Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Witam was moje drogie Tyle sie spisalam i prądu brakło Troszku mnie u was nie było Chłopcy maja ferje i okupuja kompa a ja jestem ostatnio skapcianiała Postanowiłam jakoś zorganizować swój dzien i udzielam sie społecznie Dzieciaka organizujemy ferje ... kulig czy inne zabawy MAFINKA słodziutaka jest ta twoja OLEŃKA Byłam na iprezce ostatkowej było super wruciłam o 6 rano Teraz 40 dni wstrzemiężliwości

Hej kochane ja puki co nie poklikam bo mi łepetyna pęka :O:O:O MIMOZKA- chetnie cię wpuszcze do NK tylko się do klasy dopisz hihih:) 👄👄👄 DLA WSZYSTKICH👄👄👄

witam wszystkich, jakoś nie mam natchnienia aby pisac, Mafinko śliczny dzidziuś, moje było takie niedawno rośnie jak na drożdżach, już skończył 4 miesiące, pewnie niedługo bedzie chodził, a potem do szkoły itd...Boże jak te dzieci szybko rosną

znalazłam tabelkę, *** SERUM widze że pędzisz z waga - tak trzymaj!!!, ***DO2DO Tobie też nie brakuje zapału, a reszta na co liczy że od jedzenia, i narzekania schudnie czy co!!!! , niedługo wiosna a potem lato i trzeba będzie jakoś wygladac, wiec szybko na stopery i rowery , bo dziewczyny schudną a mam z zazdrości jeszcze bardziej brzuchy urosną, *****************NOWY ROK***************NOWE ZMAGANIA******************** nick____wiek____waga wyjsciowa___wzrost___teraz___cel (i data!) KICIA ___35____________70__________172______70____60(06.2010) MAJKA____39___________67_________164_____67______60 (05.2010) DO2DO___30___________68,5_______153______67_____60 (27.2.2010) TIJA_____30________ __80_________165_______80_____69 (1.05.2010) ABS______36__________60_________164_______59_____56 SERUM___40__________76__________160?______72_____70 a poza tym wszystkich mocno ściskam i teraz możecie mnie nawet powiesic...

Kochane ja mam gosci :O:O:O A łep mi dalej peka :O:O:O TIJA- mam juz kolczyki :) Cudne są Dziękuje 👄❤️👄👄❤️👄👄❤️👄 DZIEWCZYNKI CAŁUJE WSZYSTKIE 👄❤️👄

ABS, a co? to nie jest tak, że od jedzenia waga spada? ;) :P A ty, kochana kiedy się swoim bąbelkiem pochwalisz? Czekam na fotki :) DO2DO bądź dzielna, głowa przejdzie i goście też, przyjdą i pójdą. Na głowę możesz zawsze wziąć jakąś tabletkę, ale na gości to ci nic nie poradzę! Waga u mnie raczej stoi, no, może jest 69, ale nie mam jak sprawdzić. Poza tym jestem wymęczona tym tygodniem. Zaczęła się odwilż, ja nic nie mówię, niech tam sobie ten śnieg topnieje, ale jest kuźwa tyle wody, że szok! Dobrze, że w ostatniej chwili kupiłam kalosze. To popycham teraz w takich w panterkę :D bardzo stylowe :D ale najważniejsze, że mi sucho! Mogę włazić w największe kałuże :P :D padam 💤 chyba zaraz się położę, chociaż jeszcze nie ma 22. jutro proszę mnie nie budzić ;) śpię do oporu 😴

ABS :D ja to mam szczęście, buziaki dla Franciszka 👄 śliczny chłopak Ledwie poprosiłam o fotki, zaglądam na NK, i proszę, hyc! jak to się mówi? Mówisz i masz! :)

