Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

ABS🌻 wyłaź z dołka❤️, dieta i chłop niech zejdą gdzieś na drugi plan:D Tija🌻 baaaardzo nas zaniedbujesz! Wstydź się:D i nawracaj czem prędzej i pisz co u Ciebie!!!!

Ja też już tęsknię za zielenią, za trawą, ogrodem...słońcem.....mam dość siedzenia w chałupie, bo mróz taki, że nie mogę nigdzie wyjść...dzieciaki dostają już świra i trudno im się dziwić:D Moje dwa robale kochane❤️

I żeby tę wiosnę trochę wywołać zaczęłam już wysiewać w doniczkach zioła, zasiałam pomidory i pierwsze kwiaty...A co mi tam! Niech sobie rosną powolutku....

Witam DZIADEK JACEK a ja to co zapomniałas o mnie 🌼🌼🌼 Ja tez mam zły dzien troche imój mnie wkurzył wczoraj wiec jeszce mnie trzyma 🌼🌼U nas w gimnazjum przez tydzien studeci mieli prowadzic zajecia (3 godzinki dziennie)wiec podzieliłysmy sie obowiazkami Ja mialm dzis ugotowac obiad a tu pech chcial dojechali do rzeszowa i autko im sie zespuło Ja sie tyle opracowałam ale zapreosze ich w piątek U mnie zima na całego dobrze mrozy troszku zelzyły -15 dzis u mnie było

A u mnie dziś wiosna pełną parą od Kici przyszła !!!! Rano za oknem -22 :P Dobrze, że słońca duzo, a śniegu mało - ledwie ziemia przykryta. Szkoda, ze tak w ferie nie było. W pracy też mam iście wiosenną temperaturę .... 18 stopni kuźwa :O Na parterze okna otwierają, a ja (jedyna na 2 piętrze) najchętniej bym w kufajce i rękawiczkach siedziała :P Ale przecież z każdym dniem bliżej do wiosny 🌻

Majeczka🌻 skoro mi szczaw kiełkuje to znaczy, że faktycznie coraz bliżej wiosna:classic_cool: za oknem -24C

Dziadek :) co tam -24 :P U mnie w wazonie żonkile stoją, a na parapecie hiacynty w doniczkach !!! I co mi zima może zrobic ??? :classic_cool:

:O trochę się zabiegałam zamotałam w niedzielę sunia miała sesję, jutro będę mieć fotki, więc pewnie jutro pojawi się na FB. Rozsyłajcie, może ktoś kogoś zna, kto mieszka na Ua, bo z dogo jakoś nikt się nie odzywa. ciężko mi ją tylko nauczyć spacerków :( ucieka jak widzi smycz, bo 2 minutach piszczy, kuli się i nie ma żadnej radochy z tych spacerów, męka :(

hej robaczki podaje kawkę❤️(_)> , u mnie zima mróz i śnieg, a wieje jak by sie ktos powiesił wiec jest zawieja, bardzo nieprzyjemnie,

tak sobie siedzę i myślę o swojej diecie, ja nie chudnę za to mąż po świątecznym i zimowym sadełku niedługo będzie miał wspomnienia, wystarczy że przestał wieczorem po 18 podjadać i chudnie, ja jem niewiele i nic, może już bardziej nie mogę i to dlatego, nie wyglądam źle, ale myślałam że może uda mi się zejść do wagi 55, a z drugiej strony ciesze się że waga mi nie rośnie tylko się ustabilizowała, po za tym ćwiczę przede wszystkim mięśni brzucha które ładnie się zarysowują, ( ale fałdka tłuszczu jeszcze górą), mogę stwierdzić że jeszcze takiego efektu ćwiczeń nie miałam, wiec pewnie to też jest mój mały sukces który mi rekompensuje brak spadku wagi, natomiast teraz wymyśliłam sobie że będę sie rozciągać aby tak jak kiedyś robić szpagat, mąż się puka w głowę a ja czuję jakoś potrzebę ćwiczenia i chyba udowodnienia sobie ze człowiek prze 40 też jeszcze może, tak jak przed 20, wiec jak na razie ćwiczę, ale nie chudnę:(, ale za oknem pogoda :O

Dobry;) Hiacynty, żonkile, prymuły....obecne, ale jeszcze nie kwitną, bo wszystkie są mojego chowu, więc dopiero są w żłobku:D:D:D:D:D Za to szczaw....:D:D:D Ale będzie zupa!

ABS🌻 kobieto, przecież tyś chuda już! Ćwiczenia jak najbardziej, bo to zawsze ku zdrowotności:P ale z taką wagą jaką masz teraz to doprawdy nie wiem co jeszcze chcesz gubić:D

dziadekjacek🌼 może gruba nie jestem ale tez nie chuda , mam swoje mankamenty, ale człowiek tak by chciał być zadowolony pewnie jak zawsze szukam dziury w całym- tak powiada mój mąż, kiedy zaczynam wymyślać, a pewnie zaraz przejdzie to na rodzinę wiec muszę czymś sie zająć aby dać im spokój,

http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,14230577,wiadomosc.html he he :P pocieszający artykuł dla miłośniczek piwa :D normalnie powinni go w aptekach sprzedawać ;) (jak link nie działa, to wchodzimy na wp, alebo usuwamy spację)

no jednak nie działA wp ma to do siebie, że jej linki zawsze wklejają się ze spację i nie działają. czary mary. :classic_cool:

ABS🌻 zapomniałam, że masz alter ego na kafe:D:D:D:D Romana Tyczkę:P Kochana, każdy ma mankamenty!!! Kicia🌻 jeszcze nie przeczytałam ale już mi się podoba! Reszta babolcow!!! Odezwijcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej dziewczynki 🌼🌼🌼 U mnie nawet sokojnie jutro zawoze mojego M do szpitala na mały zabieg juz widze jak chodzi po domu i miejsca sobie nie moze znalesc A pozatym mrozy juz chyba od nas odeszły słoneczko świeci 🌼🌼🌼

Hej Lalki :) ogłaszam wszem i wobec, że moja najbliższa nieobecność będzie usprawiedliwiona (przeze mnie :P) bo jutro oddaję laptopa do osobnika, który będzie mi na nowo system wgrywał. Komp mi muli strasznie i muszę. Dziś dla ułatwienia pracy specowi kopiowałam cały swój dorobek na dysk przenośny. Mam nadzieję, że przekopiowałam wszystko co trzeba i jak trzeba, i nie zostanę z czarną dziurą w dotychczasowym życiu zawodowym i nie tylko :P Trzymcie kciuki :) Mam nadzieje, ze obędzie sie bez komplikacji i lada dzień wrócę na Wasze łono :) A tymczasem spadam do łazienki - jestem po nocce i ani minutki dziś nie spalam :O 👄

