Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

fakt, kawa w taka pogodę jest zbawienna, u mnie sączy się cos z nieba i wieje, w Austrii w górach śnieg, tylko czekać aż u nas zacznie padać, zgroza:O,

Babolki, a co się dzieje z Tiją? Dajcie znać czy wszystko u tej pani gra, bo pewnie się kontaktujecie na tych waszych fejsbókach czy innych dziadach:P, a na forum ta zmora i zołza nie zagląda:O Zresztą Wy też nie jesteście lepsze:D:D:D Przynajmniej dzisiaj:P

DONIA .......Dinozaur to ja........ od reszty towarzystwa wiekowo odstaję....no Majka mnie goni (jak to ujęła) ale ja skutecznie uciekam. Dzięki za gratulacje ,co by nie przedobrzyć ,bo mi sie dzisiaj apetyt załączył.

HEJ Dziewczynki :D KICIA- to ja mleczko dolewam do tej twojej Kijowskiej :D u mnie bez zmian :o jakiegoś doła łapię bo i pieczywko zaczynam podjadać :( muszę się zebrać w garść cholera bo do wesela i tak już mi nic nie spadnie,ale w listopadzie mam imieniny i imprezka będzie więc chciała bym zgubić w końcu to cielsko proszę mnie tu mobilizować :p:D

KICIA- hihih :Djak nam ładnie minutki się zamieniły 23-32 :D

hej robaczki❤️ a mnie juz tak w pracy dobili, że złapałam doła i mam wielka ochotę się na nich wypiąć, bo nie dość że zostało mi tylko 1/2 etatu płaca tez na pół a praca ta sama, wiec jak na razie mówię aby się "wypchali", a w dodatku te ich podłe udawane współczucie, szczególnie "czopka",

ABS współczuję :( u mnie podobnie. Mam ochotę spakować manatki i wracać. Tylko nie mam do czego :( więc siedzę. no nic. do końca czerwca zostało tylko 282 dni, a do końca sierpnia 344 :P dam radę ;) ABS ściskam ❤️

hello!!! wstawać , kawę pić!!! głowa mnie boli od rana, złapałam doła po tych wczorajszych nerwach, dziś od rana znów wałkowanie tematu, wszyscy współczują i oczywiście rozumieją, zarabiając kilkakrotnie nic nie robiąc, :O:O:O,

Ja już dwie kawki zaliczyłam. ABS.....plissss cicho z tym bólem głowy ,bo mnie od poniedziałku do wczoraj głowa non stop bolała ,a dzisiaj jest tak pięknie,nic nie czuję tzn.bólu. A co tu tak ogólnie cisza sie zrobiła???Nagle wszystkie popadły w jesienną depresją ??? czy chandrę ??? Podobno na to pierwsze dobry seks (tak pisały dziewczyny) a na to drugie zakupy .....jak by było więcej panów za ladami (sprzedawców) to można by połączyć te dwie czynności (takie łosz end goł ):-P

mnie proszę nie wołać, głowa mi pęka i siedzę sobie w kraterze i nie wychodzę :O

😴 a ja se znowu zaspałam :P od 6.30 do 8 budził mnie kot (cholera, o której wstawali ci jego opiekunowie??) o 8 się poddałam i dałam mu jeść. A potem poszliśmy jeszcze na chwilkę do łózeczka. O 11 obudził mnie telefon :P dobrze, że mam jeszcze parę dni luzu, to sobie chociaż pośpię. o treningu na 9 to nawet przez chwilę nie pomyślałam. :O ABS SERUM co z wami? ❤️ ABS wychodz! tam ci wcale nie będzie lepiej! 😠 nie dają posta dopisać, już dzwonią., dobra, muszę jednak lecieć do roboty 🖐️

Kawkę pijemy, najchętniej jak ktoś ją nam jeszcze zrobi i pod nos podstawi :P Abs :) ja też dziś od obudzenia globusa mialam, ale na szczęście tabletki zadziałały. Współczuję problemow w pracy. Najgorsze jest to, ze obowiazków olać nie możesz, bo rozliczają za wykonaną pracę, a nie za godziny spędzone za biurkiem. A rosół na drożdżach :) .... Jakiś czas temu zaczęłam pić drożdże , bo podobno czynią cuda m.in. na porost włosów, a ja mam z tym od pewnego czasu koszmarne problemy - nawracające łysienie plackowate 😭 Drożdże same w sobie to jedna z gorszych ochyd :o i co by się dało to przełknąć dodaję kawałek kostki rosołowej i udaję, że mi smakuje :P Serum :) no proszę proszę !!! Panowie w sklepach z damską odzieżą ??? Szczek szczek :P Do2do :) co z szafą? Znalazłaś wreszcie te drzwi? Czy na całego na przygotowaniach do weseliska sie skupilaś ? :) Kicia :) Dasz radę! Ja też odliczam dni do wakacji :P Ale zapamiętaj , a nawet zapisz sobie swoje obecne odczucia, żeby wiosną znowu nie zdecydować sie na kolejny rok TAM :P Myszka :) Już tak się z sąsiadkami nie witaj, bo w alkoholizm popadniesz :P Mafinka !!!! Mycha !!!! Tija !!!! Kogo zapomniałam ??!!!! :P A ja poza pracą się skupiam nad wynaleziem wymarzonego domku. A raczej takiego, który byłby najbardziej zbliżony do ideału. I chyba nie bedę już szukać czegoś nowego tylko zacznę eliminnacje pierwszego sortu, który i tak liczy kilkadziesiąt projektów :P Niestety domki najbardziej zbliżone do moich oczekiwań mają dużą powierzchnię - 190 m kw. i więcej, a sprzątania do końca życia takich terytoriów to ja sobie nie wyobrażam :P A z drugiej strony ciągle mi sie wydaje, ze jednak czeka gdzieś na mnie projekt ten jeden jedyny w swoim rodzaju .... mój i tylko mój ..... :O

chyba wszystkich coś wciągło :P, mój krater jest ok, ale jakoś tam smutno samemu siedzieć,

Dziewczyny ja z wyra nie wychodzę bo cos mnie rozkłada moi rodzice tez chorzy więc kuruje się wszystkim , i czosnkiem ,mlekiem , cytryna gripeksem nalewka itd.dzisiaj troche lepiej niez wczoraj :) MAJKA- no szafe na razie odpusciłam bo i zdrowie i te przygotowania to nie mam jak w przyszłym tyg. chce jechać jeszcze po sklepach :) 👄❤️👄 dla wszystkich

ja kawki ja proszę :D Dziewczynki ja wpadne potem bo z młodym do lekarza lecę bo go rozebrało :( i mam nadzieje że w 3 dni jakoś zaleczymy bo nie chce by maił potem kupe nadrabiania :O KICIA- oj tam oj tam :p milunio było :D