Ja będę dziś szeptem mówić, co by Kici nie budzić, bo jutro moge opierdziel dostać :) nie mówiąc o tym, ze jak w pracy będę, to Kicia ze 3 stronki capnie :P Abs :) no wypraszam sobie !!!!!! Tu sie ćwiczy !!!!!! Częściowo w myślach moze, ale zawsze :P A ja to nawet w realu ćwiczę :P Ostatnie 2 dni odpuściłam sobie z racji pracy (dosłownie "fizycznej") do wieczora, jutro też do wieczora w robocie, ale za to dziś dodałam sobie zestawy i w sumie zrobilam 6 !!!!! 15minutówek :) Dodalam sobie 2 trudniejsze programy - na całe ciało i brzuch. No i stwierdzam, że ..... są trudniejsze :O kilku ćwiczeń na brzuch to chyba nigdy nie zrobię, ale ciul z tym. Ciekawe, czy sie efektów doczekam .... Spodnie moze ociupkę i luźniejsze sie zrobiły, ale wagowo to żadna rewelacja na razie niestety 😭 Jak efektów nie będzie to chyba się załamię :( tak tak Abs ...... Wiek robi swoje niestety.... a ja widzę to po sobie doskonale ...... nawet 3-4 lata różnicy i dupa :( Do2do :) pogoń gości i spać uciekaj 👄 Myszka :) uwazaj bo w nałóg popadniesz :P A z tą organizacją ferii dla dzieciakw to fajna sprawa :) Super, ze masz koło siebie aktywnych i chętnych rodziców :) Kicia :) a kaloszy w tygryski nie było? :P Fajnie by sie komponowały z rokiem tygrysa :) Ale już dobrze, nic nie mówię, bo rano też chcę pospać, a nie mam ochoty usłyszeć jak się z kaffką nad moją głową dżesz :P Tija !!!!!! Zerknij na NK !!!!!!!!! No dobra .... spadam pod prysznic i lulu O żesz ..... jeszcze jakieś kody z obrazka każą wpisywać :O Chyba ich Bóg opuścił .....

ciiiiiiiii.... 🖐️ macham łapeczką bardzo ciiiiichutko, idę na paluszkach...... niosę kaffkę. Kto chce? Może zapach kawki was obudzi? Jest z pianką :) Ale to już moja druga :P jedną wypiłam sama na kuchni :P nie śpię już od 1,5 godz, chyba się starzeje. Kiedyś bez oporów spałam do 11-12, a teraz mam wolne i budzę się o 9 :O MAJKA te kaloszki są w panterkę gepardową :D niestety w tygrysią nie było. No może to jakiś ocelot jest, nie wiem. Takie cętki. Ale to też kot. Dziki. I to mnie pociesza. :) a najbardziej mnie cieszy to, że mogę normalnie dojść do roboty, bo przedtem zanim doszłam do ulicy, to już miałam wodę w butach :O może jednak przyjdzie wiosna w tym roku??? Tutaj wiosnę wita się już 01.03, ciekawe jak to będzie. Niby zapowiadają ok. 10 *C na ten dzień, ale potem w marcu jeszcze śnieg. HA, HA! DO2DO ja nawet wiosnę będę witać dwa razy :D nie ma lekko, niby taki bliski sąsiad, niby też Słowianie, a jednak wszystko trochę inaczej. No i mi to pasuje, każda okazja jest dobra ;) A ja zmieniam przyzwyczajenia. Otóż postanowiłam, może z okazji postu, a może bez okazji, przeżyć ten weekend na trzeźwo :P Nigdzie nie idę. Wykręciłam się od dwóch imprez. Dzielna jestem, nie?? :D :P Będę ćwiczyć, spacerować, chudnąć i odpoczywać. Taki jest plan na weekend. Czego i Wam życzę ❤️

HA !!!! Kicia sie przyczaiła i dybie na kolejna stronkę :P

eeeeeeeeeeeeeeeeee :O A już myślałam :( cześć wszystkim, ja pospałam, teraz galopem do przątania i garów, a zaraz potem do pracy . Miłego dnia

znowu te oszczerstwa i kalumnie :( to ja piszę, piszę, piszę, dzielę się Wami moimi radościami i troskami, moimi (i nie tylko moimi) złotymi myślami, a Ty MAJKA tak??? że się czaję??? :( 😭 nie to nie. będę pisać tylko na początku strony. do zobaczenia na następnej stronie :(

Kicia 👄 czaj się czaj !!!! Im więcej razy przyczaisz sie na tej stronie tym większa szansa, że mi trafi się następna :P Znam to z wlasnego doświadczenia - ja pisze i piszę,a przychodzi jakaś taka, czy inna i stronkę zmienia :P No ale ja już teraz spadam napradę

no jest początek strony, to mogę się jeszcze odezwać. ale też już spadam, więc i tak na razie 🖐️ 👄

Majka:) jak Ty to robisz, że jesteś w stanie cwiczyc ze swoją Tamill czy jak jej tam??? ostatnio tylko obejrzałam płytę i było spoko, ale dzisiaj ambitnie podeszłam do działania iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii padam na pysk, a nie wykonałam połowy ćwiczeń bo są upiornie ciężki. Jesteś super babka jak dajesz radę z nią ćwiczyć, moja Cindy może się iść pochlastać ze swoimi ćwiczeniami. Brzuszki mnie wykańczały, ale pośladki to aż ryczałam, a rodzinka miała polewkę. No ale nie poddam się, tylko jestem ciekawa jak jutro z łóżka wstanę:p Twoje kuleczki już do Ciebie jadą😘 Idę się teraz utopić, bo na nic więcej nie mam siły. Powiem Wam tylko że lepsze pół godziny z Tami niż 2 godziny na stepie. Kicia:) kopsnij kaloszki bo mi stopy do kostek namakaja:D Do2do:) cieszę sie że kolczyki Ci się podobają i polecam się na przyszłość:) Mama:) ty pipko marnotrawna, wszystkiego najlepszego w urodzinki 🌻 a tera idę skonać:p

a ja byłam dzisiaj niedaleko Majki bo w miejscowosci Pniewo i do Chojny to miałam już rzut beretem, buziaki Mejeczka ;)

CHOOOJNY :D nie wiem czemu wygwiazdkowało, nie przeklinałam przcież!

Chciałam tylko sprawdzic czy to kafe to całkiem już jest do dupy, czy post wejdzie nawet jeśli nie pokarze tego na spisie treści

Donia, twój wpis zobaczyłam też dopiero pot tym jak sama napisałam, wcześniej wyświetlałam stronę i ostatni wpis był mój

🌻 Donia :) a co Cię tak wymiotło w moje wiejskie strony???? Faktycznie bliziutko byłaś :) Szkoda, że się wcześniej nie chwaliłaś :) Kicia :) szacun za poświęcenie :) zawsze wiedziałam, że masz silną wolę kobieto :P Tija :) jeszcze raz dzięki, już nie mogę sie doczekać :) A co do ćwiczeń to pierwszy tydzień z kawałkiem ćwiczyłam 8minutówki od Mafinki (ćwiczenia w zasadzie podobne jak te na płytach), potem znalazłam sobie jeszcze 2 krotkie zestawy na brzuch. No i ćwiczyłam codziennie dodając cos innego, aż doszłam do 40 minut. Przez pierwsze dni czułam troche brzuch. Ale po kilku dniach można powiedzieć, ze byłam już troche rozćwiczona. I stwierdzam, ze 8 i 7 minutówki na brzuch są wg mnie nawet bardziej męczące. Tamilee dodawałam stopniowo w drugim tygodniu do 8minutówek. Teraz robię tylko ćwiczenia Tamilee. Ćwiczę oczywiscie te pierwsze, łatwiejsze zestawy. Najbardziej dały mi sie odczuć ćwiczenia na pośladki. Może dopiero od 2-3 dni przestałam odczuwać je w półdupkach i nogach. Nie były to duze zakwasy, ale takie spore napięcie mięśni i "czucie" przy naprężaniu. Męczące są też niektóre ćwiczenia rąk z hantlami. Mam hantle 2,5 kilowe i z większymi nie mam zamiaru ćwiczyć. Wczoraj dowaliłam sobie jeszcze 2 trudniejsze zestawy- na ciało i brzuch - razem było 1,5 godziny. O ile ten trudniejszy zestaw na ciało daje sie robić to część ćwiczeń tylko na brzuch jest poza moim zasięgiem niestety :O Jednoczesne unoszenie wyprostowanych nóg, rąk i całego tułowia z pozycji leżącej to juz wyczyn cyrkowy :P I nawet ta kobieta mówi, że i dla niej te ćwiczenia są trudne. To już wolę 7 i 8 minutówki. A pocę się i tak jak mops :) Ręcznik i wodę mam w zasięgu ręki :) Tak wiec Tija nie zrażaj sie :) Jak taka stara dupa jak ja daje radę to i Ty dasz :) Tylko nie rób wszystkiego na raz, dodawaj je po kolei. Moze najpierw rozćwicz sie przy Tamilee na ciało. Tam są ćwiczenia po troche na wszystko. No i jeśli nie mozesz wykonać wszystkich powtórzeń to rób tyle ile dasz radę, codziennie po troche wiecej.

