Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Maddie-

Czego pragną mężczyźni...

Polecane posty

Dlaczego jestem puszczalska? Bo nie umiem gotować? Pomarańcze jak zwykle nie mają nic mądrego do powiedzenia :D

nie jest znowu takie strasznie ciezkie poza chwilami gdy czytam twoje posty na kafe:-P

MSP - dzieki. kurde w zwiazku obowiazuje dyskrecja, dyplomacja i poszanowanie uczuć partnera/ki. nawet gapienie sie na przystoj niakow/ślicznotki jak sie jest razem gdizes warto robic dyskretnie ;)

"poza chwilami gdy czytam twoje posty na kafe" przefiltruj sobie czasami na napady nienawiści do kobiet i bedzie OK. jak osiagne pułap brata_niedźwiedzia to bedzie :classic_cool:

"Kwiatek miałes odejsc z kafe o ile dobrze pamietam?" Sami - nie odchodze, przynajmniej na razie i przynajmniej na dobre. za ciekawie tutaj jest ;)

"bo spoglądanie to naturalna rzecz. Tak się składa, że bozia dała nam oczy To nic złego Tylko czasami z tego patrzenia są małe kłopoty " MSP - dokladnie tak ;) wszystko trzeba umieć robić ;)

Kwiatek, chociaz jest już lepiej z Tobą Czasem nawet da się pogadać Zostań na tym etapie i będzie si

"Kwiatek, chociaz jest już lepiej z Tobą Czasem nawet da się pogadać Zostań na tym etapie i będzie si" powymieniac poglady to ja robie na innych topach. a ze śmieciarzami to sie lubie pokłócić jak rasowy śmieciarz ;)

Wy tu gadu gadu a ja właśnie mialam kolejny boski orgazm :D (to tak a propo\'s temtu.... przypominam : \"Czego pragną mężczyźni...\")

aha i jeszcze strawestuje slowa prof. Ofermy: kafe to powyzej przecietne skupisko ludzi o dziwnych pogladach :P (nie brać personalnie please)

słodka__idiotka : oczywiście że nie podczas czytania kafe :P Tak dobrze to nie mam :P

M_S_P: dokładnie ! :D:D Dzisiaj cały wieczorek ( i noc :P ) z Nim .... ojjj będzie sie działo :D:D