Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

itki ja mam owiniętego palucha więc kliknę za godzinkę ale wszystkie was ajlowiu ❤️

🖐️ Pomachałam Wam łapką,bo Was kocham, ale na więcej nie mam siły. Wczoraj pobiłam swój życiowy rekord w wysokości temperatury 40,1 stopni i szczerze powiedziawszy nie mam ochoty go powtarzać albo kolejny raz pobijać. Nadal nie opuszcza mnie ból głowy i mięśni, a kaszel doprowadza do szału.

Witam leniuszki :) TIJA- ogromniascie dużo zdróweczka wam życzę ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️

Witam Laski ostatnio coś mało czasu mam dla siebie....chociaż wczoraj byłam w kinie na 'Nigdy nie mów nigdy' nawet dość fajny,ale żeby mnie powalił to nic z tego. Mój M od wczoraj w Łebie pojechał na dorsza ....oczywiście złowić....odpoczywam od niego. TIJKA zdrowiej❤️ Ja dzisiaj odebrałam piąty i zarazem ostatni zastrzyk ,bo mam kłopoty z lewą ręką....moze juz pisałam o tym ,a nie chciała bym sie powtarzać.....mam dosć silne leki przeciwbólowe ,wiec samopoczucie takie sobie...!!! Spadam ......muszę jechać do centrum handlowego do Bydgoszczy ,bo sukienka którą sobie kupiłam na wesele we wrzesniu nie nadaje sie do noszenia.....wyłazi z podspodu podszewka i szlak mnie trafia....wiem mogła bym dać do krawcowej i po krzyku,ale ona niestety nie należała do taniego zakupu i jesli cenią sie za swój produkt to niech maja świadomosć konsekwencji nie udanego towaru i dlatego mam zamiar dać ją do reklamacji. Jeszcze tu dzisiaj zajrzę ,więc NARAZIE

jestem przezarta i przepita.................. urodziny szwagra ................. no to cześć

jedno pytanko ...... która to odgrazala się w tym tygodniu, że bedzie pomykac na stepie?????????????????????//

jedno pytanko .......................... która to odgrazala się , ze w tym tygodniu bedzie pomykać na stepie??????????????????///

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dwoi mi sie w oczach????????????????? kto w tym bardaku karwa chlał???????????????????????/

MAJKA doceniam :P specjalnie się ostatnio nie odzywałam, czekałam aż strona przeskoczy :) a tak na serio to mam doła :( nie takiego - doła, ale przygnębiające poczucie porażki 😭 oczywiście! oczywiście! jak mogło być inaczej :( przyjechało moje słońce i całą dietę trafił szlag! Już nawet Cindy nie chce mi się oglądać :( zważyłam się u koleżanki i znowu mam 68 :O czy to wszystko musi być tak żałośnie przewidywalne??? 😭 mam siebie dość, jestem cienka jak polsilver, nawet schudnąć parę kilo nie umiem i deszcz pada 😠 i jeszcze mam zatwardzenie 😡 i tęsknię za kotkami 😭 i w ogóle.......... 💤

Hej dziewczynki :) Ja wczoraj leniuchowałam na całego :) razem z mężem i synusiem zrobiliśmy sobie dzień lenistwa :D dzisiaj wieczorem wpada mój bracholek z nażyczoną na kolacje więc troszke po kuchni się krzątam :) I zaganiam młodego do powtarzania przyrody bo cos mi pachnie że chyba jutro może im kartkówke machnąć :o KICIA- tulę cię mocno❤️ nie smutkuj👄

hej laski, sorry, że tak rzadko zagladam, ale mam ograniczony dostep do kompa i wogole do swiata, czasem mysle że jak jeszcze troche tak pozyje to całkiem zdziwaczeje i odwykne od ludzi, mam przy sobie tylko połowe rodzinki a mąż i syn są zagranica i jeszcze miesiąc zanim ich zobacze i do nich dolącze, wiec tesknie i zaczyna brakować mi sił, czasem mam wrażenie że trwa to całą wieczność, przez pogode i to że Franciszek jest taki malutki siedze całymi dniami w domu mało nas kto odwiedza, bo wszyscy zajęci swoimi sprawami, ogólnie mam wrazę nie że wszystko mnie przygnębia szczególnie wieczory sa paskudne pozdrawiam i sciskam was wszystkie

hej, a co tu sie dzieje, czemu nikt nic nie napisał:P, do2do , trzeba chyba je lepiej objechac , bo nie chca ruszyc swoich chudych zadków od lodówek,

hej]cześć].......no mogę wreszcie spokojnie usiąść. Dzisiaj byłam sama w pracy więc troche było latania ,ale nareszcie w domku ....w kominku juz sie pali ,a moje nóżki wyciagnięte na ławie... Widzę że nadal obowiazuje pewian zastój i nic ciekawego sie u nas nie dzieje,,,,,,nawet nie mozna tematu podłapać i nie ma o czym pisać,,,,,,,,,bo pisać ciagle o sobie to troche nudne.... w końcu ile można. ABS....pisałaś ,ze twój mąż i synek są za granicą,a ja myślałam ze tylko twój m tam został i wnioskuje po twoim wpisie że ty tez masz zamiar wracać z powrotem tzn. wyjechać do Belgi,ale moze coś przeoczyłam i źle interpretuje.

