Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perrito

Ustępujecie miejsa babciom w tramwajach i autobusach?

Polecane posty

jestem chamska ale za to szczera,nie będę podskakiwać z miejsca jak tylko na horyzoncie pojawi się stuletnie babsko;/

Gość do gazu z nimi
Nigdy mi się nie zdarzyło i nie zdarzy! WON!!!!!

Gość belapijka
Staruchy są chamskie niech one ustępuje młodym hi :P

Gość lubiemurzynow
Ja ustępuje tylko czarnym

Gość Brudasie Ty przebrzydly
"absolutnie nie ale teraz już sie z nimi nie patyczkuje ostatnio jakaś zwróciła mi uwage ze mój pies sra na jej podwórku to jej powiedziałem że jak jej przeszkadza to może sobie to sprzątnąć i na koniec żeby spie**alała" No i babka miala racje. Widac ze kultury osobistej to Ty nie masz za grosz. Nie dosc ze Twoj pies zesral sie a ty nie posprzatales po nim to jeszcze do babki sie po chamsku odezwales. Myslisz ze jestes "COOL"??? ZALOSNE Zesraj sie w mieszkaniu u rodzicow smierdziuchu !

Gość dobre to
Ustępuję. Patriszja88, jesteś wyjątkowo antypatyczną osobą.

Gość roman.tyk
heheheh aureola świętości nad nimi wisi :D

Gość defoeD
Babcie stare kapcie :(

Gość Aureoliaa
Ustępuję z uśmiechem na ustach , ą nóż w kieszeni mi się otwiera :)

Gość pupiasz
No to nie wiecie, że św. Piotr przed bramą niebieską zapyta Was najpierw o to ilu żeście zakonnicom miejsca ustąpili? Aby wbić się do nieba potrzeba co najmniej stu, więc śpieszta się

Gość elizka444444
Powiem tak... staram sie ustepowac miejsca kobietom w ciazy i staruszkom, które wygladaja sympatycznie. to ze kur** jestem mloda to nie znaczy ze mam stac! nikomu nie przyszlo do glowy ze ja tez moge byc chora! mialam taka sytuacje w autobusie.. Mialam chora nogę, po prostu musialam usiąść! przez 3 tygodnie jezdzilam na zastrzyki, byla jakby \"sparalizowana\", siedze sobie, a tu wchodzi taki stary babsztyl i od razu patrzy na mnie z taka pogarda. Przez cala droge sluchalam rozmow tych starych niewyrozumialalych bab na temat mojej kultury! no ludzie! taka bylam wkur*** ze nawet nie mialam ochoty jej sie z tego tlumaczyc;/ dlatego takim typom nie ustepuje!!!

Gość gienowefa
ja gdy bylam w ciazy nikt mi miejsca nie ustapil procz nie uwierszycie starszych osob. Mlodziez jest tak bardzo nieczula i niewychowana. Nie zycze im tego na starosc. Bo teraz swoimi postami ucza innych mlodszych ze nie warto ustyepowac. Wiec tak jak uczycie tak bedziecie mieli. Wspolczuje tej znieczulicy.

Madusia 18 bo wiesz co innego jak się normalnie wchodzi do autobusu a nie wpierdala z miną "bo mnie się należy" chuja się należy i tym starym i zaciążonym Madusia tez bym Ci ustąpila

Gość pupiasz
Ja babsztylom w ciąży miejsca nie ustępuje, bo to nie ja kazałem im się rozkraczać. Jak tak chciały poczuć bolca to niech teraz ten bolec je furmanką wozi.

Gość gienowefa
teraz jak jezdze z malym dziekciem to kto mi ustepuje miejsca?? STARSI LUDZIE. Gonierze udaja ze nic nie widza, rozsadzaja te wstretne dupska i udaja. Zalosne male gnoje. Zycze Wam tego abyscie na strosc zostali tak samo potraktowani. Albo nie nie zycze wam tego bo to bedzie Was bardzo bolalo!!!! Ja zawsze ustepuje starszym chamskim czy nie chamski ale mam zawsze czyste sumienie. Kobietom z malymi dziecmi i w ciazy takze ustepuje.

Gość Felix147
Madusia18 takiej laluni też bym ustąpił :classic_cool:

Gość elizka444444
rozumiem, kobietom w ciazy ustepuje, ale rozwalaja mnie te stare baby ktore od razu obgaduja itp. niech tez troche pomysla. one nie szanuja nas-to my je tez nie. wiem ze moze wyjde na nie kulturalna cip* ale ja zrazilam sie do starszych ludzi bo mysla ze wszystko im wolno bo sa "starzy"

Gość gienowefa
pupiasz ale zeby taki idiota jak Ty pojawil sie na swiecie to twoja stara tez musiala szwaje rozkladac !!! Tepa strzalo

Gość elizka444444
patriszja... jestem z toba:D

Gość gienowefa
jeju ale niktorzy tu sa strasznie ograniczeni

elizka4444 ale tak samo jest z kobietami w ciąży!! uważają że z powodu brzucha wszystko im się należy a co mnie obchodzi że bolą je nogi,plecy? ludzie nie takie mają problemy i żyją P.S.do kogoś kto napisal że jestem antypatyczna-owszem,jestem.I dobrze mi z tym bo przynajmniej zawsze siedzę.

Gość pupiasz
Jakby takie babsko zaciążone mnie poprosiło o ustąpienie miejsca to powiedziałbym, że skoro ją na bilet stać to na prezerwatywy też. Już prędzej bym starej raszpli ustąpił, bo to nie jej wina, że się starzeje, a brzuchata niech ponosi konsekwencje. Chciała dawać cipy, to niech ma, hehe

Gość elizka444444
oj ale to z tym rozkroczeniem mi sie nie podoba:( ciekawe czy ty bys nigdy nie chcial dziecka!

Gość gienowefa
patriszja posiedziec to sobie mozesz w domu a na starosc i tak ebdziesz potrzebowala miejsca i nie wierze jesli ebdziesz schorowana nie schamisz sie tak jak inne starsze osoby musza!!

Gość pupiasz
patriszja88- zuch dziewczyna, dobrze gada, polać jej!

Gość tak uważamm
pupiasz, mam 2 pytanka 1. czy uważasz że seks służy tylko do prokreacji(o ile wiesz ciulu co to znaczy) :classic_cool: ? 2. Czy wiesz, skąd się wziąłeś ty i wszyscy ludzie na świecie, i że twoja matka też była w ciąży(a może nie znasz swojej starej bo jesteś z sierocińca i to zbyt abstrakcyjne pytanie :classic_cool: ) ?