Onaaaa 982 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Spaghetti .... napisał: Madzia bez urazy, ale nie będę wnikał w wasze ploty czy tam prawdę kto po co jak i na co no bez yay Muszę się zrelaksować bawcie się Dokładnie i żadnych kłótni dziś tylko grzecznie kakao i spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 982 Napisano 2 godziny temu 40 minut temu, 250GodzinTak napisał: A Ty sypiasz do godziny 13-stej? Bo tutaj takie są, co śpią do tej godziny i lata anemii wyleczyć nie mogą. Fajnie jest móc tyle pospać tylko im zazdrościć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Banito Pussolini 0 Napisano 2 godziny temu Kto by się spodziewał, że ta prosta baba ma takie powiązania rodzinne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 8 Napisano 2 godziny temu 42 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Cześć dziewczyny nie przeszkadzjcie sobie Ja sobie pogram na cymbałkach w nowym temacie Już wcześniej mówiłam że takich kłótni na muzycznym jeszcze nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 8 Napisano 2 godziny temu 40 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Jeśli to prawda, to jest strasznie smutne. Jak już zresztą pisałyśmy, że kto modli się pod figurą to diabła ma za skórą. A dlaczego Cię tak wyzywała? Jedyne porzekadło/przysłowie /co jeszcze odzwierciedla prawdę.Wiele innych to pic na wodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 167 Napisano 2 godziny temu 37 minut temu, Spaghetti .... napisał: Madzia bez urazy, ale nie będę wnikał w wasze ploty czy tam prawdę kto po co jak i na co no bez yay Muszę się zrelaksować bawcie się Z żoną się nie relaksujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 167 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Banito Pussolini napisał: Kto by się spodziewał, że ta prosta baba ma takie powiązania rodzinne. Dokładnie Moon mój oddany wierny stalkerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 167 Napisano 1 godzinę temu Kto leży pod figurą, ten diabła ma za skórą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truchło z Jukon 15 Napisano 1 godzinę temu 48 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ja tylko widzę, po wpisach Boni. Jak można wymyślić, że byłam kogoś pasierbicą i spałam z chłopem matki? Jak moi rodzice byli razem aż do śmierci ojca. Normalne Widmoki nr 2Podręczne od budowlańców i rozwodników sio do pracy. Zwierzałaś się kilku osobom z tego i ze złych kontaktów z matką, ale marzył ci się każdy inny chłop niż G. Wszystko co głupkowatego wymyśliłaś to potwierdzasz, a temu zaprzeczasz. Ale twoi staruszkowie byli od dawna rozwiedzeni i wzięłaś męża po starej. Trzeba było nie klepać kiedyś jadaczką. Stare dzieje ale jare Magdo rocznik 78. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 167 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Margherite napisał: Jedyne porzekadło/przysłowie /co jeszcze odzwierciedla prawdę.Wiele innych to pic na wodę Zwykle po kilku postach temat muzyczny znikał, a tu nagle 14 stron i znowu dzięki mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 167 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Truchło z Jukon napisał: Zwierzałaś się kilku osobom z tego i ze złych kontaktów z matką, ale marzył ci się każdy inny chłop niż G. Wszystko co głupkowatego wymyśliłaś to potwierdzasz, a temu zaprzeczasz. Ale twoi staruszkowie byli od dawna rozwiedzeni i wzięłaś męża po starej. Trzeba było nie klepać kiedyś jadaczką. Stare dzieje ale jare Magdo rocznik 78. Mylisz nicki i nie pij. Moi rodzice ani ja nigdy się nie rozwiedliśmy. Wiem kim jesteś tchórzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 448 Napisano 1 godzinę temu To raczej wymysły z doopy, które mimo wszystko pewnie staną się niedługo klasykiem do gnojenia Magdy gdy ona zacznie swoje zaczepki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1069 Napisano 1 godzinę temu A mnie to wyjątkowo do Madzi i jej hipokryzji oraz desperacji pasuje :) I jak screenów nie robię, tak teraz porobiłam :) Chyba Madzia dostaje właśnie karmą, na którą tak się chętnie powołuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truchło z Jukon 15 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: To raczej wymysły z doopy, które mimo wszystko pewnie staną się niedługo klasykiem do gnojenia Magdy gdy ona zacznie swoje zaczepki. Jak chcesz to nie wierz. Mam jeszcze dużo smakołyków o różnych userach. Magda78 sama to rozgłaszała prywatnie nim pomyślała co robi. A wrogów miała potem wielu także za zdradzanie prywatnych informacji, numerów telefonów, danych osobowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piroman 0 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mylisz nicki i nie pij. Moi rodzice ani ja nigdy się nie rozwiedliśmy. Wiem kim jesteś tchórzu To pokaż Gunie, łysa mitomanko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 167 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: To raczej wymysły z doopy, które mimo wszystko pewnie staną się niedługo klasykiem do gnojenia Magdy gdy ona zacznie swoje zaczepki. Oczywiście, że