Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

ja w pracy tez mam ale nie używam wchodze w Program Internet Explorer obecnie działa bez dodatków , bo tu mni enie namierzą wiec musze sie z reklamami męczyć

już pogadały?? i siedzicie na gg ??? PISAć FLAKONY!!!!!!!!!! Mama - co u Ciebie??? jak humorek??

:) przyznał się, że ma ostatnią tabletkę nurofenu, też jakiegoś tam super forte czy max, łyknęłam i czekam na efekt, bo jużmnie nudzi ten mój stan 😠 no! a gg mam włączone ale nie gadam no!

:) przyznał się, że ma ostatnią tabletkę nurofenu, też jakiegoś tam super forte czy max, łyknęłam i czekam na efekt, bo jużmnie nudzi ten mój stan 😠 no! a gg mam włączone ale nie gadam no!

one i tak mają podobny skład. ja wybieram te na bazie ibuprofenu, ibuprom, nurofe, bo paracetamolum mi nie pomaga, więc te wszystkie apapy i paracetamole to niech se wsadzą 🌼 szczęśliwa, co ty dzisiaj taka nie w sosie? ruchanko nie wyszło? czy niedobór białeczka w organizmie? :D

Kicia w sosie tylko rzeczywiście ostatnie ruchanko było w sobote takie przeprosinowe a @ przyszła w niedziele, a powiem ci że mi sie dalej chce jak cholera a mój M nie lubi w @. Ja mu powtarzam dawaj dawaj a on że nei dziękuje:(i trza poczekać aż czerwona dupa pojdzie to se sama wezme.

Hej KOCHANIEŃKIE:) Ja wam powiem że po wczorajszym wieczornym obiadanku postanowiłam że od dzisiaj ostra dietka i kropka!!! więc na sniadanko zjadłam serek wiejski z szczypiorkiem na 2 sniadanko banana i przez 2h pedałowałam po lesie na rowerku :D powiem wam ze tak mi już się chce wiosny że szok :o Jutro mam facetów z majstrów:o bo mi okno non stop paruje i słuchajcie zaczyna sie plesń robić :o więc im nagadałam i całe okno ma byc do wymiany :) jak spieprzyli to niech robią:) Muszę jeszcze obiadek upichcić:) A teraz ta zła wiadomosć:(😭 pod znakiem zapytania staje mój wyjazd do łodzi bo mój slubny ma być chrzestnym i wczoraj się tego dowiedzieliśmy :o jak na razie jeszcze data nie jest pewna bo maja w kosciele cos załatwiac wiec może zmienią mam taka nadzieję bo juz się tak nastawilam na spotkanko z wami :) Kochane uciekam brzuszki robić może uda mi się kilka :) 👄👄👄

Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duże mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę śniadanie mi robić- nie tylko w sobotę Oglądać romanse, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara ;

Szczęśliwa gratuluje Ci 146 stronki Kiciakocia buźka Kochana majka dla Ciebie też Mafinka dla Ciebie też wogóle to nie chce mi sie pisać.........br a wiecie co zrobiłam wczoraj?? kupiłam sobie saszki-kozaczki....fioletowe i dziś zapierdalam w nich i w fioletowych rajstopkach i w fioletowej bluzeczce i nawet brelok od kluczyków mam z fioletem......... tak mnie jebło w czachę...:( .... idzcie do mnie na nk....wkleiłam zdjęcia psa....ha ha ha miła jestem?? ...no nie!!??

Szczęśliwa wróciła i zrobił sie ruch. Nareszcie jest co poczytac. Pod warunkiem oczywiście, ze jakis debli nie wciska mi sie z kredytem. Zaraz ma wpaść kumpela. Tatus przywióżł mi kołacz i kremówkę, zrobiłam salatke pietrową z majonezem... Już mi niedobrze. Ale sie nażrę. Czlowiek to jednak jest głupi....

święte słowa Pimach............👄 ja w ciagu ostatniej godziny zeżarłam cały wielki talerz leniwych z masłem,500ml lodów z polewami, cztery pierogi z barszczem obiecuje ze zrobie wszystko co w mej mocy żeby dzisiaj nic nie zeżreć

święte słowa Pimach............👄 ja w ciagu ostatniej godziny zeżarłam cały wielki talerz leniwych z masłem,500ml lodów z polewami, cztery pierogi z barszczem obiecuje ze zrobie wszystko co w mej mocy żeby dzisiaj nic nie zeżreć

gdzieśta babolki? naczytałam się o środkach anty, no rzucam pytanie: Cilest czy Yasmin? jak macie jakieś doświadczenia z tymi tabletkami to mi powiedzcie :)

eee, normalnie nie gadam z wami ;) jak jesteście w robocie to jeszcze coś tam klikacie, ale wieczorem to pies z kulawą nogą tu nie zajrzy 😭 LOLA wróć 😭

a co do Loli.... chciałabym zeby mi chociaz pomachała.... bo tesknie za nia.... :(

jestescie kochane....bardzo was przepraszam......jutro napisze co u gooopiej loli.......kocham was

Cześć moje pitynki kochane❤️ mam problem z pisanie bo synek koniecznie chciałby ze mną popisać hihihi:) Ten mój jak w domu siedzi to też ciągle kracze że tylko tu z Wami pierdoły popycham:p:p:p siedzi w tej chałupie jak wrzód na dupie i mendzi. Kurnia jak go nie ma to źle, ale jak dłuższy czas w domu siedzi to też nie dobrze. Poza tym mam troszkę przygotowań związanych z chrzcinami, a co za tym idzie czasu troszkę mniej. Czytam Was regularnie Obelixowa❤️ fajnie że jesteś i już nas nie opuszczaj Szczęśliwa❤️ ty też wróciłaś ku mojej uciesze Lola❤️ pisz, pisz sloneczko Idla wszystkich fajnych babek wielki 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Witam was lachoneczki kochane 👄 LOLUS nareszcie sie odezwalaś 👄 pisz lochana cotam u Ciebie słychac bo sie o Ciebie niepokoimy skarbie 🌼 U mnie znowu zima sie robi zimno ,mrożno 🌼 Mój M nie odzywa sie od tej pory co usłyszał o swojej maci wiec niech teraz do niej na obiadki chodzi ani sie tym nie przejmuje on zmądrzeje juz niedługo Ja własnie przy kawuni sobie siedze która do mnie dolaczy 🌼

czeeeeeeeeeee powiem tylko że zajebiście macie \"ciężarówki\" ze tak wpidalac wszystko możecie, ja to nie mogłam do 5 miesiąca żygalam a od 6 miałam cukrzyce ciązowa i tylko gotowane zero smarzonych, zero słodyczy i zero coli i tym sposobem po porodzie 73 wazyłam ale teraz za to 92 i co i niec takze sie nie martwcie i wsuwajcie dalej a po będziecie sie odchudzać juz z dzidziusiami:)

Helloł lasencje!!! Kasiunia, ja mamleniwe na dziś. Mniam. Ale nawpinkalałam się jak głupek, a kolezanka jeszcze przyniosla cistka z bita smietana... Czy masz problem z więzadłami? Kolejna noc dawaly mi popoalic... Lolus, pisz do nas... Tija, to napisz wersję grzeczna postu w obecnosci synka. :-) Lece na sniadanko... bułeczka z pasta rybną i ogorkiem kiszonym....