Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zochaa

Uwaga powróżę każdemu!

Polecane posty

Gość jbnjb/ kj0ihj

"Owszem bedziesz z tym brunetem lecz pamietaj o tym że nie jest to priorytetem Bo on bardzo, bardzo łże. Poznasz jednak też ryżego Może niezbyt przystojnego Lecz on skradnie serce twe i sie połączą połówki dwie"

Gość Jadwiżanka lkjh
kiedy znajde nowa prace? 33LATA

01.11.1972 czy będę miała jeszcze jedno dziecko? pozdrawiam

Gość aBoutAGirl
23.09.88 katarzyna 14.03.85 grzegorz co bedzie dalej z nami? bedziemy razem? czy warto angazowac sie w zwiazek z innym facetem starszym o 13 lat? czy wlasnie z tym? :)

Jadwiżanka, kula rzecze "Podaj date urodzenia a nie tak od niechcenia podałas tylko sam wiek litosci,kula tez człowiek!"

Gość JADWIŻANKA
21041975

Gość Pati 15452
01111980 czy bede miec drugie dziecko czy bedzie to upragniona dziewczynka?

Olu kula rzecze "Co do Oli, sprawa jasna jeszcze jesteś całkiem ciasna Ale to sie wkrótce zmieni bo wsrod krzyków i czerwieni wyjdzie dzidzia z twej piczuni tak,doczekasz się córuni!"

"Chyba ci sie pomyliło dane przez cie daty z tego co mi obliczyło to różnica jest lat trzy a Ty pytasz o trzynaście wiec jak to jest właśnie?

Gość aBoutAGirl
jeden jest o 3 lata starszy ( jego date podalam), a jest jeszcze inny starszy o 13 lat ale jego daty ur nie znam :) wiec z ktorym bedzie mi lepiej? :)

Jadwiżanko, kula rzecze: "Zatem Jadwizanko moja praca jest juz prawie twoja musisz tylko sie rozejrzec moze nieco głębiej wejrzec niżli tylko do gazety bowiem tam są czasem bzdety w przyszłym roku będzie praca no i będzie sie ołacać."

Gość Jaki to związek czy
pasyjemy do siebie ja20051975 on10061976

Gość weronika..w
może i mi cos Towja kula podpowie... Weronika 28 marca 1986 chciałabym wiedzieć kiedy spotkam swoją "drugą połówkę" i czy to będzie związek na całe życie-baaardzo bym tego chciała...

"Zatem moja Katarzyno z Grzesiem będziesz rodziną. Rodzina bardzo fajną Lecz niech nie będzie sprawą tajną że pewien starszy mężczyzna choc sie do tego nie przyna spróbuje wam zrobić chaos ale wyjdziecie z tego cało."

Gość ewulkaaa..........
ja 28091982 on 16051986 co do mnie czuje? kiedy uda mi sie znalezc prace i zamienic mieszkanie

Gość aBoutAGirl
:) a kiedy bedzie slub i ile dzieci?

Gość morphinaceaeee
Katarzyna 08.08.1986, moj narzeczony Łukasz 31.01.1984. czy jestesmy sobie przeznaczeni?

Teraz wróżka sobie idzie, musi sie zdrzemnac bo w nocy ciezko wróżyła:) ale powróci wieczorem i wtedy odpowie na nurtujące Was pytania. Pozdrawiam.

Gość ia22tk21
Iza-07.12.1985 Pyt.Kiedy znajde swoja prawdziwa milosc???

Kingo, kula rzecze: \" Kłotnie, waśnie, awantury! Bez nich świat byłyby bury. choć z pozoru tak nas ranią, atmosferę oczyszczają! Także Kingo, bądź spokojna Gdyż fortuna będzie hojna. Doprowadzi Cię do zgody Chłop ten będzie panem młodym!\"

Weroniko, kula rzecze: "Weroniko moja droga czeka Cię niełatwa droga potem wszstko się rozjaśni w sierpniu spotkasz księcia z baśni Miłosć będzie ta ostatnią bowiem masz w nim duszę bratnią"

morphinacaeee, kula rzecz "Moja śliczna Katarzyno Tyś Łukasza jest dziewczyną Czasem zdarzą się niesnaski Jednak wyście pełni łaski Szybko sobie wybaczacie i za siebie nie oglądacie Przyszłość zatem jest świetlana Szykuj weselicho kochana!"

Gość smutnaaaaa000
Marta 10.11.1984, Wojtek 28.06.1977.Czy jest szansa na odnowe teo zwiazku?Czy wrocimy do siebie?Czy pokocha dziecko, ktore nosze w sobie?

ia22tk21, kula rzecze "Izabelo moja droga kula będzie trochę sroga bo miłości się nie szuka Ona sama do drzwi puka A to wszsytko w swoim czasie Za 2 lata, zdaje mi się. Zatem troche cierpliwości A zażyjesz tej miłości."

Na dziś zamykam salon wróżb. Zapraszam jutro. Dobranoc! Smutnaaa, jutro Ci na pewno powróżę.