Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

kaweczki? :) kuźwa jak ja nienawidzę zimy :( ile to jeszcze bęzie trwać 😭 już myślałam, że może powoli nadchodzi koniec, a tu dupa 😭 pada od wczoraj, zimno :( bleeeeeee 😠

kaweczki? :) kuźwa jak ja nienawidzę zimy :( ile to jeszcze bęzie trwać 😭 już myślałam, że może powoli nadchodzi koniec, a tu dupa 😭 pada od wczoraj, zimno :( bleeeeeee 😠

hej robaczki, poczęstuje sie kawką, a jutro mamy szaleństwo pączkowe :D, moje ulubione

no to kaweczki ,ale nie wiem Kicia czy tyle wypiję ;) U mnie śnieżyce i zawieje ,a myślałam ,że w tym roku zima nas będzie rozpieszczać ,bo tak długo było dość znośnie , ciepło i przyjemnie jak na zimowe miesiące (nawet prognozy pogody dawały taką nadzieję ) ale cóż znaleźliśmy się znów w granicach błędów.

u mnie tez trochę sypnęło, ale bez szaleństwa, pewnie zaraz zniknie, temperatura 0, a prognozy przewidują nawet w weekend dużo na +, wiec może bliżej wiosna:) a co do diety to raz lepiej raz gorzej waga powolutku idzie do dołu, bardzo mi nie zależy, na spadaniu z wagi ale aby ona się utrzymała

No to u mnie chyba statystycznie prawie najlepsza pogoda:P Ledwo powyzej 0 st., za to wieje, drogi i chodniki oblodzone, wiosny nie widać. No ale jak widać nie jest aż tak źle. Widzę, że z uporem maniaka wracacie do tematu diety :P U mnie w tym względzie kryzys :O Jem cienkie zupki i zagryzam je słodyczami :P No dobra .... szczerze mówiąc to już śniadanie zagryzam śliwką w czekoladzie :P Efekt ??? waga ciągle na granicy 59,5-60 kg 😭 Czy to kurwa oznacza, że jednak będę musiała zacząć ćwiczyć? :P Miłego dzionka 👄

A to co za spanie 🌼🌼 U mnie tyle sniegu ze rozpacz 🌼🌼 Ja wczoraj byłam z syniem na slowacji u ortodonty juz myslałam ze nie wrucimy tiry stały w 5km kolejce nie mogly pod góre wyjechac no ale jakos pomalutku wyjezdzały 🌼🌼

A u mnie rozpacz:D bo tyle śniegu:D:D:D I no co robaczki?🌻 jakie to dzisiaj pączusie w akcji???:D:D:D ❤️

u mnie przestało sypać, to u was zaczęło ;) ja już rzygam tym śniegiem. Postawiłam sobie taką śliczną zieloną tapetę z listkami na kompie i wpatruję się w nią intensywnie, żeby nie zwariować :( a może już zwariowałam?? :P

hej moje kochane pączusie:D:D:D, ja dziś rano bez kawki, ale za to herbatkę polecam z cytrynka i miodem tak na osłodę:D, a jeśli chodzi o śnieg to u mnie sypie, tiry stoją już 2 dobę przed granica z Polską, maja ogłosić klęskę żywiołową, po prostu jakaś katastrofa, a co do pączków to jeszcze nie jadłam czekam aż przywiozą, z nadzieniem różanym i posypane cukrem :D:D:D

Z nadzieniem różanym❤️ moje ulubione i koniecznie z cukrem pudrem, broń panie Boże z lukrrem:O A Wasze typy? kicia🌻 śniegu mam naprawdę po pachy:O masakra, choć przynajmniej mróz trochę zelżał, bo przez ponad miesiąc codziennie -20C i więcej:O:O:O

„Pączków z różą trzeba zjeść dużo i radośnie, i nieważne, że brzuch rośnie! Bo pączków nie jemy, żeby się tyło, tylko żeby nam szczęśliwie było Smacznego!

ja zamówiłam 10 pączków, nie tylko dla siebie, a w domu mam zamiar upiec faworki razem z dzieciakami, będzie zabawa, często piekłam w domu paczki ale dzieciaki chcą pomagać wiec lepiej piec faworki bo mogą je wywijać i jest duo zabawy:D,

chciałam wkleić jakieś smaczne pączusie , ale mi coś nie wychodzi

Tak tak dziewuszki :) dążymy dziś do doskonałości , a jak wiadomo kształt idealny to kula :P Więc smacznego pączkowego :) Jak dla mnie idealny pączek to pączek z lukerem :P Zawartość środkowa ma drugorzędne znaczenie ;) I skąd u was tyle tego śniegu ???? U mnie ledwo ziemia przykryta. I temperatura w dzień 0 do 4-5 stopni. Ale wiosny jak nie było tak nie ma :O Chociaż nie ..... wiosna była .... jakoś tak na przełomie grudnia i stycznia :P Mialam nawet w wazonie kwiatki z ogródka :)

Post podpierdzielili, ale nową stronkę dali :P Magia???? czy dzień świra???? :P

Dobrze, że kopiuję posty przed wysłaniem :P No wiec jeszcze raz .......... Tak tak dziewuszki :) dążymy dziś do doskonałości , a jak wiadomo kształt idealny to kula :P Więc smacznego pączkowego :) Jak dla mnie idealny pączek to pączek z lukerem :P Zawartość środkowa ma drugorzędne znaczenie ;) I skąd u was tyle tego śniegu ???? U mnie ledwo ziemia przykryta. I temperatura w dzień 0 do 4-5 stopni. Ale wiosny jak nie było tak nie ma :O Chociaż nie ..... wiosna była .... jakoś tak na przełomie grudnia i stycznia :P Mialam nawet w wazonie kwiatki z ogródka :)

Siedzi facet przy grobie i krzyczy: - Dlaczego musiałeś umrzeć! Dlaczego musiałeś umrzeć? Dlaczego musiałeś umrzeć? Podchodzi drugi i pyta: - Panie! Kogo pan tak żałuje? Ojca, syna? - Pierwszego męża mojej żony.

Z pamiętnika żołnierza: - Poniedziałek. Idziemy na ćwiczenia. Spotkaliśmy dziewczynę, to ja w krzaki! To był dobry dzień... - Wtorek. Idziemy na ćwiczenia. Spotkaliśmy chłopaka, to go w krzaki! To był dobry dzień... - Środa. Dostałem przepustkę, idę na piwo. Spotkali mnie żołnierze idący na ćwiczenia. To był zły dzień...

nic nie piszą ..... myślicie, że nie wiem, że obżeracie się pączkami??? :P

a ja jeszcze siedzę w pracy i pączków też się już najadłam, bo chyba z domowych wypieków dziś będą nici:(,