🌻 Donia :) a co Cię tak wymiotło w moje wiejskie strony???? Faktycznie bliziutko byłaś :) Szkoda, że się wcześniej nie chwaliłaś :) Kicia :) szacun za poświęcenie :) zawsze wiedziałam, że masz silną wolę kobieto :P Tija :) jeszcze raz dzięki, już nie mogę sie doczekać :) A co do ćwiczeń to pierwszy tydzień z kawałkiem ćwiczyłam 8minutówki od Mafinki (ćwiczenia w zasadzie podobne jak te na płytach), potem znalazłam sobie jeszcze 2 krotkie zestawy na brzuch. No i ćwiczyłam codziennie dodając cos innego, aż doszłam do 40 minut. Przez pierwsze dni czułam troche brzuch. Ale po kilku dniach można powiedzieć, ze byłam już troche rozćwiczona. I stwierdzam, ze 8 i 7 minutówki na brzuch są wg mnie nawet bardziej męczące. Tamilee dodawałam stopniowo w drugim tygodniu do 8minutówek. Teraz robię tylko ćwiczenia Tamilee. Ćwiczę oczywiscie te pierwsze, łatwiejsze zestawy. Najbardziej dały mi sie odczuć ćwiczenia na pośladki. Może dopiero od 2-3 dni przestałam odczuwać je w półdupkach i nogach. Nie były to duze zakwasy, ale takie spore napięcie mięśni i "czucie" przy naprężaniu. Męczące są też niektóre ćwiczenia rąk z hantlami. Mam hantle 2,5 kilowe i z większymi nie mam zamiaru ćwiczyć. Wczoraj dowaliłam sobie jeszcze 2 trudniejsze zestawy- na ciało i brzuch - razem było 1,5 godziny. O ile ten trudniejszy zestaw na ciało daje sie robić to część ćwiczeń tylko na brzuch jest poza moim zasięgiem niestety :O Jednoczesne unoszenie wyprostowanych nóg, rąk i całego tułowia z pozycji leżącej to juz wyczyn cyrkowy :P I nawet ta kobieta mówi, że i dla niej te ćwiczenia są trudne. To już wolę 7 i 8 minutówki. A pocę się i tak jak mops :) Ręcznik i wodę mam w zasięgu ręki :) Tak wiec Tija nie zrażaj sie :) Jak taka stara dupa jak ja daje radę to i Ty dasz :) Tylko nie rób wszystkiego na raz, dodawaj je po kolei. Moze najpierw rozćwicz sie przy Tamilee na ciało. Tam są ćwiczenia po troche na wszystko. No i jeśli nie mozesz wykonać wszystkich powtórzeń to rób tyle ile dasz radę, codziennie po troche wiecej.

ożesz ty :P Najpierw mnie nie wkleiło , a potem okazało sie, ze wkleilo 2 razy :P No to można powiedzieć, ze mam z głowy wpisy na jutro :P znaczy na dzisiaj, ale po spaniu i wstawaniu :)

Skąd macie tą Tamill???? ja tez chce szybciutko podac mi skąd ja mam ja mieć??????? nie chudnijta same!!!!!!!!!

Hej laski U mnie wczoraj roztopy a dziś znowy śnieg pada troszku poleniuchowałam dziś Dopiero kawunie sobie zaparzyłam Majeczko musze wząść przykład z Ciebie i zabrać sie za siebie wkur...wia mnie to logowanie na kafe zawsze życie człowiekowi utrudniają

kurcze... wygląda na to, ze wywołałam wiosenne pospolite ruszenie odchudzaniowe :P ale to dobrze, bo niby czemu mam sie sama męczyć :P Kasiunia :) na opis Tamilee trafiłam przypadkiem, a potem ściągnęłam sobie 4 płyty (nie wiem czy są jeszcze jakieś). Mam ćwiczenia na całe ciało, pośladki, brzuch i ramiona. Jakieś ćwiczenia tej kobiety ma Do2do, ale nie ma jej ostatnio tu za wiele i nie wiem, czy te same, czy może inne. Te cwiczenia są podobno na youtube, ale u mnie ta strona czasami sie zacina i ćwiczenie takie jest strasznie wkur..... A płyte poprostu sie włącza i można spokojnie :P ćwiczyć :) jak chcesz to daj mi namiary (na NK albo gg) i prześle Ci płytkę. Tija też ma ode mnie :) Myszka :) witaj w klubie :) Mafinka to pewnie teraz z biustem na wierzchu siedzi :) Pamietam siebie z czasów pierwszych miesięcy życia swoich dzieci ..... Cycek praktycznie wcale nie chowałam :P I ciekawe, czy Kicia wytrwała w postanowieniu łikendowych spacerów, cy moze jednak dała sie namowić na kolejne picie :P Miłej niedzieli wszystkim życzę :)

Majeczko tak masz racje do boju wałki tłuszczu stopią sie razem ze śniegiem A co tu takie pustki a a a niedzielne spacery ja też dopiero wruciłam dotleniałam sie na łonie natury

cześć dziabągi :) Żyję! ale co to za życie????? Ledwo się poruszam, wszystko mnie boli. Bardzo lubię ten ból, ale chyba tym razem przegięłam. Majeczko:) ambitnie podeszłam do sprawy i ćwiczyłam oba programy na brzuch i jeden na pośladki😭. Pominęłam tylko te cyrkowe:D bo jak dla mnie to kompletnie niewykonalne:p. Od kolan, po cycki czuję się jakby ktoś mnie kijami obił. Co do ćwiczeń na ciało, to niestety ten folder mam pusty:( . Próbowałam szukać w aresie i youtube i niestety są dostępne wszystkie poza tym. Idę jeszcze wciągnąć pępek