Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Dziewczyny nici z mojego snu :( Jak się wyrku okopałam i samolotów nie słyszałam to jakiś pajac pietro niżej postanowił wiercić wiertarką :O:O:O więc od rana mam ChUjOwY humor :O zrobiłam obiadek i teraz chyba będę prasować bo nerwa mam wrrrr SERUM- twoje pogrubienie uświadomi miło mi że muszę się więcej zmobilizować bo ostatnio zdarza mi się grzeszyć :( MAFINKA- samolociska mi latają :( widać wszystko jakie linie koła już mają do lądowania opuszczone i ten hurgot :Oczasem tak było jak wiatr był to tędy latały a teraz pas do poniedziałku remontuja czy cos i mi po moim niebie latają :(

Do2do wpadnij do mnie, ten kretyn z dolu robi remont od marca. Wczoraj o 8 skuwal podloge:(, wiercenie zawsze zaczyna o 13 - wie ze wtedy mala zasypia.... Jak ja mam tego dziada dosc:(. Teraz piluje....

Witam ciiissszzzaaaaa!!! WSTAJEMY!!!!!!kawki? herbatki? ciasteczko:P? Wczoraj snila mi sie foka... Jakies sny mam dziwne ostatnio. Dobra zbieram sie do wyjscia.... nie ma z kim kawy wypic :(

dzień dobry :) nie powiem wam co u mnie, bo po pierwsze nie uwierzycie, a po drugie nie chce wam psuć dnia :O dobrze, że chociaż pogoda jest ładna :P kawę ktoś jeszcze chce, czy pijecie zimną po mafince? :P 👄

Kicia dawaj, nie oszczędzaj nas :P Szczerze mówiąc po Twoich relacjach tego , co się tam wydziwia wszystko jest prawdopodobne :P

nieee, to nie totek :O jak wiecie, w poniedziałek złożyłam dokumenty na wizę. Mimo, że zawsze robili z poniedziałku na piątek, to tym razem powiedzieli, że trzeb czekać tydzień, czyli dopiero w poniedz. Ok. dzisiaj rano dzwoni do mnie konsul i oświadcza, że zmieniło się ukr prawo i mogę otrzymać wizę dopiero 27.09 we wtorek, to jest prawie za dwa tyg, a jeśli chcę otrzymać wizę w poniedz 19.09, to wystarczy, że dopłacę 95 $ do wizy ekspresowej i wtedy mogę zabrać paszport w umówionym terminie. no kurwa, czyli płacę jak za ekspres (180$), a czekam na wizę tydzień. brawo :O ja bym na to nie wpadła, żeby tak ludzi w ch..a robić.

Hej kobitki :) u mnie wszystko bez zmian :) KICIA- no jajca sobie robią jak nic :( ale ty jak juz do Pl wrócisz to normalnie ekspertem zostaniesz ;) w udzielaniu rad jak co załatwić :) MAFINKA- kawkę zimna też wypije bo taka lubię najbardziej :) A co do sąsiada to .....tak jak mówiłam wcześniej :)

Witajcie kochane :) w wawce piździ dzisiaj strasznie i jakoś tak buro :O MYSZKA- witaj kochana pisz, pisz co tam u ciebie kochana❤️ Kawę wam nalewam kochanieńkie więc WSTAWAĆ!!!!!

Dziękuję za kawkę (_)>❤️ bo strasznie jej potrzebuję......drugi dzień walczę z kotem ( Myszka) ze środy na czwartek nie spałam całą noc ,bo siedziała w kuwecie i drapała,a ze ja taka dobra pańcia jestem to kiedyś wstawiałam kuwetę (specjalnie dla niej ,bo starsza już jest i nie musiała po schodach biegać ,a z racji swojego wieku w nocy chadza do wc) no ale do rzeczy Myszka ma tak zwany SUK jest to zespół chorobowy, który często objawia się stanem zapalnym dolnych dróg moczowych. U chorych kotów często obserwuje się objawy przypominające zapalenie pęcherza moczowego u ludzi. Krystaliczne złogi, które gromadzą się w dolnych drogach moczowych i mogą utrudniać oddawanie moczu......jeździmy do weta, dzisiaj druga porcja zastrzyków jeszcze jutro i będziemy łapać mocz do badania. Kicia niestety takie czasy ,ze każdy na wszystkim chce zarobić .........młody dostał zdjęcie z fotoradaru ze Straży Miejskiej i trzy warianty 1) przyjmuje mandat w wysokości 200 zł i 4 pkt karne 2) nie przyjmuje ani tego ,ani tego i sprawę kierują do sadu 3) przyjmuje mandat karny w wysokości 300 zł i nie dostaje punktów karnych i TU JEST WYKUPIENIE ZA 100 ZŁ SWOJEJ WINY punkty się za tobą nie ciągną przez rok z 100 zł mniej w portfelu.....moze to i dobra opcja ,ale widać ,że kasa rządzi i nawet przy łamaniu prawa ruchu drogowego można się wykupić sami dają na to przyzwolenie,ale przecież wiadomo ,że nie na bezpieczeństwie Strażą Miejskiej zależy tylko na Włodarzą danej Gminy czy Miasta na jak największych wpływach do ich kas.

