Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaa1

Czy jestem w ciąży!?! błagam pomocy

Polecane posty

Gość malenkaa1

czesc Mam poważny problem.. mianowicie spóźnia mi się okres w ogole nie odczuwam ze go dostane zawsze miałam jakies oznaki zblizającego się okresu a teraz nic.. bardzo się boje.. chorowałam na grypę jelitowa i brałam leki... czy to moze miec wpływ na wynik testu ciążowego.. robiłam test (bobo-test czy jakos tak) i wynik był negatywny... przez chwile kamien spadł mi z serca ale znów się boje bo nie mam w ogole okresu... i nie mam oznak zeby przyszedl za niedługo.. do tego wczesniej miałam taki śluz nie ciągnący tylko taka jakby maź biała.. teraz znikła nie wiem co się może ze mną dziać.. boje się iśc do gin. i dowiedzieć się ze jestem w ciąży dodam tez że mam nadżerkę.. II stopnia... sama nie wiem czym moze być to spowodowane prosze o pomoc.. to ważne ! dziękuje wszystkim z góry

a sa w ogole racjonalne powody zebys mogla byc w ciazy? w sensie: seks, seks bez zabezpieczenia, tabletki czy cos?

Gość malenkaa1
tak seks ale z zabezpieczeniem tzn prezerwatywa nigdy nie pękła ani nic... bardzo się boje

Gość malenkaa1
czy jest tu ktoś kto moze mi pomóc? powiedzieć co to moize być?.. prosze to ważne jestem juz klebkiem nerwów