Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawa..00

ale mam stresa - odezwałam sie do niego

Polecane posty

Gość i dobrze zrobiłaś
truskawka i jak? odpisał, pojawił się, zaprzegł rumaka ;) napisz coś!!!! kluska a Ty uciekaj spenetrowac lodówkę bo nam tu uschniesz :D

Gość laleczkaaaa
ja czasami w ogóle nie wyłączam kompa i nic się nie dzieje a wiadomości do mnie dochodzą... myślę, że truskawa coś kręci...

Gość i dobrze zrobiłaś
Może do marketu po kwiaty pognali w kolejce stoi a rumak marznie na parkingu, ach te porywy młodości :D

Gość laleczkaaaa
mogłąby chociaż coś napisać a nie milczy i trzyma nas w niepewności... ;)

Poleruje zbroje :D to dobrze o nim swiadczy znaczy ze w czasie gdy nie nie byl ze swoja kobieta nie uzywal zbroi by oczarowywac inne damy :P dlatego teraz tyle czasu poleruje :P :D u mnie nic sie nie dzieje jak dlugi czas nie jestem przy kompie. wlacza sie tylko zaraz wracam na gg. wylacza sie ekran ale nie komputer. to zalezy od ustawien. wczesniej mialam tak ze byl w hibernacji czy co to tam bylo a teraz tak ze wszystko dziala tylk ekran wylaczony.

i dobrze zrobilas - jestem pewna ze nie trzyma rumaka na parkingu. nasz mlodzieniec ma za miekkie serce by tak torturowac to biedne male zwierzatko. napewno wprowadzil go do supermarketu by przy okazji sobie tez cos dobrego do zucia wybral ;) a jezeli zostawil na parkingu to lepiej by nie odpisywal na gg... bezduszny ;)

Gość truskawa..00
nadal nic nie napisał :O Wciąż ma "zaraz wracam" :O Cóż... może faktycznie mnie olał :(

Gość i dobrze zrobiłaś
ja mam na zaraz wracam cały czas bo jakos nie mam tak żeby siedzieć przy komputerze np godzine i wtedy miec na dostępny i pisać z wszystkimi na raz, nie lubię pisac z kilkoma osobami jednocześnie, wiec mam na z/w jak z jedną osobą skończe rozmowę to rozmawiam z inną w międzyczasie oczywiście pranko, sprzontanko, gotowanko obecnie jeszcze wiele innych czynności ;)

Gość no chyba cie olał
mhihihihihi skoro po 4 gdzinach siedzenia na gg nic nie odpisał :D

Gość i dobrze zrobiłaś
kluska - co racja to racja, bezdusznikom mówimy NIE! truskawka - tego nie wiesz na pewno, puki nie zgasł puty nadzieja :D

My tu tak do jutra możemy dywagować, Autorka topiku zasiała w nas ziarno niepewności i poszła sobie film oglądać :-P a my tu tak siedzimy bidulki i ja się pytam, kto się tym bardziej przejmuje, my czy ona ? :-D

Gość zdecydowanie wy
jakbyscie włąsnegozycia nie miały :D

truskawka - nie koniecznie. ja czasami cala noc mam zaraz wracam pomimo ze spie :) i dopiero rano widze co kto mi napisal :) chociaz wlasnie jezeli taki bezdusznik to naprawde lepiej niech na to gg nie wraca ;)

tak poważnie Truskawka- ja niedawno rozstałam się z chłopakiem i doskonale Cię rozumiem, bo samą aż mnie skręca, żeby się do niego odezwać, czego z różnych powodów, o których nie będę się tutaj rozpisywała ;-) zrobić nie mogę. Zrobiłaś tak jak czułaś, teraz ruch należy do niego i moim zdaniem nie ma sensu siedzenie i wpatrywanie się w monitor czy aby nie dostałaś on niego wiadomości. Jeśli będzie chciał to się odezwie...a jeśli tego nie zrobi, to głowa do góry i zostawiasz to za sobą, będzie dobrze :-)

Gość i dobrze zrobiłaś
może wejdx na niewidoczny albo całkiem zamknij gg jeśli odczyta Twpją wiadomość poprostu zadzwoni, pogadacie, to chyba przyjemniejsze niż jakieś klikanko ;)

Gość truskawa..00
ale ja jestem niewidoczna, zawsze jestem i on wie o tym

Gość truskawa..00
"moim zdaniem nie ma sensu siedzenie i wpatrywanie się w monitor czy aby nie dostałaś on niego wiadomości" Wiem, dlatego poszłam oglądać film. :) Macie rację - jeśli kocha, to się odezwie. Jeśli się nie odezwie - to i tak chyba nie mam czego żałować, skoro miłość do mnie przeszła mu tak szybko.

Gość oglądałas PIerwszą Miłość
:D

Gość truskawa..00
Nie. Oglądałam "Siostry Magdalenki" (z płyty)

Gość i dobrze zrobiłaś
i co dalej nic?

Gość truskawa..00
Obiecuję że napiszę jesli tylko coś się zmieni. :)

Gość anaaaaaaa
i co ? i nic? czy rozmawiacie sobie i planujecie nowy początek? trzymam kciuki. daj znać koniecznie

Gość ruchnij kota
ja tez trzymam mocno kciuki, fajna kobieta z Ciebie, ze schowalas dume i honor w tej sytuacji. pozdrawiam.

Gość i dobrze zrobiłaś
napisz, napisz :D

Gość Monika Sz
uppp :p

ciekawe czy biedak czuje podświadomie presję która za pośrednictwem tego topiku jest na nim wywierana ;-)