Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

bo ja jestem dzielna :D po sobotniej porażce silnej woli, postanowiłam, że do następnego weekendu NIE PIJĘ. No i od poniedziałku nie wzięłam piwa do ust!! Ani nawet do domu :D :P :classic_cool:

trochę gorzej jest z jedzeniem wieczorem, bo ja codziennie pracuję do 20, no i wracam głodna.... :O MAJKA ja jeszcze nie przywykłam do takiego reżimu. Ale powoli przywykam :)

a wiecie, że tu we wtorek był dzień mężczyzny? to dawny dzień armii radzieckiej, teraz przemianowany na dzień obrońcy ojczyzny, ale i tak świętuje się go jak dzień faceta. Każdego ;) :P

i dodam jeszcze, że Ukraina to bardzo porządny kraj :) 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ TUTAJ 8 MARCA JEST WOLNY!!!! 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️

a mi już bije na łeb z tej samotności :( i nie wiadomo kiedy przyjedzie moje słonko, bo chyba nie ma kto zostać z kotami :(

pozostaje jednak pytanie, czy mam coś jeszcze do powiedzenia ;) może i mam, ale muszę wziąć się do pracy, więc tym czasem się żegnam 🖐️

Kicia TY łobuzico zgarniasz stronki❤️ A czemu to 8 marca tam wolny? Tak szanują kobietki? U nas powinien być wolny 8 i 9 żeby odespać:P Wysyłam wam zaproszenia na nk więc to ja będę!!!

taaaaaaaa.......... powiedzmy, że szanują. Po pierwsze. A po drugie, chyba nie ma sensu wyganiać ludzi do roboty, skoro oni i tak tego dnia nie pracują, tylko chleją w pracy i żrą czekoladki, nie? :P

No tak święta racja!!! W ten dzień i tak właściwie nic się nie robi "ino" świętuje:D A tak w ogóle to rozesłałam na nk!!!! I czekam, muszę wrócic i poczytać was bo zaniedbałam się deczko przez te mechaniczne ustawienia:P

cześć dziewuszki 👄 Kicia !!!! Jaka Ty dzielna jesteś :) Przyznaj się lepiej cwaniarko, ze juz teraz masz ochotę na 500 stronkę :P I niby tu coś mówisz ... niby zagadujesz ..... niby ten teges ..... aż tu nagle puuuuk i będzie pińcet :P znowu Twoje pińcet :) Lisiczko Ty 👄 Więcej nic dziś nie napiszę bo po wczorajszym ważeniu i mierzeniu postanowiłam się załamać :( I nie mam nic na swoją obronę 😭 reszta moze jutro... Pa 👄

tak, MAJKA, zgadłaś :D rozpracowałaś mnie, rozgryzłaś wręcz!! :P Chciałam uśpić waszą czujność, albo w ogóle poczekać aż pójdziecie spać i zgarnąć ją nawet dzisiaj w nocy :P chyba zdążę do rana napisać te bidne 2500 postów? :D :P

Witam Laski👄 Muszę wam sie pochwalić że w końcu moje dziecię zdobyło uprawnienia do prowadzenia pojazdów mechanicznych....co prawda za 4 podejściem ,ale jest,jest,jest.....tak ze mam rodzinę w pełni zmechanizowaną i koniec z wożeniem do szkoły ,będzie jeździć sama. Ale mam też smutną wiadomość....na pewno pamiętacie jak jakieś półtora roku temu przygarnęłam kocurka....już wtedy był chory na nerki ,bo były częściowo uszkodzone,a teraz to juz masakra....nerki wysiadły całkowicie i jest to bardzo poważna sprawa ,jest już na specjalnej diecie i lekach ,był 8 dni w klinice weterynaryjnej ( mam problem żeby jadł ,bo w jego przypadku w tej chwili to najważniejsze) NIESTETY jest to choroba nie do wyleczenia można przedłużyć życie takiemu kotu ,ale nie za długo😭wszystko zależy od zwierzęcia ,ale jest to okrutna choroba tak jak w przypadku ludzi .

SERUM :( ❤️ wiem jak to jest :( tak było, jak mój Worek miał białaczkę. ❤️ Tulę cię i koteczka też. Bądź dzielna. Kawki?

Cześc pracusie Mam taki zapierdul, że nie ma kiedy załadować. Zamówienie ogromne, na dodatek mój mały ma urodzinki więc w niedziele mam najazd gości, no a w poniedziałek mój padalec wyjeżdża sobie do Belgii i muszę mu wszystko poprać, przygotować, zrobić zakupy itp. Tak mi się nie chce że najchętniej bym się upiła i olała wszystko:D

A ja jutro kupię se bombonierkę, bo jestem taka grzeczna, że hej :D cały tydzień nie piłam piwa. Pierwszą nagrodą jest to, że wbiłam się dziś w rurki i nawet poszłam w nich do pracy :P o dziwo nie rozlazły się na mnie ;) no. a druga nagroda będzie jutro. a trzecia w niedzielę jak się zważę. :P musi być. bo jak się okaże, że nie ma efektu tego postu, to pierdzielę. dalej będę co wieczór łoić browary 😭 :P SERUM ❤️ MAJKA ❤️ TIJA ❤️ DO2DO ❤️ MYSZKA ❤️ czy ktoś jeszcze tu bywa oprócz wymienionych? LOLA :P 👄

Gość lola9919hej lowli kol
hej lowli pszyjacolkaz................... was i moja naj blizsza rodzine kocham a reszta..................to chooja golego wielkiego sztywnego gotowego na nich wywalam.......pieeeerdole ich wszystkich za ta zazdrosc co im dupy zzera.........co mysla ze mam wszystko i mozna mi opierdddalac plecy nozami.......jeszcze sie przekonaja harpie jedne ......ja im pokaze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lola nie warto żadnymi harpagonami zawracać sobie głowy👄 A tak w ogóle to w pracy miałam przejebany dzień po prostu koooszmar a teraz idę spać bo nawet pisać mi się nie chce:P Pocieszam się, że jutro będzie lepiej!!!! Czytam książki Chmielewskiej i po LESIO i NIEBOSZCZYK MĄŻ po prostu humor mi wrócił polecam zajebiste ksiązki uśmiałam się do łez:D A tak w ogóle to co tu taka cisza weeeeeekeeeeendujeeeecieeeee?????? Chyba się upije dziś z tego wszystkiego, żeby się odstresować czyli w celach zdrowotnych!!!!:P

No i zostałam sama na posterunku:(:(:( no cóż więc sama będę się"leczyć"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa