Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Witam wieczorkiem 馃尲馃尲馃尲馃尲 ABS moja droga jazda spokojnie nawet w miare chodz dzis cos nie tak mi sz艂o mylily mi sie biegi ale pomaludku doszlam do wprawy to szystko przez pogode (dobrze ze mam na co zwalic ) :):):):) A powiedz mi czemu pomyslalas 偶e ja niby mam cos kombinowac ? A tak apropo pyrkam sobie CLIO MILEJ NOCKI 馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Patrze i nie dowierzam PUSTKI 馃尲馃尲馃尲馃尲 Pomur na naszym topiku nikt nie ma czasu napisac jedno zdanie 馃尲 KICA melduj sie 馃尲馃尲 Mafinka 馃尲 a ty kobieto jestes TIJA jak tam remoncik 馃尲馃尲馃尲 MAJECZKO a ty znowu na jakims walnym zebraniu 馃尲馃尲 DO2DO wyzdrowia艂as juz 馃尲馃尲 Serum jak kociaki 馃尲馃尲馃尲 CUDNIETAK zapomnia艂as o nas 馃尲馃尲馃尲 DZIADEK JACEK jak maluszek 馃尲馃尲馃尲 ABS 馃尲 odpoczywa po cie偶kim tygodniu w pracy 馃尲馃尲

Udost臋pnij ten post

Helo艂sien kole偶anki:D Ja ju偶 si艂 nie mam do swego obecnego stanu...Wczoraj zjad艂am po偶ywny obiad i kolacj臋 (litr lod贸w wi艣niowych:D:D:D:D:D:D) i to co si臋 po tym dzia艂o w mojej 艂epetynie w nocy to si臋 najwi臋kszym bajkopisarzom nie 艣ni艂o. Pami臋tam, 偶e w膮tk贸w by艂o chyba z 10, ale najbardziej zapad艂 mi w pami臋膰 ten, w kt贸rym moim m臋偶em by艂 taki aktor z MjakMi艂o艣膰 (m膮偶 Marty jak kto艣 przelotnie ogl膮da czasem), ja w zaawansowanej ci膮偶y, a on mnie la艂 codziennie jak bur膮 suk臋, 艣ledzi艂, wmawia艂 romanse, kochank贸w, sprawdza艂 telefony, maile...MIAZGA! Obudzi艂am si臋 mokra jak mysz ze strachu. Natomiast nie zmienia to faktu, 偶e potencja艂 na kalejdoskop tematyczny jest wielki:) Polecam: pami臋tajcie, lody wi艣niowe!!! Kt贸ra za Was ma r贸wnie popieprzone sny? Poza nielicznymi wyj膮tkami 馃尰 Buziaki鉂わ笍 Pisa膰 co艣, bo pom贸r tu okrutny!

Udost臋pnij ten post

Witam robaczki kochane 鉂わ笍馃憚鉂わ笍 U mnie o tyle lepiej 偶e temp nie ma i tak mnie klata nie boli ale dalej mnie kaszlisko m臋czy le偶e jak mi dok.kaza艂a :) cho膰 ju偶 mnie tak dupa boli ze od le偶enia chyba p艂aska si臋 sta艂a no i jedyny plus 偶e je艣膰 nie mog臋 :(bo i apetytu jako艣 barak :( ale pic to mog臋 w ogromniastych ilo艣ciach ;) Pogoda tez taka do spania leje wieje i og贸艂em do 4 liter. Jutro mam rocznice 艣lubu i prezentu brak :o na ale mam w wyrku le偶e膰 to le偶臋 :) No a czy stary co艣 wymy艣li to dowiem si臋 jutro ;) DZIADEK- ale mia艂as sen ....:) Ja ostatnio tez porypane miewam np. p贸艂 nocy lata艂am po pociagu i otwiera艂am drzwi z wagonu do wagonu i jakies przera藕liwe swiat艂o mi po oczach dawa艂o ca艂y czas i tak pare godzin jak si臋 obudzi艂am to az mnie nogi bola艂y hihi:) a co 艣mieszniejsze to tez lodyjad艂am tylko 偶e nie wi艣niowe hihi:) ale z ciep艂ymi malinami za to :)mo偶e jaki艣 ludzik kt贸ry podstawia te pojemniczki jak si臋 lody lej膮 dosypuje jakies badziewko my艣l膮c a co niech maja rozrywk臋 w nocy ;) ABS- le偶臋 ,le偶臋 i juz nie mam si艂y le偶e膰 :) KASIUNIA- dobre :D u艣mia艂am si臋 :D MAJKA- nie zara偶am bo my ferie od 14.02 mamy :) m贸j juz w czwartek wieczorkiem 艣miga z te艣ciow膮 TIJA- jak tam remont? MAFINAK- ty wierz co i jak 鉂わ笍 KICIA- a ty dzisiaj imprezujesz ??? MYSZKA- jeszcze mnie trzyma niestety :(

