Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Maddie-

Czego pragną mężczyźni...

Polecane posty

"wyśmiewczyni" - prawda w oczy kole wielorybku? Jedyny facet jakiego miałaś to ten kolega z koła grubasów a wcześniej cały zbiór różnorakich sztucznych penisów i innych urządzeń celujących w zaspakajanie pragnień samotnych pań. Więc nie gadaj o pragnieniach prawdziwych mężczyzn. ;)

Pewnie nie znaczy na pewno--.no własnie wiec skąd ta pewność ze trafiasz w gusta swego faceta?Tylko czytam jak sie wysmiewasz z innych kobiet a Ty zjadłas wszystkie rozumy. oj oj oj :O

Gość wysmiewczyni
Sami i ziemniaczki w zupce tez pewnie gnieciesz zeby twoj mezuz zabkow nie wysilal buehehehehehehe az te kuchty:P

nie lubie gotować ale mam taki dar ze to faceci dla mnie gotują i czekają na pochwałe mam dziecko wiec obiady muszą być mam Ci bic brawo ze gotujesz?bo nie rozumiem

Sami - jestes OBRZYDLIWA - chcesz faceta na dystans trzymac. obyś faceta nigdy nie miala, bo na niego nie zaslugujesz

Gość wysmiewczyni
sami no nikt cie nie potepia ze facet owinol sobie ciebie wokol palca i masz etat darmowej praczki, sprzataczki, i prywatnej Pani do lozka. Kazda z nas ma wybor ty np. wybralas kuchte domowa no i ok. Tylko jak czytam te topiki jak dogodzic facetowi az mnie mdli ze baby takie glupie sa a i tak predzej czy pozniej zostaja zdradzone, porzucone i wykorzystane.

wysmiewczyni--.drazni mnie Twoja głupota i chamstwo nie czytasz moich postów ze zrozumieniem wiec jestem zmuszona do opuszczenia tego topiku

Gość wysmiewczyni
ok bylas:) Wiec jednak sprawdza sie to.

Gość sweetsweet
do seksu :d

Gość wysmiewczyni
Sami dyskusja widze ze cie przerasta:) Coz podkul ogon i przemysl. Jak juz cos wymyslisz to mozemy sobie podyskutowac:P

Wyśmiewczyni - Ty masz zapewne wielki problem by owinąć wokół siebie 5 metrową miarkę, ale spoko mów nam jak się powinna zachowywać prawdziwa kobieta, bogini seksapilu, demon podporządkowujący rzesze mężczyzn swojej woli :D

Tylko jak czytam te topiki jak dogodzic facetowi az mnie mdli ze baby takie glupie sa a i tak predzej czy pozniej zostaja zdradzone, porzucone i wykorzystane. dzisiaj zupy nie bedzie:O:O:O.... w dobie lęku o dzien jutrzejszy mamy strajk na wszelkiego rodzaju obiady :( schaowego nie bedzie bo w wyimaginowanej wyobrazni czaji sie lek porzucenia :O

Gość wysmiewczyni
stultissimus - nastepna kuchta? Tez ziemniaczki gnieciesz w zupce? Od pierwszej wypowiedzi widac ze gnieciesz:P

kobieto napisałam ze jestem rozwódką i mam syna mam powiedziec dziecku nie ugotuje Ci obiadu bo jestes facetem? Twój facet to jakis ograniczony musi byc ze z Tobą jest..nie dziwie sie ze boisz sie ze Cie zdradzi

Gość oj oj oj ..........
hey1 - naprawde myslisz ze faceci najbardziej lubia na jezdzca? ja tez tak lubie ale moj k nic nie mowi co go najbardziej kreci. zawsze mowi ze wszystko ale cos musi wyrozniac.

Gość wysmiewczyni
dzisiaj zupy nie bedzie .... w dobie lęku o dzien jutrzejszy mamy strajk na wszelkiego rodzaju obiady schaowego nie bedzie bo w wyimaginowanej wyobrazni czaji sie lek porzucenia A ty myslisz ze ja schabowe robie? Albo zupy gotuje? Buehehehehehehe Takie leki to ja mialam jak na studia zdawalam. Ale to juz bylo i minelo;)

"schaowego nie bedzie bo w wyimaginowanej wyobrazni czaji sie lek porzucenia " brat... chylę czoła przed kunsztem przenikliwości... :D

Jak byś wiedziała czego prawdziwi mężczyźni oczekują od kobiety to posiadła byś na tyle elementarnej wiedzy aby odróżniać rodzaj męski od żeńskiego. Prawdopodobnie Twój problem wynika z tego nie masz doświadczenia. Ciężko nabrać właściwej eksperiencji w sprawach damsko-męskich będąc leżącym wielorybopodobnym złogiem, spędzającym dnie przed komputerem i tam snującym swoje wizje o podbojach męskich serc. Czy Tobie kartofelki ugniata opiekunka? robi papkę i przez słomkę karmi jak tuczną gęś żeś się tego tak uczepiła?

A ty myslisz ze ja schabowe robie? Albo zupy gotuje? Buehehehehehehe Takie leki to ja mialam jak na studia zdawalam. Ale to juz bylo i minelo mamine obiady nie sa złe :P rozumie cie ...:D

Gość wysmiewczyni
sami ok. ale jak mialas tego meza to co? Pelny etat w domu z adarmoche i nic w zamian:) A czemu jestes rozwodka? Bylo minelo poszlo sobie tak.....

eh takiej kobiety która ziemniaczki w zupie rozgniecie i dobrego schabowego zrobi to ze świeca szukać:(

hehehe wolę bardziej "wyrafinowaną" kuchnię jak już przywdziewam fartuszek i chcę połechtać podniebienie mojego faceta, a nie ziemniaczki i schabowy:P

eh takiej kobiety która ziemniaczki w zupie rozgniecie i dobrego schabowego zrobi to ze świeca szukać ale kierujac sie teoria a moze i praktyka wysmiewczyni... to po co wogole gotowac obiady? czy szykowac jakies kolacje skoro i tak w przyszłosci taka pani zostanie porzucona :O gdzie sie rodza takie mysli ??? co kieruje taka osoba ze w taki sposób stawia sprawe ?