Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

no i teraz ja bidulka nie mam z kim kawy pic... 😭 ale poczekam troszke moze sie ktos znajdzie... ;) myszka... hop hop... kicia - juz pracujesz? mafinka - where are you?

Wtajcie kruszynki👄 Pamietajcie dzisiaj DZIEŃ TESCIOWEJ!!!!!!!!!!! mówili w tvp2 (pytanie na śniadanie)więc która ma tesciową to niech gna do kwiaciarni po KAKTUST!!!!!! A ja jakaś spiczniała jestem i całkiem do dupy ....tak jak cały ten swiat...!!!! Kawkę juz wypiłam ,ale co mi tam zrobie sobie jeszcze jedna.......moze jest chętna co wypije ze mną ???? samej tak bez smaku ta kawa wchodzi ,a ja sie dzisiaj też nie wyspałam jak MYSZKA, zaznaczam spałam całą noc tzn.całe 9 godzin i to przez mojego M............jest chory i chciał sie wcześniej połażyć.......i o 20-stej mówi ide spać ,bo źle sie czuję ....no to idź ,a on zdziwiony ,a ty????? ja jeszcze nie ,bo mi sie nie chce!!!!! a on....to co ja będę sam robił???? no kuźwa !!!!chory człowiek to by raczej spał,ale nie on!!!!tzn.poszedł spać ale porabana żona musiała mu dać raczke do trzymania żeby mógł spać ......PYTAM SIE CZY TO NORMALNE!!!!!!!??????? Na starosć podobno sie dziecinnieje,ale ja mam nadzieja że pieluch to za kilkanaście lat nie bedę musiała mu zmieniać....!!!!no chyba ze tak przypadnie........

🌼 witam wszyskie ranne i nocne ptaszki:D, dziś mam znacznyie lepszy humor bo spałam 14 godzin, położyłam sie jak wróciłam z pracy i tak prawie do rana:D, ale czuje że mogla bym spać cały czas:O, ja napije się z Wami herbatki , bo coś kawy nie mogę:D,

to ja sie bardzo ciesze ABS ze masz lepszy humorek... mozesz pisc z nami herbatke, przymusu kawowego stanowczo nie ma...

ABS.........może masz niskie ciśnienie????? i trzeba będzie sobie czymś pomóc.......moze należało by pójsć do lekarza......(broń boże żebym ci wiek wytykał)ale wiesz zawsze lepiej iść i zrobić badania od samego początku....moze zalecą jakieś dodatkowe......trzymaj sie cieplutko napewno wszystko bedzie dobrze 👄 Pare lat temu gdzieś jak miałam 34-35 l chciałam mieć jeszcze dzidziusia....córka wtedy miała 10,a syn 15 ale mój M nie chciał i pamiętam że cały czas czułam zapach małego dziecka .....miałam tak chyba przez pół roku nie potrafiłam odpędzić tej myśli,a teraz niestety już za późno .....wtedy to był ostatni dzwonek........podobno nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Hej moje laseczki.....ABS 👄 i wszystkim gorące dzieńdoberek..... Kiciakocia...Łódź oczywiście bez zmian chyba ze mój M pozostanie w szpitalu, wtedy muszę załatwić coś z dziećmi, ale jestem dobrej myśli no bo już tupią za mną ploteczki z Wami, balanga, transparenty i wogółe uściskam Was wreszcie....Wiem też że napewno trzymasz rękę na pulsie..mam nadzieję że do wyjazdu u mnie wszystko sie poukłada...taka tam cicha i skromna nadzieja........ Serum kochana takie to już są te chłopy za łapkę potrzymać, herbatkę przynieść, a może ogórkowej bym zjadł itp.itd. W chwili paskudnego marudzenia mojego M, ze zmęczenia i złości wyrzuciłam mojemu, że może by zadzwonił do tej swojej lafiryndy i ona by poskakała trochę zwalniając mnie z obowiązków....twarz zrobiła mu się purpurowa, bo oczywiscie wywaliłam to na forum publicznym...ale przeżył a mi przeszło....czasami jestem paskudnie złośliwa no ale cóż..siła charakteru w końcu skorpion ze mnie... Kochane spadam w papierki...moze i ja kawke sobie trzasnę...Majeczko kurdelebele gdzie Ty sie podziałas, no i Szczęśliwa już chuda :-) Lola jakoś ucichła.......Pimach sie nie odzywa o Desperado i innych nie wspomnę i nie wypominam...

