Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nirrtti

Facet ktory twierdzi ze jego kobieta stroi fochy jest kompletnym debilem

Polecane posty

Gość Nirrtti

Facet powinien znac swoja kobiete i wiedziec czego ona nie lubi i nie akceptuje. I jesli nie chce by dziewczyna byla zadowolona i nie miala humorow niech robi to co ona lubi, co toleruje co akceptuje. Nie dziwcie sie dziewczynom ze tak robia bo jakos musza wyrazic swoje niezadowolenie i jakos sprawic by bylo tak jak one chca Badzcie posluszni wobec dziewczyn to fochow nie bedzie. Prawda ze proste ?

Gość przecież to już było
:O:O:O

a Tobie sie chce po raz kolejny (to już chyba czwarty?) zakładać temacik będący marną prowokacją?... tym bardziej ze na poprzednich dostałaś już zjebkę :D nudzisz się jak widzę :)

wypowiem się: bo sa takie laski, co czekają aż facet ZGADNIE co ona ma na myśli i czego chce od niego...oni tak nie sypią aluzjami, metaforami i przenośniami jak kobiety, więc nie rozumieją co do nich mówimy, jeśli mówimy zawile. poza tym facet nigdy nie doszukuje się drugiego dna wypowiedziach i zachowaniu kobiety, tylko jej najzwyczajniej w świecie NIE ROZUMIE. popatrz na tematy n ka fe: kobiety piszą zazwyczaj "on powiedział tak - co to może znaczyć; zachowuje się tak - czy mam szanse?..." etc. a faceci? CZY, JAK mogę ją odzyskać itp....

ja tam jestem kobietą i czasami jak walnę fochem, to aż mi głupio, ale ciągne dalej, co by twarz zachować :D a fececi nie lepsi. to samo robią, dlatego gereralizowanie i mowa o posłuszeństwie to przezabawna farsa.

Gość To sem ja
To, ze kobiety sroja fochy to pół biedy, gorzej jak dorosli faceci stroja i zachowuja sie jak dzieci:O