Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Hej kobiety Widze że nas jest o jedna więcej CUDNIETAK sie pojaiło a cóż to za dziwadło SZCZĘŚLIWA ALE GRUBA witam w naszym gronie popiołu trzeba nasypać kope lat Cie u nas nie było Ja w tym tygodniu bawiłam sie w malowania tak mnie ręcę bola ale mam juz ładnie w kuchni i w przedpokoju Na wiosne dalszy ciąg

Jacuś (-sia) dzięki 👄! Tak myślę, swój ze swoim zawsze się "znajdzie". No, masz rację dziwadło może nie jestem :D każdy nick dobry albo zły!:P mafinka chciała moje "wymiary"- pewnie jej nie zadowolę :P -175 cm wzrostu - 71 kg wagi ( przed ślubem 66 :P) wiem dziewczyny, że borykacie się z kilogramami- mnie to też nie jest obce....niestety, i stosuję diety od czasu do czasu...;) Ale moja WADA----- jestem starsza od was... tak mi się wydaje i to chyba powinien być "plus" dla mnie CO? :P bo mam jakiś "minus":classic_cool: Tej, już nie bądźcie TAKIE! Z kiciakocią- nawet zgadzałyśmy się na tamtym topiku... a wydaje mi się, że to trudny "zawodnik":D Może dlatego dogadywałyśmy się bo mamy coś na sumieniu :P ... ha, ale takie jest życie- żyjemy w społeczeństwie, w którym pewne zachowania uważane są z miejsca za negatywne! Pewnie są negatywne ale... to są "barwy życia".

Hehe z tej twojej wady to sie pewna nasza kulezanka ucieszy:P. Wage masz idealna, wiec musisz troche przytyc:Phihi

A ja się cieszę, że tak z punktu nie zostałam " zbluzgana" sorry :O Ale już pisałam, że wy tu takie "luzackie" jesteście.....:D Troszeczkę "poznałam" kicię ale tylko troszeczkę

Potwierdzam:D jesteśmy trochę postrzelone i dobrze nam z tym. Cudnietak:) witaj Szczęśliwa:) gdzieś Ty była jak Cię nie było??? U mnie trochę lepiej, może to wszystko jeszcze da się posklejać, chociaż lekko mi nie jest

I to lubię :D Ale mam zasadę (ja! :P) nie szkodzić innym, nie być zawistnym ale.... a może tylko--- mówić prawdę co się o czymś, kimś sądzi... bez zawiści!

Jacek , cieszę się, że jesteś :D, 👄 Tija- zawsze miałam taką nadzieję, że tobie- wam się uda- pewnie się uda! Ale pamiętasz, co pisałam? Jak trudno, mimo wszystko sobie poradzić ze zdradą--- możesz to zrobić tylko dla siebie! Ja tak zrobiłam i.... pewnie uratowałam małżeństwo! Wiem, to jest przewrotne ale... DZIAŁA.... być może tylko u mnie, być może można inaczej!

Cudnie...:) kibicując Ci w tym tempie za chwilę będę leżeć pod stołem, więc toast co drugi raz :) :) :-P w pełni się zgadzam z koleżanką!

Jacek- aja sobie zrobię teraz drinka- w końcu jutro nie idę do pracy!:D Teraz was pożegnam - może się jeszcze dziś odezwę. Robię kolację dla mojego SKARBA, zaraz wraca z pracy i nie chcę aby spotkał mnie na necie :D DO pisania {cześć} mafinka- dzięki 🌻

Jejku, co tu się dzieje????? Co to wszystko ma znaczyć??? Jakieś nowe persony na naszym forum??? Kim jesteście i po co tu wpadliscie? Jesteście z TAMTEGO forum ???? To wy tu wklejacie te bzdety ???? Szkoda, że się spieszycie i nawet herbatki nie zdążycie z nami wypić :P Wieeeelka szkooooda :P No to pa Jako że jestem w tym gronie najstarsza (wiekiem i chyba stażem też) majtam białą flagą i apeluję, żebyście odeszli stąd w pokoju !!!! Mamy tu swoje zżyte grono - piszemy o bzdetach: codziennych małych radosciach, troskach, frustracjach i depresjach, w przerwach rodzimy dzieci (znaczy niektore z nas :) ), myjemy gary, jedziemy na ścierach i w ogóle .... BRAK AKCJI :P Mamy sie dobrze we WŁASNYM gronie i nieproszonych gości nie potrzebujemy. Szczególnie takich co nam dowalają nie chcemy przynajmniej tutaj..... Mamy ich dość w realu :( A jeśli liczycie na to, że nas skłócicie albo poróżnicie to już na to nie liczcie, bo nie jedni próbowali. I o nich dawno słuch zaginął, a my jesteśmy :P No więc macham tą białą flagą jeszcze raz (majtu majtu majtu) PEACE oki ????