Serum...zapach niemowlecia i za mną chodzi..uwielbiam małe dzieci, niemowlaczki i noworodki takie bezbronne i pachnące. Teraz mój synuś też pachnie ale już nie oliwką dla dzieci ...był na studniówce swojej dziewczyny a mojej synowej :-), oglądałam zdjecia i serce mnie kłuło że on już taki dorosły...a córcia też już kobitka że ho ho, przydałoby się jeszcze maleństwo w domu, ale i wiek nie ten i ryzyko ogromne ze względu na chorobę M..Teraz mam duzego dzidziusia :-) Strasznie bym chiała siedzieć w domku, nie pracować , pielić, porządkować, gotować, prać ..nie chodzić do tego biura, nie brać udziału w tym wyścigu szczurów, starzeję się. Widzicie mój zawód jest bezsensowny, nikomu nic dobrego nie czyni, papierki, papierki i jeszcze raz papierki...O gdybym była nauczycielką, albo pielęgniarką, albo lekarzem (za wysokie progi) to zawody z sensem niosą coś dla ludzi...a moje papierki ? Komu to potrzebne i na co ? Kto wymyślił tak bezsensowny zawód i dlaczego akurat ja musiałam tak trafić, wcale nie z własnego wyboru, tylko z potrzeby chwili, z wymogów życia...wiec przerzucam, liczę i sensu w tym nie widzę...A dom, dom i dzieci to zupełnie co innego...ależ melancholia mnie dzisiaj ogarnęła...Okłamałam Prezesa i o 4 spadam....Dzisiaj imieninki mojej córeczki, muszę coś na prędce przygotować...prezent dostała już rano...może lepiej sie poczuje, cały czas bierze jeszcze antybiotyk.

🌼 ORY ❤️każdy zawód jest potrzebny od szefa po panią sprzątającą, ja pracowałam wróżnych zawodach, a najważniejsze jest to że robisz to dobrze,

Jezdem jezdem :) Ino się ostatnio wyspać nie mogę :O I wogóle ostatnio okopałam się w dołach i nie chciałam już Was zamęczać. Ale powoli wystawiam uszy z doła i moze jakoś jeszcze pożyję :) Tylko, że strasznie brakuje mi snu !!!! W dzień padam na twarz, a jak wreszcie wlizę do wyra to spać nie mogę :( Juz nawet ograniczyłam picie kawy do 1 rano i nic ...... No a rano oczywiscie ledwo wstaję .... i jak pozawoze dzieciaki do szkoły albo wróce z porannej zmiany w pracy i mam mozliwosc to kłade sie choćby na pół godzinki. Oczywiscie skutek jest taki, ze potem nie mogę sie rozbudzić i tak w kółko. Ale witam wszystkie Troskawy :) te marudzące tyż :P Przede wszystkim - Abs - normalnie nie mam słów .... Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!! Kolejna mamuśka w naszym gronie !!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, ze teraz nie będziesz nas skutecznie mobilizowała do jedzenia i zachodzenia w ciążę tak jak wcześniej do odchudzania :) No w każdym razie mnie w tym pomiń, bo ja stara i wygodna dupa się zrobiłam :P Mnie już nie o pieluchach myśleć, a o ostatnich życiowych szaleństwach cielesnych :P Rozumiem Twój stan psychiczny na wiadomośc o nieplanowanym macierzyństwie ... ja bym chyba na początku zaryczała się na śmierć. Ale z tego co pisałaś rozumiem, ze masz wsparcie w mężu i to jest najwazniejsze :) Ory 👄 Słonko !!! Cieszę się, ze wróciłas !!!! Bardzo mi Ciebie i Twojego optymizmu brakowało 👄 Gratuluję wszystkich straconych kilosków - Szczęśliwa :) Mama :) Tija :) Mycha :) Ja niestety po pierwszym lekkim spadku teraz stoję w poczekalni .... Kilka razy w tygodniu chodzę na stepie, pocę sie jak mops w folii, ale magicznej dla mnie granicy przekroczyć nie mogę:( Mam nadzieję, ze ten mój cholerny organizm walczy i pewnego pięknego razu zacznie mi wreszcie waga spadać ..... a mam już takie skromne marzenie choćby 5 zgubić ... Lolka !!! Trutniu jeden !!! 👄 Czemu nie piszesz ?!!!! Gdzie te Twoje życiowe rozwazania sie podziały ?!!!!!! Już nawet mnie wyzywać nie chcesz :( I to moje fatalne samopoczucie na pewno z tego powodu właśnie .... styraj mnie choć trochę , bo mi tego jak powietrza brak .... PLISSSS !!!!!!!! Mafinko :) Dobrze, ze chociaż Ty w nocy na strazy stoisz :) 👄 Kicia :) Ty oczywiscie też:) Co teraz bedziesz świętować z braćmi ze wschodu? :) Mycha :) jak postępy z pisaniem pracy? 👄 Donia :) Wykup teściom karnet na jakieś częste kino i bałamuć meża :) Na naszym topiku faza ciąż się rozkręca, korzystaj z okazji :) Do2do :) Ty Skarbie też :) Ale nie mysl za każdym razem o zachodzeniu w ciążę tylko skup sie na szalonym seksie , a zobaczysz, ze zaskoczysz :) No i jeszcze jedno .... wg mnie nakładka wibrująca Durex jest nieco przereklamowana ... tradycyjny wibratorek lepszy ;) :P Serum :) mam nadzieję, ż ez oczkami i buźką lepiej z każdym dniem :) Pozostałe Mamuśki :) Pimach :) Kasiunia :) Obeliksowa :) Co z Wami? Już Wam paluszki tak przytyły, ze klikać nie możecie? 👄👄👄 ZIMO KYSZ !!!!!! SŁOTO KYSZ !!!!!! ZAMAWIAM SŁOŃCE I SKOWRONKI !!!!!!!

Wiedziałam, ze jak ja coś wtrące wszystkie od razu pochowają się po kątach :P

wiecie co... dla motywacji kupilam sobie za male spodnie... ciekawe czy kiedykolwiek w nie wlize...

ja takich \"motywacji\" mam całą szafę...i jakoś nie mogę się zmobilizować he he he he he he... Idę po kawusię bo mi się oczka zamykają, a słonka jak ni ma tak ni ma..myślę nad prezentem z okazji dnia teściowej ...moze nakładke wibrującą Durex z karteczką zaspokojona kobieta jest zawsze uśmiechnięta.... Pewnie skończy sięna tulipanku i kropka....Szwagierka ma dzisiaj też imieniny, kupiłam jej krem na zmarchy..he he he złośliwa jestem.... Acha łykałam cały miesiąc tę formaline za 100 pln i gówno, ani mi nie wessało, ani nie odessało ani nawet nie pogoniło na kibelek, tańsza już herbata z senesem a i przynajmniej kilo spada od wypróżnień.....Nie kupię już więcej tego badziewia rozejrzę się za innym...... A może moim talentem danym od niebios jest właśnie tycie, może jako gruba baba w życiu dokonam jakiegoś heroicznego czynu ? Heroicznie wmieszczę sie w kostium kąpielowy XS i z heroiczną odwagą pokażę się w nim na plaży ? Kto wie, kto wie do jakich rzeczy moja otyłość się przysłuży.. Dobra idę po tą kawe bo mnie Morfeusz goni, a robota stoi....

ORY............zauważyłaś ,że dzisiaj jakoś dziwnie towarzystwo wywiało...!!!

u mnie slonko za oknem a nad spodniami mega oponka... wlasnie dlatego wieczorami mnie nie ma ze na stale zamieszkalam w fitness klubie ;)

kurde ucina mi cokolwieg chcę napisać...coś kafeteryjka nie chodzi jak należy ?????

MYCHA............jak ja ci zazdroszczę tego nowego miejsca zamieszkania.....a moze raczej zaparcia do ćwiczeń,bo ja nadal leże i kwiczę z ćwiczeniami.......a zwykłym rowerkirm jeszcze nie moge wyjechać w plener ,bo mi błoto nie pozwala.............tą moją wieś zima podłańczali do kanalizy miejskiej i mam rozkopana drogę od przyszłego tygodnia zaczynaja kłaść asfalt więc coś zaczne z sobą robić!!!!! NARESZCIE......no chyba ze to moje złudne mrzonki!!!!!

heheeheheh majka ty stara ruro bardaszana.........jak ja mam cie styrać kiedy ja sama styrana......... witam wszystkie wstretne grubasy....te w ciazy i te pozostale nie dlugo to bedzie topik dla ciezarnych........hehehehehe ide pichcic

ale wieje, normalnie aż mi serducho fiksuje, powoli moje organy zaczynają się sypać, pewnie przez to otłuszczenie :-( fitness mi nie pomoże, zresztą bajecznie bym wyglądała w takim obcisłym kostiumiku do Aerobiku, musze sobie sprawić, jak bym sie położyła na brzuchu to nóżkami do ziemi nie dostanę, za żadne skarby świata, i tu przypomina mi się Joga i moja przyjaciółka która waży 120 kg i miała zrobić jakąś figurę polegająca na tym że leżąc na plecach miała przyciągnąć oba kolana do brody, ale nie mogła bo przeszkadzało to i tamto. Trener, bezduszny cham, podszedł wziął jej nóżkę w swoje łapki i dawaj zaczyna cisnąć na tak zwany zapych, moja przyjaciółka zaczyna charczeć, dyszeć, a on się pyta ...co się dzieje Pani xxxxxx, a ona ledwo wydusza charcząc....cyc mnie dusi..

serum - niedobroto Ty... jak juz zajrzysz na NK to bedziesz wiedziala czemu... 😭