Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AccccA

A może tak chwila szczerości? do stalych kafeterian...

Polecane posty

ja mam gaz i paralizator elektryczny po tym jak mnie okradli lubie pojedzic na rowerze , czasmi pobiegac czesc cream

yeez- a jaki masz paralizator? ale to przeciez nie dziala jak napastnik jest grubo ubrany-tu tylko broń ostra albo chociaż straszak :P

AcccA przeczytaj mnie raz porządnie bo się więcej nie powtórzę lansuj się jak chcesz rób z siebie błazna zakładaj miliony tematów ale nie używaj do tego celu mojego nicka nie chcę by ktokolwiek mnie z tobą kojarzył pozdrawiam 🌻

i to jest niby ten mój brat bliźniak...? ja nicka nie zmieniałem. a creama czytatm pierwszy raz...

yeez- ja ostatnio wyciagnalem z komorki moj ultimate weapon, czyli noge od telewizora Beryl :P bejsbol pierwsza klasa. jak mi sie bedzie jakis gnojek do auta dobieral to lapie za kija i wychodze na zewnatrz :P

ike, juz za późno... a powiedz mi..czemu wiecznie z wysmiewczynia pr0wadzisz nie konczące się rozmowy-klotnie? moge podac linki do przynajmniej 5 w których wogóle nie interesuje was temat rozmowy tylko całą uwage skupiacie na tych swoich przepychankach...a to niby ja jestem błaznem:)

"ike, juz za późno... a powiedz mi..czemu wiecznie z wysmiewczynia pr0wadzisz nie konczące się rozmowy-klotnie? " ike lubi pośmiecić po prostu, nie ike? ;)

napewno masz rację z bronią - dobrze strzelam w same 9 i dychy ale agresja rodzi agresję paralizator mam najmocniejszy jaki moglam kupić. powiedziałam sobie że skoro ktoś mnie zaatakuje to nie będę patrzeć na to gdzie go trafię- dostanie w pierwsze odkryte miejsce w domu jednak jakaś fuzja by się przydała

ike...to troche przeszkadza...to jak spam jest..bo wasze kłotnie nie maja wogóle związku z tematem. nie ważne czy jest o miłości, zdradzie, dziewicach czy o niczym..to wy ciagle to samo: "- jesteś zbyt nie rozumna żeby to zrozumiec" "- sama jesteś nierozumna..nie bede z toba gadac" ale kolejne strony nabijacie równo...

To dobrze cream, znalazłeś robotę w której możesz siedzieć na kafe i masz za to kasę :D

"napewno masz rację z bronią - dobrze strzelam w same 9 i dychy ale agresja rodzi agresję" niekoniecznie :P jak wyjmiesz gnata zeby odstraszyc napastnika to... gosc moze juz wiecej nie podskoczyc bo sie bedzie bal ze go zaj....biesz po prostu :P natomiast zagrozenie jest inne... ze nabedziesz łatwości w sięganiu po broń oraz w przypływie emocji mozesz kogoś zabic nawet

miedzy oczy- bez urazy musisz być taka małostkowa wszystkim się zdażają lietrówki i byki :D