Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perrito

Ustępujecie miejsa babciom w tramwajach i autobusach?

Polecane posty

może i jestem ograniczona ale nie jestem hipokrtyką która "ustępuje z uśmiechem na ustach choć nóż jej się w kieszeni otwiera" jak ktos wyżej napisał

Gość gienowefa
pupiasz to ograniczone umyslowo dziecko, zal mi twojej starej z enie umiala cie wychowac na czlowieka tylkoz robila z ciebie noedorozwoja emocjonalnego

teraz jestem w 8 miesiacu ciazy i miejsce siedzace to dla mnie jak zbawienie.....i nie ustepuje.ale jakbym zobaczyla babcie o kulach to ustapilabym......siedze na tym miejscu siedzacym i tak sie zastanawiam kto powinien tu siedziec ja czy babcia.....po chwili dochodze do wniosku,ze jesli kierowca nagle zachamuje moge sie przewrocic narazajac dziecko na zycie.....a babcia moze sie polamac

Gość elizka444444
kobiety w ciazy mi jeszcze nie podpadly:D zreszta kiedys pewnie tez sama bede miec dziecko i nie chce zeby ktos tak o mnie mowil:) ale te stare zasmierdziale baby mnie wkur***** i nie ustapie chcby mnie ch*j strzelil:D

Gość actia
ostatno jakas plaga sie pojawiła. Kilka razy na tej samej trasie zauwazyłam okrutne zjawisko. Wsiada babcia do autobusu i tarasuje rękami przejście. Każdy sie dziwi o co biega. A babcoa po prostu czeka az jej malżonek, kolezanka wsiądą i potem sama wsiada.A w tym czasie pozostalymi drzwiami wsada tłum ludzi i nie mam gdzie usiąść. Za pierwszym i druim razem nie zareagowałam, ale potem zapytalam babcie czy to kino, ze miejsca sie rezerwuje dla znajomych, a ona na mnie z mordą wyskoczyła. Wtedy ja ostentacyjnie włozyłam słuchwki w uszy i babcia sie poddała

Gość gienowefa
ona 82 dokladnie!!!! ale jest tu duzo osob ogranoiczonych mysleniem do wlasnego zada i chamstwa ze zrozumiec tego nie moga!!! A moze to dla nich jak ktos to trafnie ujac Ciaza to abstrakcja!!

Gość gienowefa
uwierz dziecinko ze wieksze niz Ty ograniczona sieroto:) a jakiego slownictwa uzyje to juz moja sprawa:) a i pupiasz sam obraza swoja matke tymi swoimi wypocinami

Gość strasznie mnie bulwersuja taki
e tematy... ustapisz to zle bo pzreciez jak ju zktos zreszta pisal "ja jade tylko 1 pzrsytanek" a potem stoi ci taka stara i sapie nad glowa bo jednka jedzie 5 pzrystankow;/ raz mi sie nawet zdrazylo dostac ohcrzan od kobiety ze ona wcale nie jest taka stara!! nie ustapisz to tez zle bo akurrat trafisz na kogos kto dre morde zebys ustapila... nie wspomne o tym ze ja mimo tego ze mloda dziewczynatez moze byc zmeczona, moze miec ciezki okres....ja sama jestem po ciezkiej operacji na kolano i choc bylo to prawie pol roku temu czuje sie bezpieczniej jak siedze niz jak mnie rzuca po autobusie;/ ale przeciez na cozle sobie tego nie napisze;/

Gość actia
:) nie bylam cieta na babcie dopoki mnie to nie spotkało. Kiedyś, całkiem niedawno, jedna babcia połozyła na fotelu lampkę ( kupioną chyba w Arkadii) na drugim ściereczkę, a na trzecim sama usiadła. Rety, jak one tak bezczelnie mogą. nie mogę sbie wybaczyc, ze jej nie zdjełam tej sciereczki i nie usiadłam

Gość strasznie mnie bulwersuja taki
kurcze sorry za bledy tak sie zbulwersowalam ze palce nie nadazaly za mysleniem;/

Gość gienowefa
nie powiem bo wiele rzeczy ejst wkurzajacych. Ostatnio jadac autobusem widzialam jak jedna mloda kobietka meczyla sie z trzema starowinkami z powodu tego iz sluchajac mp3 nucila sobie pod nose. To bylo przegiecie. Juz mialam sie odezwac ale sie wycofalam . Babcie przegiely. Najlepiej mogly ucieszyc caly autobus bo przeciez nie mozna sie nawet juz odezwac!!! Ale to sa skrajne przypadki...mam nadzieje

Gość elizka444444
wiec krotko podsumowując: starym babom dziekujemy:D szczyt chamstwa to rezerwowanie miejsca dla znajomych tak jak ktos wyzej tu opisal. i jak ja mam pozniej ustapic miejsca takeij babie? ktora tez mysli tylko o sobie..

