Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawa..00

ale mam stresa - odezwałam sie do niego

Polecane posty

Gość wcale nie koniecznie juz
przeczytał wiadomość. Ja często wracam do domu, włączam komputer sprawdzę pocztę itp, gg się odpala przy starcie, a ja idę robić obiad, jem sprzątam czy coś tam jeszcze i wracam za 1,5 h a status "zaraz wracam"

Gość truskawa..00
Nie zrobił się "dostępny", więc nawet nie ruszył myszką, może nie ma go w ogole przy kompie. Może nawet w domu go nie ma, bo jest "zaraz wracam" chyba od 3 godzin. A gdy jest przy kompie i coś robi, jest "dostepny". Prawdopodobnie nawet jeszcze tego nie przeczytał, bo musiałby wtedy ruszyć myszką żeby kliknąć i zrobiłby się "dostepny"... uffff ale sie muszę natłumaczyc.... :D

Gość wcale nie koniecznie juz
3mam kciuki :) co by nie odpisał będzie dobrze - albo wrócicie do siebie albo nie, ale nie będziesz miała złudnych nadziei, zaczniesz cieszyć się z życia bez niego i nigdy nie pomyślisz "co by było, gdybym spróbowała..."

Gość Mroczny Rycerz
świetnie zrobiłaś!!!teraz tylko poczekaj,będziesz przynajmniej wiedziała,co i jak:)

Gość truskawa..00
Ale o co chodzi z tym "szacunkiem"? Rozumiem że "szanująca się dziewczyna" ma prawo zniszczyć związek a potem czekać jak wielmozna królewna, aby to facet ją przeprosił i nigdy nie przyznać się do błędu? Szacunek do siebie to własnie postępowanie zgodne ze swoimi uczuciami.

kuracze mam nadzieje ze odpisze trzymam kciuki i na przyszlosc nie zawalaj juz :)

Gość lalineczka
ale ty nie przeprosiłaś, nie pogadałaś, nie wyjaśniłaś sprawy tylko zaskauczałaś: "tęsknię"

Gość yona matza

Gość i dobrze zrobiłaś
na przeprosuny przyjdzie pora a jak chłopak kocha to da szanse!

Gość truskawa..00
Bo uznałam że długie wywody będą głupie. Jeszcze zdążę przeprosić i porozmawiać - jesli się odezwie.

Gość wyluzować
Ale mimo wszystko coś to za długo trwa. Chyba zadałaś mu niezłego bakcyla.

Gość ghjmk
moze byc na gady tylko miec status zaraz wracam. przeciez mozna go ustawic, nie tylko jest wtedy kiedy nie rusza sie myszka :)

Gość truskawa..00
Nie chce mi się tak siedziec i czekać. Moze jest poza domem i wroci za jakiś czas. Idę na jakiś film, napiszę później.

tak ale jak wraca i rusza myszka to nawet sloneczko z chmurka pokazuje prze chwile jest dostepny..i chmurka nawet a chwile nei znika

Gość i dobrze zrobiłaś
kluska 🖐️ widzę ze tu tez szalejesz ;) pozdr.

Gość i dobrze zrobiłaś
ja tez czekam i trzymam kciukasy ;)

Dobrze zrobiłaś. Lepiej coś zrobić i potem tego żałować niż żałować, że się tego nie zrobiło:P Myślę, że odezwie się na pewno.

Gość ja równiez trzymam kciuki
za Ciebie autorko:)🌼

boszzz jakie to romantyczne ;-) też myślę, że mógłby już ulżyć naszemu cierpieniu i napisać coś w końcu ! keep fingers crossed :-)

Kasia :D prawie jak z romansidla. moze on nie odpisuje bo wskoczyl na swego rumaka i galopuje teraz do ukochanej ;) trzymam kciuki, trzymam, ale moglby juz odpisac bo nie mam czasu tak siedziec i czekac. musze isc sobie cos do jedzenia zrobic :D

Gość laleczkaaaa
truskawa no napisz coś wreszcie!!!!

Gość kawa z mlekiem bez cukruuuu
ja tez tak powinnam zrobic, napisac do exa ze za nim tesknie, minelo 10 miesiecy, duzo sie wydarzylo, on sie czasem odzywa ale ja nie chce z nim wtedy rozmawiac i on to widzi, bo pyta czesto w trakcie tych rozmow \"widze ze chyba nie chcesz ze mna rozmawiac\" :o ale ja nie umiem, nie potrafie sie do niego odezwac...

Gość niechciany
może zbyt mądry nie jestem ale dysk po jakimś czasie sie usypia więc troszkę dziwne że 3 godz. jest w takim stanie gdy nie ma go przy kompie.