cześć dziewczynki :) ja za sobą nieszczęścia ciągam, dzisiaj rano nie było wody :D ale spoko, to po prostu sąsiad remont robi i wyłączyli na godzinkę. No ale.. jak usłyszałam ten charakterystyczny bulgot w kranie, to się rozejrzałam dookoła, gdzie ja jestem?? :O poczytałam na ukr stronach i już mniej więcej wiem o co chodzi z moją wizą. Po prostu od 10.09 zmieniły się faktycznie zasady i taryfy przyznawania wiz. Ceny poszły w górę 1,5-2 razy, nie wiem też co ja za wizę dostanę, bo kiedyś było 15 (!!!) rodzajów wiz, a teraz są tylko 3! No i już wiem czemu mam tyle dopłacić. Trochę mi się rozjaśniło ;) ale za to dowiedziałam się jeszcze, że teraz na granicy trzeba będzie przedstawiać środki na utrzymanie na czas pobytu. :O pojebało ich. I jeszcze piszą w gazecie, że w Europie tak jest i nikt nie protestuje. Tylko, że akurat ostatnio Polska zrezygnowała z tej procedury i żeby dostać wizę już nie trzeba przynosić zaświadczenia o dochodach :O durdom! :P jak to mówią ;) kawy jeszcze komuś? :) MYSZKA nareszcie jesteś :D ❤️ opowiada, opowiada! pisz, pisz!

Nie popiszę, więc i do kawy pchać się nie będę :P Od rana moje osobiste Szczęście :P podziałało mi na nerwy, w pracy zasadnicze zmiany pod hasłem "tak nam będzie teraz dobrze, że dobrze nam tak" :P głowa ćmi i generalnie mam wielu rzeczy dość :O Aktualnie potrzebuję popatrzeć na swoje życie "z lotu ptaka" :P Myszka 👄 Kicia 👄 Do2do 👄 Serum 👄 Mafinka 👄 Reszta milczy, więc dla nich w ramach focha tylko

mimimi kaffyyy.. Myszka co sie tak rozpisalas??:P Czekamy na relacje!! Serum mam nadzieje, ze kotek szybko wyzdrowieje. Co do mandatu i punktow... komedia. Kicia troche bulisz za wizy, a ile ona jest wazna?

MAFINKA ja robię wizę raz do roku, ona jest potrzebna do wyrobienia karty czasowego pobytu. Nie byłaby potrzebna, gdybym tylko przedłużała kartę, ale ja tak późno dostaję pozwolenie na pracę (jedyna podstawa do otrzymania karty), że nie mam szans na ciągłość. Więc muszę zebrać komplet dokumentów, a jednym z nich jest wiza. Kiedyś była specjalna dla tych co jechali do pracy, to była jakaś tam jednorazowa, potrzebna właśnie tylko do karty. A teraz to nie wiem co za cudo mi wlepią.

oooo :D dzisiaj dzień ujawniania się :D MYSZKA się ujawniła to i ABS wyskoczyła :P piszcie dziewczyny, bo smutno tu bez was! a gdzie Dziadek?

O prosze!! Abs gdzie ty sie podziewalas kobito??? Opowiadaj co u Ciebie👄 Dziewczyny dzis mamy dzien powrotow.... kto sie odezwie jako trzeci... czekamy:)

troche was poczytałam, :P proza życia codziennego u mnie podobnie, tylko kłody pod nogi :O,

Byłam w kraju na urlopie, zaliczyłam oczywiście szpital, o mało mnie nie pokroili, samopoczucie mam takie sobie , znów waga do przodu:P, w pracy zabrali mi komputer:P ale już oddali wiec się nie miałam jak pisać do was. Teraz walczę z polską szkołą, aby moje dzieci miały jakąś normalną edukację, szczególnie że pewnie niedługo wracamy do kraju a tam ulgi nie będzie

na razie nie wiem kiedy wracamy, ale kiedy kiedyś wrócimy, tutaj uczą sie codziennie w szkole angielskiej a raz w tygodniu w szkole polskiej, i tylko języka polskiego, historii i religii, a i tak sa problemy z moim zdrowiem na razie chyba ok, choć trafiłam z dużą temperaturą (40) i bulęm do szpitala trzymali mnie kilka dni na obserwacji na samych kroplówkach,(myślałam ze ducha wyzionę), mieli już mnie ciąć a na szczęście ból mi minął temperatura spadła i poszłam do domu, pewnie z wrażenia, teraz trochę jestem uczulona na każdą swoją niedyspozycję, ale to pewnie przez te ostatnie problemy zdrowotne, nigdy nie chorowałam, nawet grypy mnie omijały, byłam u gin, mam wkładkę hormonalną mam nadzieje że to mi pomoże na moje mięśniaki (czy co tam siedzi) tak twierdzi gin, i powoli wszystko wróci do normy :P ****chyba się starzeje

sa nieduże, kilka a największy 1,5 cm, gin twierdzi że na razie lepiej czekać, może po wkładce hormonalnej trochę sie zmniejszą a może mniejsze zanikną, zobaczymy, na razie się tym nie denerwuje, mam wizyty kontrolne i mam nadzieje że na tym sie skończy,