Udost臋pnij ten post

A odpowiadaj膮c na pytania o maluszka...ani chybi opracowa艂 do perfekcji plan eksterminacji "nosicielki" (no tak...wczoraj by艂 "Obcy" w tv). Mam tak膮 chwiejno艣膰, 偶e to ju偶 przesada:(:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Podobno kobieta jest jak najwi臋kszy skarb ...... i dlatego powinno si臋 j膮 zakopa膰 w ogr贸dku :P No wi臋c ja najch臋tniej sama bym si臋 tam zakopala ....... Do czego jeszcze mo偶e doprowadzi膰 ludzka pod艂o艣膰 i zawis膰 ???? Mam wszystkiego do艣膰 :(

Udost臋pnij ten post

Ty si臋 Majka nigdzie nie zakopuj tylko nawijaj!!! mniam mniam...og贸rki kiszone, pyszniutkie!!! Teraz fantazjuj臋 o czekoladzie, ale wy艂膮cznie mlecznej z karmelem i tylko milka, albo lindt... Dobra...ju偶 si臋 zamykam:D

Udost臋pnij ten post

HEJ Majeczko no wlasnie co to za do艂y ? Dziadek Jacek widze ze apetyt dopisuje A ja mam dzis od rana jakies nerwob贸le sama nie wiem czemu zadu偶o sie tym wszystkim denerwuje 馃尲馃尲馃尲 Kawunia juz wypita 馃尲馃尲 ABS co tam ciekawego u Ciebie robaczku pisz KICAKOCIA jak samopoczucie Buziaki dla reszty za艂ogi 馃槏馃槏馃槏

Udost臋pnij ten post

witam Majka co tam ? Olej to wszystko! Dziadek sen niesamowity hahaha Majka mam pytanko odno艣nie ciastek na diecie D. Czy otr臋by trzeba mieli膰 i jaka pojemno艣膰 jogurtu? mam ochot臋 zrobi膰. U mnie dieta z ma艂ymi grzeszkami, no mo偶e ze 艣rednimi grzechami, ale si臋 nie poddaj臋 walcz臋 dalej.

Udost臋pnij ten post

hej robaczki鉂わ笍, u mnie og贸lnie zawr贸t g艂owy, wiosna na ca艂ego, wczoraj je藕dzi艂am rowerem z M, my艣la艂am 偶e b臋dzie mnie co艣 bola艂o ale rano by艂o ok. tylko moje dzieci chore, c贸rk臋 ju偶 roz艂o偶y艂o, a syn jeszcze poszed艂 do szko艂y, mo偶e jako艣 przetrwa, nie chcia艂 zosta膰 w domu,

Udost臋pnij ten post

Emma , otr臋by w ca艂o艣ci, a jogurt ja daj臋 ma艂y, a czasami jak mam ju偶 napocz臋ty to nawet ten napocz臋ty. Robi艂am te偶 eksperymenty z serkiem homo i jogurtem owocowym, r贸偶nicy szczeg贸lnej nie zauwa偶y艂am. Zdarzy艂o mi sie, 偶e pierniczki troche opada艂y, ale nie mia艂o to wp艂ywu na smak. Nie trzymaj za d艂ugo ciasteczek w woreczku, bo mo偶e rzuci膰 sie ple艣艅. Trzeba je zje艣膰 w 1-2 dni :P

Udost臋pnij ten post

Hmmm...to mo偶e gro藕b膮:O? Wszystkie niepisz膮ce do raportu i to ju偶!!! Co to ma znaczy膰 do diaska??? Jak tak dalej p贸jdzie to strona b臋dzie nam si臋 zmienia膰 co 3 lata! Wstyd!!! Dzisiaj dopad艂a mnie faza agresora, ale uskuteczniam wi艣niowe, wi臋c noc mo偶e by膰 ciekawa! :D Moje ma艂e, dot膮d anielsko grzeczne dziecko z okazji roku nied艂ugo, postanowi艂o chyba nas prze膰wiczy膰 we wszystkich mo偶liwych aspektach swojego 偶ywota, w dzie艅 i w nocy daje tak do pieca, 偶e naprawd臋 zastanawiam si臋, czy nie zgodzi膰 si臋 z sugesti膮 jego "wsp贸艂sprawcy" i nie podrzuci膰 go 艣mieciarzom:D:D:D:D Piszcie co艣...