Gość podczytywajka zapominajka
Czytam was już od dawna i zadziwia mnie jakie tu oszustwa zachodzą i jakie ślepe jesteście :D choć zwracam honor DZIADKOWIJACKOWI :D bo jako jedyna wyczuła oszusta ABS :D czytaj ROMAN TYCZKA-sos :D ty to masz ułańską fantazję powinno się rzec :D to już teraz w Bratysławie mieszkasz a nie w Brukseli hahahahahaha:D i ekspertem budowlanym jesteś hahahaha :D szkoda że nie miałaś nic do powiedzenia jak MAJKA pisała że dom chce budować jak inne dziewczyny jej doradzały :D bo zazwyczaj się mądrzysz na 10000000000000 sposobów :D Pewnie też w życiu nie schudłaś tylko jesteś wielką rozworą :D NORMALNIE DZIEWCZYNY FAJNE Z WAS BABKI ALE TA ABS TO TRAGEDIA MOŻE POWINNO SIĘ NAPISAĆ ROMAN TYCZKA -SOS hahahah:D a tak na marginesie to taka zapracowana pisać nie może a pod innym nikiem pisze że hoho :D 12.10.2011] 14:50 ROMAN_TYCZKA-sos Chcę sie dowiedzieć ile osób tzn polaków mieszka w Bratysławie, sama od niedawna mieszkam i nie często spotykam osoby mówiące w języku polskim, chyba ze turystów 14:55 [zgłoś do usunięcia]ROMAN_TYCZKA-sos nikogo tu nie ma, tak też właśnie myslałam 14:56 [zgłoś do usunięcia]kafebót koho chledasz milaczku? 14:58 [zgłoś do usunięcia]kafebót pot jsem na drbaćzku 14:58 [zgłoś do usunięcia]ROMAN_TYCZKA-sos oho i mamy cudaka, szukam osób mieszkajacych obecnie w Bratysławie 15:00 [zgłoś do usunięcia]ROMAN_TYCZKA-sos szkukam ud, ktor ij v Bratislave, teraz lepiej 15:05 [zgłoś do usunięcia]ROMAN_TYCZKA-sos jak by nie było szukałam i stwierdzam ze nikogo prócz mnie nie ma 12.10.2011] 15:22 [zgłoś do usunięcia]ROMAN_TYCZKA-sos dziwny , może i tak, ale to faktu nie zmieni że nie wiele osób chyba jest w tym mieście 15:31 [zgłoś do usunięcia]ROMAN_TYCZKA-sos pracuje, choć trudno powiedzieć że jest to stolica europejska 15:32 [zgłoś do usunięcia]ROMAN_TYCZKA-sos pisząc cudak nie pisałam o słowakach, tylko o osobie 12.10.2011] 15:45 [zgłoś do usunięcia]ROMAN_TYCZKA-sos hhahhahha, doskonale o tym , aczkolwiek czasem strzele gafę, 15:49 [zgłoś do usunięcia]ROMAN_TYCZKA-sos w sumie liczyłam na większy odzew, , bo tu nie ma tak dużo polaków jak w innych stolicach europy, I SAMA Z SOBĄ PISZE hahahahah:D 16:53 [zgłoś do usunięcia]ABS hallo jak tu ktoś jeszcze, wczoraj już nie miałam czasu pisać, *********** Człowiek mądry posiada przewagę nad innymi nie tyle w wybieraniu rzeczy dobrych, co w unikaniu rzeczy złych. 16:55 [zgłoś do usunięcia]ROMAN_TYCZKA-sos oooooooo, ktoś się odezwał, witaj 17:31 [zgłoś do usunięcia]ROMAN_TYCZKA-sos do samej Bratysławy na tydzień to za dużo, to nie Wiedeń, chociaż warto i ta stolice zobaczyć, jak by nie było są to nasi sąsiedzi, 17:33 [zgłoś do usunięcia]ROMAN_TYCZKA-sos fakt Praga , czy nawet Budapeszt są ciekawszy, a w tydzień można zwiedzić tych kilka miast ITD..............................:D 23.02.2011] 15:05 [zgłoś do usunięcia]ROMAN_TYCZKA-sos nie no domek jest ładny i funkcjonalny, ale biorąc pod uwagę np, 4 osobową rodzinę to trochę ciasno moze być, tak miałam ze swoimi znajomymi, że jak juz wybudowali to stwierdzili że za mało miejsca wiec zaczęli kombinować z dokładaniem jeszcze kolejnych pomieszczeń a to juz większe koszty niż na początku te 20m wiecęj w gotowym projekcie 15:07 [zgłoś do usunięcia]ROMAN_TYCZKA-sos mama,***** pewnie że rocznie, ale na opał tradycyjny i prąd wydajemy połowę, wiec śmiem twierdzić że mam się to opłaca, nawet biorąc pod uwagę niewielki problem z paleniem w piecu na opał ITD................... MĄDRZY SIĘ I MĄDRZY HAHAHAHAHA Pozdrawiam stare bywalczynie bo fajne z was babki :D

Pomarańcza BRAVO:O:O:O:O Gratuluję wytężonej pracy na nic:P Tak się składa, że niejedna z nas ma swoje alterego i nie widzę w tym nic zdrożnego. A ABS może sobie na księżycu mieszkać jak dla mnie... Ktoś kawy?