Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wg mnie ma swoje 100

KAŻDA Z NAS ODDAŁABY WSZYSTKO ZA TAKĄ FIGURE I TWARZ!!!!!ZAPEWNIAM !!

Polecane posty

Gość wg mnie ma swoje 100

http://www.egotastic.com/image?path=0812/adriana-lima-vs-04.jpg&info=Adriana%20Lima%20Victorias%20Secret%20Pictures http://www.egotastic.com/image?path=0812/adriana-lima-vs-03.jpg&info=Adriana%20Lima%20Victorias%20Secret%20Pictures http://www.egotastic.com/image?path=0812/adriana-lima-vs-01.jpg&info=Adriana%20Lima%20Victorias%20Secret%20Pictures BO NIE MA PIEKNIEJSZEJ KOBIETY NA ŚWIECIE I PIEKNIEJSZEGO BARDZIEJ NATURALNEGO CIAŁA!

Gość dzej zi
I co, masz zamiar zadreczac sie cale zycie, bo istnieje laska, ktora tak wyglada?:O

Gość xjcbhbc
Ta laska jest bardziej zrobiona niz naturalna

Gość PIEKNE CIALO
przynajmniej ma naturalny biust a nie to co nasze dody i inne steczkowskie!

Gość xjcbhbc
A mnie sie wydaje,ze nie ma naturalnego biustu.Zbyt okrągły i do tego za bardzo symetrycznie układający sie

Gość jakala
wlosy ma tragiczne,kolor i strukture,widac ze zniszczone. heh,ja mam ładniejsze:-p

Gość Wojciech pełen uciech
Paskudne koślawe kolana. Nie znacie się. Piękna to był Gina Lolobrigida, a nie ta nadęta lala

Gość xjcbhbc
Ona jest bardzo ładna,ale na zywo ,bez obrobki jest normalna dziewczyną ktorych chodzi po siwecie miliony.

Gość szpetna nie jest
ale mi sie nie podoba nie moj typ poza tym niech zyje program do obróbki zdjęc

Gość PIEKNE CIALO
ale zazdrość z was kipi. nie ma na swiecie piekniejszej laski w tej chwili i tak idealnej .ładnych są miliony ale takiej nie znajdziecie zazdrosnice.

Gość Koscielna ciotka
e tam, ja bym za darmo nie chciała Ładna jest, ale jak kukła, ja tam wole swoją twarz, bo ja mam od zawsze, a figurę mogę wyrobic, jak tylko siepostaram

Gość szpetna nie jest
niczego jej nie zazdroszcze , przeciez powiedziałam , że jest ładna , ale nie moj typ

Gość xjcbhbc
Zazdropsc to moze mnei bierze,ze nie mam tyle kasy co ona,bo jakbym miała to zrobiłabym sie na bostwo. W dzisiejszych czasach nie trzeba byc urodziwa aby stac sie piekną.Trzeba miec tylko kase i juz z kopciuszka staje sie księzniczka

Gość franczeski z eeefag
Piękne ciało>>>> z choinki się urwałaś? O gustach się nie dyskutuje, nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba. Tobie podoba się ta dziewczyna, ale Twoje zdanie cóż znaczy? Nic....innym się podoba inny typ urody i już.

Gość oto zdjęcie bez obróbki
z makijazem ale bez fotoszopa i uwierz mi ze wiekszosc mych kolezanek na studiach jest piekniejszych tylko brak im czasem figury to fakt ale twarz ma przecietną i wulgarną wg mnie http://www.egotastic.com/image?path=0611/victorias-secret-plane-23.jpg&info=Adriana%20Lima%20-%20Gisele%20Bundchen%20-%20Karolina%20Kurkova%20-%20Alessandra%20Ambrosio%20-%20Izabel%20Goulart%20-%20Victoria%20Secrect%20Pics

Gość moniaaajj
Jest bardzo ładną naturalną kobietą, nie wstydzi sie pokazywac bez make up-u za co duży plus. Urody nie ma przeciętnej jak tu ktoś napisał napewno. W porównaniu do innych top modelek jest bóstwem.

Gość Matko faktycznie nie ma bioder
szok! a ja myslalam ze idealna jest!

Gość NATURALNIE PIĘKNA JEST
PIERSI MA NATURALNE 100 % I TO SIE CHWALI!!!!!

Gość NASTAJSSS
IDEAł!!

Gość DLA WAS CALA PRAWDA O LIMIE
WYSTARCZY ZE WEJDZIECIE NA TEN ARTYKUL I TAM JEST BEZ OBRóBKI FOTOSZOPA ITD. JAK WSIADA NA LOTNISKU CZY GDZIEś ..MASAKRA JAK WYGLąDA..NORMALNIE JAK NIE ONA. http://www.egoisci.pl/2570/lima_bez_makijazu/

Gość nie każda nie każda
ja np bym nie oddała wszystkie za takie ciało czy twarz, nie tylko wygląd się liczy,... nie oddałabym swojego życia, swoich dzieci, swojego wykształcenia, swojego domu - właściwie to nic by nie dała by tak wyglądać, bo jestem zadowolona z własnego wyglądu i życia ! niemniej jednak jest dziewczyna bardzo ładna, jak nie jedna modelka, ale co jest zostanie po wyglądzie jak skończy 40, 50, 60 lat...

Gość DLA MNIE LIMA TO PASZTET
mi sie podoba agnieszka wagner monica bellucci i michelle preiffer...oraz angelina jolie ale nie jak byla mloda tylko teraz.. NATOMIAST JAKOżE GUSTA Są RóżNE..POWIEM PRAWDE.. LIMA DLA MNIE TO OKRąGłA PYZATA TWARZ I KRóLICZE BRZYDKIE ZęBY ,PłąSKIE POSLADKI I BIODRA ORAZ BEZKSZTAłTNE ZUPELNIE I NIEWYROBIONE MIEśNIE łYDEK! TA DZIEWCZYNA ZUPELNIE SIE MI NIE PODOBA POPROSTU!

Gość nie każda nie każda
Papierowe_Nozyczki - dokładnie o to mi chodziło

Wszystkie modelki Victoria\'s Secret tak wyglądają. Nie ma sensu zazdrościć komuś urody, bo choćby się stawało na głowie, to i tak nie staniemy się Jolie, Limą czy Albą. Są kobiety, które takie się rodzą i tyle. Też często widzę na ulicy kobiety, na widok których dostaję oczopląsów, ale nie skoczę z tego powodu pod pociąg NIE WARTO.