wymysły biedoty umysłowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 167 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Piroman napisał: To pokaż Gunie, łysa mitomanko. Nie znam nikogo takiego. Screen i dowód na policję kolejny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 448 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, selkie napisał: A mnie to wyjątkowo do Madzi i jej hipokryzji oraz desperacji pasuje I jak screenów nie robię, tak teraz porobiłam Chyba Madzia dostaje właśnie karmą, na którą tak się chętnie powołuje Już dawno by wypłynęło. Przed chwilą, Truchło z Jukon napisał: Jak chcesz to nie wierz. Mam jeszcze dużo smakołyków o różnych userach. Magda78 sama to rozgłaszała prywatnie nim pomyślała co robi. A wrogów miała potem wielu także za zdradzanie prywatnych informacji, numerów telefonów, danych osobowych. No nie uwierzę jednak. Bo jak wyżej, a tu styl sensacyjnego obrzucenia goownem typowo z f23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1069 Napisano 1 godzinę temu Kiedyś na ero napisałam jej, że za jakiegokolwiek kut...a sprzedałaby własną matkę Kto by pomyślał, że powinnam zostać wróżką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 8 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Truchło z Jukon napisał: Jak chcesz to nie wierz. Mam jeszcze dużo smakołyków o różnych userach. Magda78 sama to rozgłaszała prywatnie nim pomyślała co robi. A wrogów miała potem wielu także za zdradzanie prywatnych informacji, numerów telefonów, danych osobowych. Wy tu wszystko wiecie. Tylko to co wam pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 167 Napisano 1 godzinę temu Ostrzegałam tyle razy, żeby zająć się sobą, swoim mężami, a wy nadal nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1069 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Już dawno by wypłynęło. Niekoniecznie. Wiele rzeczy powypływało, ale czymś tak ...a...m mogła się aż tak szczodrze nie dzielić na privach, jak dzieliła się innymi rzeczami. Zresztą znam ją na tyle, jej stopień deprawacji w walce o męskie portki, że choć rozbawiona do rozpuku, to jakoś szczególnie zdziwiona nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 167 Napisano 1 godzinę temu Makaron wisisz mi 200 złotych za rozkręcenie tematu, bo wiało nudą. A tu podręczne się odpaliły 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 146 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ostrzegałam tyle razy, żeby zająć się sobą, swoim mężami, a wy nadal nic. Może sama się zastosuj, tępa hejtero i hipokrytko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 167 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Wy tu wszystko wiecie. Tylko to co wam pasuje. Raczej to co wymyślają, bo nie mają swojego życia, siedząc u męża na garnuszku. Co te biedaki zrobią, jak to forum zamkną? Poparz sama - Ani blokera i temat wisi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 448 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, selkie napisał: Niekoniecznie. Wiele rzeczy powypływało, ale czymś tak ...a...m mogła się aż tak szczodrze nie dzielić na privach, jak dzieliła się innymi rzeczami. Zresztą znam ją na tyle, jej stopień deprawacji w walce o męskie portki, że choć rozbawiona do rozpuku, to jakoś szczególnie zdziwiona nie jestem Nie twierdzę tez definitywnie że nie. To tylko ja osobiście tego nie kupuję tego, bo styl wydaje mi się niepokojącą przypominający kogoś, chociaż nie kojarzę kogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 167 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Zaraz Pieprz wróci i zaczną się wyzwiska, bo mąż budowlaniec zarabia na 5 osobową rodzinę, kiedy ona zabawia znudzonych żonatych facetów na 3 forach. A na nerwicy nie może hejtowac w rajtuzach Edytowano 1 godzinę temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1069 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nie twierdzę tez definitywnie że nie. To tylko ja osobiście tego nie kupuję tego, bo styl wydaje mi się niepokojącą przypominający kogoś, chociaż nie kojarzę kogo. Według mnie nikt, kto ma normalnie w życiu, nie rzuca się do innych o zwykłe sprawy, będące częścią życia, jak rozwód, czy dziecko. Ani nie opowiada moralnych przypowieści o tym, jak to ona sama ma kryształowo. Można się było domyśleć syfu, nawet i takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1069 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zaraz Pieprz wróci i zaczną się wyzwiska, bo mąż budowlaniec zarabia na 5 osobową rodzinę, kiedy ona zabawia znudzony h żonatych facetów na 3 forach. A na nerwicy nie może hejtowac w rajtuzach Piszesz cały czas to samo. Poza tym budowlaniec to normalny zawód, nierzadko wymagający kwalifikacji, na pewno większych, niż otwieranie szlabanu w durnej kamizelce security. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 146 Napisano 1 godzinę temu Nie kúrwa, na nerwicy można hejtować tylko w skarpetach. Weźcie tego tłuka stąd bo to obraza nawet dla tak słabego forum jak kafeteria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach