Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiciaaa92

Sylwester

Polecane posty

Gość Kiciaaa92

Witam! Mam pewien problem. Kupiłam sobie białe marszczone kozaczki na sylwester, z myślą ze dokupie czrną sukienke i białe długie rękawiczki, i to będzie mój strój na sylwestra. Ale gdy tak dłużej pomyślałam doszłam do wniosku że czarna sukienka to nie na sylwestra. Bardzo chciała bym isc w tych kozaczkach. Ale taki strój: białe buty, biała sukienka chyba nie pasuje? A jesli pasuje to jakie rękawiczki do tego i jaka torebke? Znalazłam 15 sukienek które mi sie najbardziej podobają. Są wśród nich białe, różowe i czarne. Jaki kolor sukienki wybrać? Jaki rękawiczek, a jaki torebki? Jeżeli ktoś chce pomuc dokładniej moge przesłac na gg sukienki. 13489588 mój numer gg Z góry dziękuje i pozdrawiam

Gość biale kozaczki
he he he ale jestes durna :D he hehe

Gość fiołeczka
Czemu niby czarna sukienka nie na sylwestra? Ja przeważnie mam czarną

właśnie, czemu czarna nie pasuje na Sylwka ? ja w takiej właśnie idę... oczywiście bez białych kozaczków :P

Gość reset
nie nie, do białych kozaczków tylko wściekle różowiutka sukienka ;P i takie same dodatki

Gość Kiciaaa92
Czemu czarna nie? Hmmm... jakoś tak wszyscy mi odradzali

Gość Kiciaaa92
Reset a Ty serio mówisz czy jaja sobie ze mnie robisz? Bo jest taka jedna różowa która mi sie bardzo podoba

Oczojebny róż sukienki będzie się pięknie komponował z białymi kozaczkami, więc się nie zastanawiaj ani minuty dłużej tylko kupuj ta różową kiece. Aha i obowiązkowo długie białe rękawiczki, do tego kok z białym kwiatkiem i jesteś królowa balu :P

Gość ja proponuje
i pamietaj o tipsach (najlepiej różowych) a jak chcesz wygladac cudnie to jeszcze kabaretki i make up pod kolor sukienki :P

Gość jbkdbsel
Ale jestescie podli... a laska ma tylko kiepski gust i chyba bardzo mloda jest... a wy, jakbyscie mogli, to bycie ja wszyscy po prostu najchetniej zagryzli... kosmos.

Gość Kiciaaa92
Wogóle nie rozumiem o co wam chodzi:(

Gość Kiciaaa92
No u mnie to praktycznie kazda dziewczyna ubiera białe kozaczki wiec nie rozumiem o co wam chodzi.