Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perrito

Ustępujecie miejsa babciom w tramwajach i autobusach?

Polecane posty

Gość fanka ankaaa
do zasranej mlodziezy czy Twoj dizadek ma wielka palkietke jestem chory i niedlugo umre? Watpie zeby ktos sie ciagle przygladałjak wyglada dana osoba.

samotna mamuska, nie obrazaj, bo to swiadczy o twoim nedznym poziomie, ze wyzywasz innych. jestes samotna i dlatego taka gderliwa :-) facet cie zostawil i pewnie mial racje.

Gość rosiczkalisiczka
A ja kiedys jechalam autobusem na uczelnie. Siedzialam na siedzenii tuz przy drwiach alr tloku nie bylo. Na pprzystanku wszedl starszy pan ok 75 z laska w duzych okularach. Wstalam mowie prosze usiasc. jeja co sie wyzwisk nasluchalam ze jestem taka owaka. Nie odezwalam sie nic stanelam dalej. Na nastepnym przystanku wsiadl kolejny staruszek i usiadl kolo tego co mu miejsca ustapilam. Dowiedzialam sie o sobie takich rzeczy ze myslalam ze wyjd z siebie i autentycznie mialam ochote dziadkowi przywalic. I zalowalam ze ustapilam miejsca :(

Gość samotna mamuska
sory ponioslo mnie. To Twoje zdanie i rob jak uwazasz. Ja tak czy inacj bede ustepowala czy ktos ejst bezczelny czy tez nie, czyz usmiechem mi podziekuje, czy walnie skwaszona tylko mine. Jammam dobre serce i inaczej nie potrafie!!

Gość samotna mamuska
chudzielec teraz tez nie wykazales sie zbyt ogromnym poziomem intelektualnym ale wybaczone. Tylko sie poducz bardziej:)

po postawie po minie po kondycji po zmarszczlach ew laskach trzesacych dloniach- jakiejkolwiek oznaki ze zle mu stac. i jesli nie jest chamem na pewno ustapie kazdemu dziadziusiowi, no chyba ze bedzie komentowal jakie to chamstwo panuje. bo naprawde nie rozgladam sie po autobusie czy by komus nie zwolnic miejsca, nie gryze i jesli ktos grzecznie poprosi na pewno podniose swoje cztery litery. mialam taki przypadek -jechalam autobusem rozmawialam z chlopakie, podeszla do nas babinka i spytala normalnie czy nie mozemy usiasc na 1 miejscu a ona na 2- bardzo chetnie to zrobilismy i jeszcze sobei z nia pogawedzilismy. ale ona byla mila i ciepla, az sie chcialo cos dla niej zrobic

Gość do zsranej młodzieży
fanka ankaaa no i wlasnie o to mi chodzi ze przechwalacie sie tutaj ze nie ustepujecie miejsc starszym a nie zdajecie sobie sprawy ze ci ludzie najczesciej sa bardzo schorowani!!!

Gość gienowefa
chudzielec Ty sie chyba narodzil wczoraj bo pierdolisz jak niedorozwiniety baran!!!

Gość dobre to
chudzielec>>>nie wysyłaj kogoś po słownik jeśli sam nie wiesz jak się dane słowo pisze :O Jak już to zniedołężnienie, a nie tak jak sugerujesz "niedołęDZtwo", bo chyba o to ci chodziło, kiedy pisałeś "niedołęCtwo" :O

nie widzialem jeszcze sytuacji gdzie widac ze ktos byl schorowany a nikt nie ustapil. zwykle tylko ludzie nie ustepuja jak wchodzi jakas sluchaczka radia maryja co to tylko mlodziez od razu od samych drzwi wyzywac potrafi.

chudzielec co z ciebie za głąb?? jeszcze raz ci mowie...moj dziadek jest bardzo schorowany ale nie widać tego po nim i co???bawisz sei w lekarza i oceniasz który czlowiek jest schorowany a ktory nie po wyglądzie????smiechu warte

