Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Maddie-

Czego pragną mężczyźni...

Polecane posty

No Kwiatek, to dobrze. Czas najwyższy się przekonać :) chyba, że orientację chcesz zmienić :)

"Kwiatek ---> mam do Ciebie słabość hehehe" zauważyłem ;) Sissy - ale wylazla ze mnie na chwile mściwość-zawiść-nienawiść ostatnio jak w sobote ładna laseczke z gosciem zobaczylem. na szczescie przeszlo :P

Hej Sami!!! Kwiatek, nie możesz być wściekły jak widzisz, że jakiś facet ma ładną dziewczynę :) Znajdź sobie po prostu ładną dziewczynę :D

"Kwiatek, nie możesz być wściekły jak widzisz, że jakiś facet ma ładną dziewczynę Znajdź sobie po prostu ładną dziewczynę " mialem ładną to mnie rzucila. a teraz sobie brzydsza wezme na żonę-moze bedzie wierniejsza :P

Gość sissy jest puszczalska
lubi te rzeczy i wybredna tez nie jest:)

mam dosyc glupich ładnych laluniek co to glowami kręcą i sie cieszą ze ja przystojniaki adorują :P niech na bambus zjeżdżają :P

Gość Tamari jest piękna bardzo
mądra i utalentowana.

"Tamari jest piękna bardzo mądra i utalentowana." taaak, tylko ze topatyczak jest :D niech chociaz pare pompek umie zrobic i niech sobie ten 2-kilowy hantel wreszcie kupi :D MSP - wiem ze nieglupia jestes ;) kurde problem w tym ze... jak to kolega mi powiedzial - Kwiatek - bierz sie za młódki :D i jak prowadze dyskusje na kafe to widze ze on mial racje :D

"no wlasnie, ja tez sie nei ciesze jak mnie przystojniaki adoruja " tylko k...wa nie chwalisz sie mezowi tym co nie?? ja tez sie nie chwalilem nigdy ze leci na mnie w pracy kolezanka 😡

"kwiatek sam jestes patyczak" Tamari - spoko ;) masz 🌼 na osłodę ciezkiego zycia ;)