majka- no przykro, że mnie chcesz i Jacka WYWALIĆ! Jacy jesteśmy.... chyba tylko "kiciakocia" może być naszym ADWOKATEM! Nic nie wklejamy- przeczytaj, co napisałam o swoich zasadach! Tymczasem!

Mimozka !!!! sie wstrzeliłysmy :) 👄👄👄👄👄👄 pisz w wolnych chwilach co tam na obczyźnie :) Mafinko, sorrry, że tak się porządzilam i zamiast witać gości przytrzasnęłam im buta drzwiami :P No może ja w gorącej wodzie kąpana jestem, ale naprawdę szkoda mi byłoby naszego forum :( już kiedyś uciekałysmy :( A co do wieku to wypraszam sobie !!!! Ja jestem tylko o tydzień młodsza od dinozaurów :P Ale wzrostu to szczerze Cudnie zazdraszczam :P ..... Bo ja to już sie kurczę :( wzrostowo znaczy, bo wagowo jakos nie bardzo się chce :P

Forum to samo, temat inny:) A ja nie sądzę, że bliskich sobie ludzi tak łatwo skłócić, ale rozumiem... Cudnie, spływamy? :-) Nie wszyscy piszący "tam" mają ukryty plan destrukcji, a te wpisy u Was...pewnie jakaś mama nie dopilnowała nastolatki, jak widać już jej się znudziło.

Cudnietak , rilax ;) poprostu Was nie znam, a to co sie ostatnio tu na pomarańczowo wklejało nie nastawilo mnie pozytywnie do przybyszów. Wyznaję zasadę zaufania, ale ograniczonego :P Ale jeśli Mafinka i Kicia wystawią pozytywne referencje to ja sama się nie przeciwstawię. Zresztą każdy, kto tylko zeczce może tu pisać i nic na to nie poradzimy. Oby tylko nikt nam tu trzody nie robił :( Tija :) no właśnie mialam pisać dziewczynom co u Ciebie :) jeszcze raz buziaki 👄

to może ja się wypowiem :) osoba, która wklejała te durne tasiemce, to na pewno nie jest ani cudnie, ani jacuś. Tak sądzę :P Są to osoby przyjaźnie do nas nastawione, cudnie ostrzegła mnie, że zostałam namierzona ;) tyle już czasu kisimy się we własnym sosie, sporo z nas odeszło, może warto uchylić drzwi dla nowych? Myślę, że trzoda z ich strony nam nie grozi, a może wniosą trochę świeżego, może nowe pomysły, ciekawe historie? nie wiem tylko co jacuś będzie tu robić :P w naszym babińcu? myślę, że szybko się znudzi hi hi ;) ja jestem za, biorę na siebie odpowiedzialność za te 2 osoby. Może niech Mafinka też się wypowie?

Majeczko:) mogę potwierdzić, że zarówno Dziadek, jak i Cudnietak, byli nastawienie raczej przychylnie i bynajmniej nie jątrzyli w tamtym topiku:) A teraz z innej beczki. Przedwczoraj pękł mi żylak i mam krwiaka wielkości sporego jabłka. Byłam nawet z tym u lekarza, ale potraktował mnie co najmniej jak hipochondryczkę cytuję:" no żylak pani pękł no i co ja mogę poradzić. Proszę sobie przykładać okłady z altacetu" To była cała porada lekarza, a ja się zastanawiam czy nie powinnam zrobić badań krwi w kierunku miażdżycy, zbadać cholesterol i takie tam? Co o tym sądzicie? w prawdzie miałam tego żylaka od kilkunastu lat, ale nie budził mojego większego niepokoju, jedna wypukła żyłka i tyle. Wygląda to teraz nieciekawie, kolor oceniłabym na sino-granatowy.

Kicia! Jak Ty uważałaś na "alternatywnych" zajęciach??? Jacek jest JACKĄ!!! :-P a mówiąc po ludzku dziadek jest babcią :)