Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Wiosnę to chyba w tym roku odwołali:( Ami już tak potrzeba tego cieplutkiego słoneczka i dłuższych dni, ale jak tu ma być słoneczko jak Emma z łóżka już wstała:D no chyba że Kicia resztę okien myje:p

Ja narazie nie zamierzam brać sie za mycie okien ale powiem z reką na sercu za nie moge na nie patrzeć tak są cholernie brudne Wszystko w swoim czasie bedzie słoneczko to i zapal do pracy tez sie znajdzie Jak myślisz TIJU ZE JAK NAM Z GÓRY ŚWIECI I CZUJE SIE TEN ZAPACH W POWIETRZU TO CZŁOWIEK WTEDY OŻYWA

Tak naprawdę to ja chyba jestem dzisiaj uprzywilejowana bo nad Toruniem piękne słońce świeci i wszystko byłoby ok gdyby nie ten wiatr. No ale pocieszam się że z każdym dniem jest bliżej do wiosny i do ciepełka więc już nie ma wybacz, trza się brać solidnie za sadełko bo inaczej całe lato przelatamy w namiotach żeby ukryć to i owo:)

TIJU co ty mówisz w jakich namiotach z nas takie lachonki jeszcze nie jeden za nami sie bedzie oglądał i na kawe zaprosi 🌼

czesc Traby :P chyba nie jest jednak z nami tak zle skoro slonka nie przyslaniamy... ale dobrze tez wcale wiec trza sie postarac by moc namioty oddac wrogm... a co tam... myszka - masz racje ze slonko jak jest to i energii wiecej sie pojawia i spac tyle sie nie chce...

Ja to chyba dzisiaj oszalałam bo wszystkie graty odsuwam i sprzątam wszystkie zakamarki:D:D:D na dodatek się z tego cieszę. ACH WIOSNA IDZIE PANIE SIERŻANCIE, ALBO MOŻE @ BO WTEDY TEŻ MAM NADMIERNĄ OCHOTĘ DO SPRZĄTANIA :D Macie rację dziewczyny- NAMIOTY ODDAMY WROGOM!!!

tija - ja w ostatnia niedziele mialam taki szal sprzataniowy ale to dlatego ze juz mialam wychodowane zwierzatka z powodu tej beznadziejnej pogody i nicniechcenia

Mafinko❤️ przyjemnej podróży. Tak sobie kurnia myślę że ja nawet byłabym skłonna do Was przyjechać na to spotkanie. Problem w tym że pewnie zostałabym sama w hotelu bo wy się rozejdziecie do siebie do domku, a ja sama nie chcę zostać. Żeby chociaż jeszcze jedna z dziewczyn tych przyjezdnych się zdecydowała to ja bym przyjechała do Was:)

a nie chcecie dziewczynki na weekend przyjechac nad morze? ja Was przenocuje... i nad morze na spacer na kacyku zawioze zebyscie jodu powdychaly...

wiecie co, wczoraj mialam humor nie ten teges i na pocieszenie kupilam sobie sliczna bluzeczke w rozmiarze namiot... moim znaczy... a co mnie tam... wieloryby tez maja prawo wygladac... :P

Witam................wiem ,wiem obiecałam wieczorkiem kliknąć,ale odcieli mnie od świata!!!! Od godz.14,30 do 21,30 byliśmy bez prądu KOSZMAR!!!! w energetyce mieli poważną awarie chyba przez ta pizgawe ,bo u mnie wieje jak cholera....dzisiaj ciut mniej ,ale wczoraj strasznie!!!!

Serum:) u mnie pół godziny temu świeciło piękne słońce i zero wiaterku, a teraz tak wieje jak wczoraj, albo i gorzej:(

TIJA.............słońce to świeci jak cholerka ,ale co z tego jak na dworze nie można nawet stać!!!!!!!

Mycha, nie śwruj mi tu właśnie pogodę na meteo oglądałam i mówili że w trójmieście też popada i powieje:p zaproś Ty mnie kochana w maju to chętnie przyjadę:D

Tijka to słoneczko chyba wybiera sie do stolicy :) troszku przejaśnia się i wiatr słabnie.. :) wysyłam go do Ciebie :) a ja gniewam się na żarcie....w piątek ważę się i mam nadzieję, że będzie mniej niż 73kg.... Zapraszam na drugą kawkę > :classic_cool:

A jak jesteś spragniona mojej osoby to zapraszam do Torunia, daleko nie masz;)

e tam forsa, rzecz nabyta. Na stopa przyjedź!!! a o resztę się nie martw

tija - woelorybow na stopa nie zabieraja... za duzo miejsca zajmuja... przypomnialo mi sie jak kiedys jechalam do Szczecina zwyklym pospiesznym pociagiem... pociag byl strasznie zatloczony a jeden dziadek lezal na dwoch siedzeniach... ktos nie wytrzymal i zwrocil mu uwage... a on na to ze kupil dwa bilety to ma prawo... ludzi zatkalo... a ja (gowniara wowczas) wstalam i powiedzialam ze niech usiadzie normalnie bo ma pecha i drugie kupil stojace i to na korytarzu... :D

Zdecydowanie protestuję przeciwko zaczynaniu nowej strony przez obcych intruzów !!!!!! Witam cały Inwentarz :P Jak pięknie znowu zaczęłyście :) Tijuś , masz zdolności przywódcze, potrafisz pociągnąć za sobą naród :P zastanów się, może powinnaś stanąć do wyborów :) Albo założyć jakąś partię :classic_cool: Szkoda, że teraz nie mogę się dołączyć do pisania .... muszę robić w pracy inwentaryzację swojego dobytku 😭 Wielki buziak dla wszystkich piszących :👄👄👄

Mycha 👄 dla Ciebie zgłosiłam modną do usunięcia :P ta stronka należy się Tobie Skarbie 👄

Majka:) obawiam się, że z moją zdolnością przywódczą, spaczoną psychiką i ognistym temperamentem mogłabym przeobrazić się w drugiego Fidela Kastro albo innego Hitlera:p Mycha:D widziałam kiedyś w telewizji, że facet mercedesem woził swojego konia, to tak sobie myślę, że i wieloryb by się zabrał.:p Chyba naprawdę te tabletki mają jakieś euforyczne działanie na mnie bo mało że tu do Was piszę to jeszcze chatę wylizałam, na obiadek przygotowałam i jeszcze dziecko zabawiłam:D:D:D