Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatyanka

co wasze dzieci najbardziej lubią jeść?

Polecane posty

Gość tatyanka

co najchętniej pałaszują wasze małe głodomorki?

Gość jabłka i suchy chleb
syn ma 4 lata

Gość mamaKory
Mój maluch najbardziej lubi spaghetti z kurczakiem Gerbera.mówię wam pychaaaaa :)

Gość miaaa...23
Moja córcia najbardziej lubi wszystkie zupy oraz mielone z ziemniakami :)

Gość tretere
rosół

Gość moje dziecko rowniez uwielbia
jablka i suchy chleb az sami sie smiejemy sie dziecko glodzimy , do tego lubi parowki, ogorki w occie i kiszone(musze je przed nim chowac) i slodycze

jakub---parowki, danio i deserki z korona michas---kotlety mielone i jajecznica malenstwa---wszystko od mleczka mamusi, po owoce, kaszki i warzywka;)

Gość makiiita
mój synek uwielbia koktajle jogurtowe z gerbera :)

Gość dfghjklkjhgfghjkl
zupę pomidorową z ryżem

A moja corcia cały dzień mogła by tylko flipsy jeść.Ma dni że wszyskim pluje i tylko flipsy wcina.To dopiero głodzenie dziecka.Hehe.

Gość Jessy27
mój najbardziej owoce-wszystkie, i petitki a z konkretow-risotto z ryżem, jajecznice, i łososia z sosem śmietanowym

Gość do jessy
a jest risotto bez ryzu? ale zablysnelas:D

Gość Jessy27
jest risotto z kuskusem jeszcze- widac mało wiesz

Gość do jessy
moja droga jak sama nazwa wskazuje risotto jest potrawa ktorej glownym skladnikiem jest ryz, jesli glownym skladnikiem jest kasza kuskus to jest to kuskus wlasnie a to ze jakas firma nazwala kuskus risotto to tylko swiadczy o ich niewiedzy kulinarnej bo brzmi to idiotycznie to tak jakbys zrobila placki z cukini a nazwala je placki ziemniaczane z cukinia:P

Nasze menu jest ukierunkowane przez najmłodszą -urozmaicanie potraw kończy się płaczem i komentarzem,że ta zupa smakuje jak szpitalna .marchew krojona musi być koniecznie .Uwielbia rosoły,barszczyk z uszkami,pomidorowa z makaronem,naleśniki z serem,kurczak z rożna .A słodycze bez ograniczeń mogłaby jeść.Dieta w szpitalu jest dziwna,uboga w smaki ,mała taką dietę zna 4lata, dlatego w domu jest trochę inna dieta.Zdrowa ,zupa codziennie inna.To jak je teraz =koszmar(jest 4 lata po chemii)a smak został wypaczony i nie wiem kiedy wróci do normalności.Potrafi nie jeść nawet cały dzień.Ma 10 lat i trzeba ją pilnować jak maleństwo nawet karmić -czas tu ważny.

Gość terysa
mój synek to teraz najchętniej by jadał misiowe jogurciki, bo strasznie w nich zasmakował, odkąd mu je niedawno zaczęłam podawać.

Mój synek (2,5 latek) uwielbia wszystko co mleczne (serki, jogurty) ,oraz ziemniaczki z sosem lub maselkiem z mizeria :)

Gość aggga11
Mój synek o każdej porze dnia i nocy może zjeść jabłko z cynamonem i kluseczkami gerbera. Ja to się śmieję, że mógłby nic nie jeść tylko to. Ale sama czasami mu podjadam, bo takie smaczne jest :)

Gość Surimi........................
ma 1,5 roku i uwielbia Surimi. Ne do wiary :)

Gość megga ja
U nas rekordy popularności bije koktajl jogurtowo-owocowy gerbera. Cieszę się, że tak mu nabiał smakuje, bo to dobrze na przyszłość wróży.

U mnie ciężko by było cokolwiek wymienić, bo mój syn lubi wszystko:D Dosłownie! Nie było jeszcze rzeczy na którą by się skrzywił..... a nieeeeeee przepraszam - soku malinowego nie lubi - i to tyle:P

Gość micheeel my bell
zupa - najchętniej ogórkowa mięsa: nie lubi a jedyna forma w jakiej je spożywa to sos mięsny (bez mięsa), karczek w cebuli, sporadycznie parówki, dobra !!!! kiełbasa smażona z cebulą oczywiście ryb: nienawidzi !!!!!!!!!!!!!! ser żółty: uwielbia twarożek ale dobrze doprawiony pizza - kochaaaaa !!!!!podobnie sos tabasco i dodatki keczup musztarda chrzan lubi produkty mączne : kopytka, kluski śląskie, pierogi = ale np nie zje tego na słodko - twierdzi, że ją "trzęsie" - choć ja np uwielbiam ryż z truskawkami i śmietaną paszte - unikam - ale lubi taki pasztet profi z papryką lub pomidorem lubi domowe spagetti czy chińszczyzne s