Gość gienowefa
zdanie a wychowanie todwa rozne tematy. Ja sie nie zamierzam klocic.......i nie zycze Ci podobnego traktowania gdy bedziesz w ciazy lub ta starowinka poskurczana....

kobietom w ciazy- zawsze straszym sobom- czasem starym osobom- zawsze matka z dziecmi- nigdy .. bo z jakiej okazji? Matka mloda a dziecko skoro przez 2 godziny moze biegac po placu zabaw to tez ma sily postac

niektore babcie faktycznie zachowuja sie dziwacznie.....az kusi krzyknac ach te babcie ( a nie ach ta mlodziez) ....kiedys jechalam w autobusie,podchodze powoli do miejsca siedzacego ,razem ze mna babcia leci jak strzala.usiadlam bo naprzeciwko mnie bylo tez miejsce dla niej.......babcia usiadla szybko i wiecei co zrobila wsunela mi szybko na moje miejsce swoja torebke tak abym nie usuadla na to siedzenie!!!!! dodam ze prawie juzbym usiadla na to siedzenie. wtsalam popatrzylam na nia dziwnie bo nie bylo to kulturalnie z jej strony. a babcia siedziala i wolala chyba swoja corke (kobiete duzo mlodsza) zeby usiadla!

Gość actia
kobietom z dziećmi do lat 4 zawsze trzeba ustąpić, ponieważ dla dziecka grozi to wypadkiem!!!!!!!!!!!

Gość gienowefa
odweazna marzycielka matkom z malymi dziecmi ustepuje bo dzieciom ciezko sie jest trzymac i utrzymac rownowage przy chamowaniu czy przyspieszaniu. Poza tym sa tak malutkie, ze ktos moglby je tam na dole zgniesc ot i to cala roznica. oczywiscie taki 4 latek juz moze stac ale roczne czy dwuletnie to jeszcze niebardzio!!!

Gość actia
ona... skąd ja to znam. juz prawie siedziałam i nagle babcia podrzucila mi torbe pod tylek. Glupio sie poczulam, ale nic nie powiedizałam, wstałam. Jedyny raz odezwalam ise kiedy drzwi tarasowała

Gość gienowefa
actia dokladnie!!

Gość actia
genowefa, zdublowałyśmy się :)

Gość gienowefa
nie powiembo ja tez czasem jestem strasznie wqrwiona. Kiedys ejchalam autobusem z kolezanka. Bylo pelno ludzi. Przedemna jak i obok mnie nie bylo starszej osoby. A tu nagle z tylu z kolezanka slyszymy epitety w naszym kierunku!! Jakiez bylo nasze zdziwienie. wiec ku swojemu zdziwieniu odezwalam sie i te staruchy opierdolilam!! bo niby mam oczy z tylu glowy?? a moze mialabym na dachu jechac. Syknelam rowniez ze mozna poprosic o zejscie bo ja rpzeciez oczyu z tylu lba nie mam. Tak najechalam ze uwierzcie ludzie mi klaskali!!!!!!!!!

Gość gienowefa
nie ejstem z tego dumna ale mnie tak podqrwili ze szok!!!!!!

Gość pupiasz
actia- co ty pierdolisz, jakim wypadkiem?

Gość gienowefa
i takie sporadyczne incydenty nie zrazaja mnie do dalszego ustepowania miejsca. Ja jestem mloda i moge postac. A bilet masz na jazde tramwajem a nie na zaklepane miejsce siedzace

Gość gienowefa
szczerze mowiac to uwazam, ze stare babcie to jebane kurwy, ale ustępuje bo co ludzie powiedzą?

Gość tak uważamm
pupiasz cwelu odpowiedz na moje pytania