Gość podwójna szczesliwa mama
po raz chudziec skad tys sie urwal? szacunek nalezy sie osobie starszej i tyle tu nie ma wyjatków. tak jak kobiecie w ciązy czy niepełnosprawnej lub mamie z dzieckiem. ja mam 3letnie blizniaki i od trzech lat ani razu nie musiałam sie prosic o miejsce da naszej trójki. zawsze ludzie przewaznie mężczyzni w wieku 30 do ok 50 lub starsze kobiety ustępowały nam miejsca. wózek pomagały nam wnosic mamuski lub starsi panowie. i qrwa nigdy mlodzież. po dwa czemu babcie jeżdza codziennie do supermarketu? bo tam jest taniej i kupuja tyle ile doniosa a wiadomo niektóre rzeczy kupuje sie codziennie. sama tak robie mimo ze do sklepu mam pare kroków a jak myslisz ie doniose na plecach majac obie ręce zajęte bo trzymam chłopców? i jak myslisz jak moge ustac w autobusie pomagajac sie trzymac chłopca a sama trzymajac sie noga owinieta wokół rury? tak samo osoba starsza zwykle o lasce z zakupami przy naszych kochanych wariatach nie kierowcach ile ustoi? i ma sie pytac o miejsce nawet 4 razy dziennie? czy to by ci nie uwlaczało?

Gość lamerspamer
Ja ustepuje tym którzy zachowują sie okej. Nie tym co proszą(bo zazwyczaj wczesniej wstaje niż spytają), bo samemu pewnie jak bede stary będzie mi głupio prosić o cos takiego. Ani na penwo nie tym co nad głową trują że gówniarz i niewychowany. Po prostu wiadomo komu ustapić. A nie jakiejś babie, co sie za przeproszeniem wpierdala jak po swoje, chociaż nigdzie nie jest napisane ze miejsca zarezerwowane sa w pierwszej kolejnosci dla staryszych.

Gość gienowefa
oj boziu macie problemy ze slownikami. nie wiecie co to ejst slang byc moze niedołęctwo do niedołedztwo lub niedołęznienie. czepiacie sie durnie wszystkiego

Gość samotrna mamuska
chudzielec gdybys mial jakis rozumek to bys potrafil odroznic slowo samotna od sama:) sdamotna mozna byc i we dwoje np gdy maz idzie do pracy. No ale twoj ptasi rozumek nie ogarnie wielu rzeczy jak widac:)

Gość niekulturna
niestety ale chyba alzheeimer odbiera swiadomos e i dziekuje;p

podwójna szczesliwa mama zgadzam się w 100% prędziej w dzisiejszych czasach ustepuje miejsca ktoś starszy niż te tipsiary 14 letnie w białych kozaczkach:/

Gość niekulturna
*slow prosze i dziekuje

Gość podwójna szczesliwa mama
szacunek oczywiscie dla młodziezy ustepujacej miejsca:) grunt to wczuc sie w czująś sytuacje.

Gość niekulturna
tipsiary nie ustepują, bo są upośledzone. Jak sie z takimi pazurami czegokolwiek zlapac w autobusie, a ustac na takich szpilkach. W pelni je rozumiem, to est inwalidztwo przeciez;p

Gość samotrna mamuska
z takim jak chudzielec rozmowa prowadzi do nikad. Bo co biedna babulenka bedzie sie kajac nad gowniarstwem i moze ejszcze blagac o ustapienie miejsca?? poczekaj gnoju gdy bedziesz stary mam nadzieje ze wlasnie ebdziesz musial o to blagac!!

chudzielec to zabezpieczaj sie jak możesz bo pozniej z takiego głąba jak ty i takiej tipsiary to nic dobrego nie wyjdzie

Gość gienowefa
niekulturalna dobre;l( :) uhahahana jestem:P