Udost臋pnij ten post

Za艂ama艂am sie jak zobaczy艂am kiedy by艂 ostatnio wpis Czy z rana nikt kawy nie rozlewa Ja dzis jestem totalnie zalamana Mia艂am z rtana jazde i caly czas instruktor mi t艂uk w ten m贸j g艂贸pi 艂epek 偶ebym wiecej gazu da艂a a ja normalnie sie boje :(:(:( PISZCIE 馃尲馃尲馃尲 Dobrze Dziadek Jacek powiedzia艂a 偶e stronki nam sie bed膮 co 3 dni zmieniac 馃尲馃尲馃尲馃尲

Udost臋pnij ten post

hejka 鉂わ笍 laseczki u mnie og贸lnie same nudy, c贸rka chora le偶y w domu, ju偶 jej lepiej, w pracy monotonia, mo偶e cos wieczorem wymy艣le, bo na razie nudy, ma艂e winko z M :-),

Udost臋pnij ten post

jutro napisz臋 swoja wag臋, nie ma co si臋 chwali膰 , bo po @, niestety waga pewnie mi skoczy艂a, ale si臋 nie poddaj臋 i walcz臋 dalej,

Udost臋pnij ten post

sorry, 偶e mnie nie by艂o, ale ... no tak. z jednej strony jestem zaj臋ta, bo przyjecha艂o moje kochanie, a z drugiej nie dzieje si臋 nic wartego opisania ;) w sobot臋 pojechali艣my pomaga膰 w przeprowadzce (mo偶e o tym pisa艂am?? :P ) dochodzi艂am do siebie do wczoraj, a dzi艣 musia艂am jecha膰 do tego pitolonego urz臋du imigracyjnego, bo moja pasportystka poinformowa艂a mnie, 偶e ju偶 mnie szukaj膮 :P i raczej s膮du nie omin臋 :( pojecha艂am dzi艣 tak zesrana, 偶e nie macie poj臋cia :O my艣la艂am, 偶e jak to maj膮 w zwyczaju, b臋d膮 krzycze膰, straszy膰 wydaleniem, karami... :O ale na szcz臋艣cie moja pani inspektor mia艂a dzi艣 dobry dzie艅, kaza艂a zbiera膰 dokumenty potrzebne do rejestracji, a powiedzia艂a, 偶e s膮dem i grzywn膮 zajmiemy si臋 p贸藕niej. Poza tym t艂umacz膮c mi co i jak 藕le zrobi艂am, czy raczej czego nie zrobi艂am (jakbym nie wiedzia艂a :P ) spyta艂a, czy ma do mnie m贸wi膰 po rosyjsku czy po ukrai艅sku. Wysz艂am totalnie, ale pozytywnie zszokowana. Ta rejestracja i tak w ch..j kasy b臋dzie mnie kosztowa膰, bo notariusz, ubezpieczenie, op艂aty itd ale wa偶ne, 偶e nie musz臋 od razu tej grzywny p艂aci膰 i wa艂臋sa膰 si臋 po s膮dach. nie odchudzam si臋 chwilowo mam to w nosie :P

Udost臋pnij ten post

No to si臋 pi臋knie pani Kicia rozbijasz po s膮siedzkich urz臋dostwach:D:D:D Dobrze, 偶e od razu tamtejszej bezpieki na cz艂owieka nie puszczaj膮, przynajmniej ta pani jaka艣 dorzeczna:) Ta chwilowa wiosna jest jak balsam na ponuro艣膰 zimow膮, wi臋c dlaczego tylko chwilowa? Jeszcze tylko troch臋 i b臋dzie tak codziennie...Ale ja ju偶 mam ochot臋 z praniem na ogrody lecie膰!

Udost臋pnij ten post

witam robaczki kochane鉂わ笍 u mnie niestety pozytyw贸w brak, nie wa偶y艂am sie rano, bo wczoraj wieczorem kolega wyci膮gn膮艂 mnie i M na pizze i piwo , wiec pora偶ka totalna, i nawet nie specjalnie mi smakowa艂o to pewnie sumienie :-(

Udost臋pnij ten post

Witam psiapsi贸艂ki 馃尲馃尲 U mnie wiosna 馃尲馃尲馃尲馃尲 A poztym nic ciekawego wczoraj mia艂am okropny wiecz贸r a偶 wstyd sie przyznac oma艂o nie stuk艂am 艣wiate艂 przy aucie mojemu M juz wiecej nie siade do jego auta Inaczej sie jezdzi Ren贸wka w benzynie niz w dizlu Koniec woja偶y Blada bylam jak sciana a mojemu nogi sie okropnie trzesly

Udost臋pnij ten post