Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Maddie-

Czego pragną mężczyźni...

Polecane posty

MSP - to nie czuj sie urazona, to bylo do innych osob :P a co chcialabys mi wytlumaczyc? ;)

kwiatek wez Ty sie przestan sami czepiac:-O WKURWIASZ MNIE CZLOWIEKU

"kwiatek wez Ty sie przestan sami czepiac WK**WIASZ MNIE CZLOWIEKU" bo k.u.r.w.a co?? rzucisz sie na mnie z 2-kilowym hantlem? :D :D

Nie umiem kompletnie gotować Tzn jak mam przepis to zrobię, co trzeba. Ale z głowy to ja nie wiem nawet ile jajko trzeba gotować, aby było ugotowane :( Ale lubię pomagać. Np jak ktoś gotuje to ja chętnie mogę kroić albo coś :) I kawę robię super :)

Gość do wyśmiewczyni
Żal mi ciebie kobieto. Po twoich postach widac że jestes nieszczęśliwą sfrustrowaną kobietą albo samotną albo nieszczęśliwą w związku. Ktoś musiał cie bardzo skrzywdzić. Dla mnie dbanie o faceta i sprawianie mu przyjemności to przyjemność. Oczekuję oczywiście tego samego. Należę do nielicznych kobiet które maja wszystko czego normalny facet pragnie

"I kawę robię super " Sissy - na swoja sekretarke moge Cie zatrudnić :D bo teraz kawe musze sobie sam robic :/

Gość wciaz usmiechnieta
A teraz słuchajcie, bo nie jest wazne czego pragna mezczyzni.. o nie! Wazne jest to czego pragna PRAWDZIWI mezczyzni bo tylko takich pragnienia chcemy zaspokajac..nieprawdaz panie? Sadze iz to polega na jednej waznej rzeczy.. prawdziwy facet chce bysmy byly radosne szczesliwe usmiechniete..TAK ale za jego sprawa, przez jego zachowanie.. i dzialanie ;p dlatego my rozgniatamy ziemniaczki jakos zaspokojone przez prawdziwych mezczyzn usmiechniete kobiety ;]

Ale lubię pomagać. Np jak ktoś gotuje to ja chętnie mogę kroić albo coś I kawę robię super :D a kawe dobra w dzisiejszych czasach zrobic to tez sztuka:D zona-----> nie miałem okazji na tekturkach działac:P

Dzięki Kwiatek za tę kuszącą propozycję pracy, ale muszę odmówić :P

Gość do wysmiewczyni
doskonale rozumiem kulisy zwiazku tylko niektorzy nie rozumieja ze mi to ewidetnie wisi i powiewa czego pragna mezczyzni, bo najzwyczajniej w swiecie nie mam ochoty spelniac zachcianek na ktore nie mam ochoty. I nie musze tego robic bo i tak wszystko to co bym sobie zyczyla to mam, a jesli nie mam to moge miec na kiwniecie palcem. My jestesmy partnerami i on sznuje mnie wlasnie za to ze jestem taka anie inna, mam swoje zdanie, zarzadzam grupa ludzi, nie obchodzi mnie co mysla inni, jestem twarda i nie zalezna. I z ato mnie ceni a nie za to ze bede ciapciac mu ziemniaczki, robic pranie i schlebiac na kazdym kroku. Dlatego wisi mi czego pragna mezczyzni bo wystarczy ze czegos chce a bede to miala. Zdajesz sobie sprawe ze taki tekst moze wkurzyc wiele zakompleksionych kobiet na tym forum? Zwlaszcza ostatnie zdanie. Wiec nie dziw sie ze one tak cie atakuja bo moze to byc sola w oku dla niejednej szarej myszki, dla ktorej sensem zycia jest dogadzanie facetowi. Nigdy nie uzyska akceptacji osoba ktora jest ponad innymi, faceci tobie usluguja a nie ty im i to ich drazni ale jednoczesnie pociaga, jestes inna od standardowej kobiety i nie boisz sie tego wiec to tez drazni kobiety, czuja zlosc i rozgoryczenie i stad te najazdy.

Gość wciaz usmiechnieta
Dziekuje MSP ;] i ciesze sie, ze podzielasz moje zdanie :)

"Kwiatek, czy Ty masz stopkę? " Sissy, jakby to powiedziec... nie wiem czy sie do waszego gatunku powoli nie przekonuje ;) a tekst w "Rz" przeczytalem ostatnio i mi sie spodobal ;)

wciąż usmiechnieta. Wyraziłaś to bardzo ładnie :) a Kazda kobieta i każdy prawdziwy mężczyzna będą szczęśliwi, jeśli będą mieli dla kogo sie starać nawzajem :) Kwiatek ---> :) mam do Ciebie słabość hehehe