KICIA ....a ty gdzie jesteś???? wyłaś z tego" czegoś" w czym sie obecnie znajdujesz i pisz ,bo w tobie ostatnia nadzieja ....PLISSS👄

Hej kobitki:) Ja dzisiaj snieta bo wstałam o 4.30 i chyba jeszcze ale rano męzuś leciał do Paryża i lada moment pewnie będzię się bawił w disneju W wawce pogoda okropna cieplutko ale pada mrzawka:o Jednym słowem pogoda do spania :o Więc uciekam dopić > kawunie i lulu SERUM👄 ABS👄 DLA reszty też buziolecje👄

cześć pipki ZELIX to super tabsy!!!! nie chce sie żryć powaga!!!!! jak ja jadłam jak prosie dużo bardzo dużo to teraz mi sie nie chce, a do tego jak juz coś sobie przygotuje to maluśko się mi mieści, oczywiście zakumunikuje po miesiącu jak tam zeszło z wagi! do tego codziennie jeźdze na rowerku około 40 min. I mam zamia do 31.12 być mniejsza o rozmar!!!!! Ja tez dzis o 5 na nogaach bo synio juz sie wyspał, iec i ja wstałam a że już tez sie wyspałam to kąpu kąpu dłużesz sobie zrobiłam. Mych 👄 jak tam w KRAKU? Kicia 👄 mam nadzieje że cie epidemia nie wciagnęła! Majka 👄 już ty nie udawaj żes taka zapracowana i napisz jakies wypracowanko i nam:) Serum trzym sie i kuruj tą rączke i kręgosłup Dodo2 👄fajnie mężusiowi a czemu nei zabrał cie ze sobą? Pimach👄 daj znak ze żyjesz i napisz jak sie masz ORY 👄 Tija 👄 jak tam tabsy próbowałaś wczoraj? MAMA 👄 żyjesz? Mafinka 👄 żyjecie? Kasiunia 👄 żyjesz? EMMA 👄 żyjecie? no mam nadzieje że nikogo nie pominęłam a jak tak to 👄 Pozdrawiam was wszystkie

Cześć lachonarium 🖐️ Oznajmiam że już nie prądkuję więc bezpiecznie możecie podejść do komputera i pisać:p Szczęśliwa ma rację:) zela działa zajebiście. Wczoraj wzięłam ćwierć tabsy i chodziłam jak motorek. Jadłam niewiele bo wiele nie mogłam zmieścić a poza tym dała mi takiego powera że w końcu zabrałam się za znienawidzone porządki w papierzyskach. Dzisiaj też wezmę ćwiartkę, a od jutra połówki :) Sa realne szanse na osiągnięcie sylwestrowego celu A jak tam u Was???

hej hej hej :) Szczęśliwa :) Tija :) ja się dołączam do planu :) jak na razie telepatycznie i siłą woli :P siłą bardzo słabej woli :P ale grunt, ze jeszcze postanowienie mam :P Dziewczynki, oglądacie moze "Dom nad rozlewiskiem"? w niedzielę wieczorem na 1 ? Ja jestem pod urokiem tego filmu ..... Być moze swój udział ma w tym fakt, ze byłam w tym roku pierwszy raz na Mazurach i tamtejsze klimaty faktycznie takie jakieś niewytłumaczalnie inne są, jakby poza goniącą rzeczywistością ..................... A może to za sprawą mojego podeszłego starczego niemal 40-letniego żywota? :P No w każdym razie mnie sie baaardzo podoba :) Teraz więcej nie popiszę, bo zaraz do pracy lecę, a jeszcze łeb mokry. 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

Hej dziewczynki :) Ja dziewczynki padłam i spałam po tem zupke pichciłam dzisiaj pomidorowa i steki :)Mój męzulek jutro już wraca :D a co do Paryża to mieszkałam tam ponad dwa lata i za specjalnie nie tęsknie :) Ale w disneju to bym się pobawiła choć uważam że park Asterixa jest o stokroc lepszy :D w Disneju jest otwarcie nowego hotelu więc mój męzuś musiał jechac ale już niebawem sobie odbiję bo jedziemy do szwpków do tropical islands http://www.tropical-islands.de mamy viposkie zaproszenia więc będę leżeć i pachnieć hihih:)Chcemy jeszcze zachaczyć o eropa park :) powiem wam że u niemiaszków są bardzo fajne parki rozrywek no i tak jak my z polski to nie daleko mamy by z dzieciakami pojechać :) MAJKA- ja tak czasem w poniedziałek nadrabiam i ogladam "dom nad rozlewiskiem " Polecam ci jednak ksiązkę dużo lepsza :D powiem ci że tak szczeże że brodzik troche tak sobie pasuje do tej roli bo nijak sie ma do kobitki której nikt nie chce i która jest mało atrakcyjna no ale cóż :) Polecam książkę kochana !!! Ja osobiscie kocham horrory ale jak wziełam ją od tesciowej to się zaczytałam :)

DO2DO.....masz św.racje Brodzik pasuje do tej roli jak kij do mrowiska ....ja osobiscie NIE OGLĄDAM,bo paprze mi wizje ksiażek ,a przeczytałam wszystkie trzy i jestem zachwycona ..... film skopany na maksa ,ale to moja opinia inni nie muszą się z nią zgadzać.

Szczesliwa, zyje i aktualnie walcze z dyrekcja o prace. Jak zawsze cos sie musi dziac, zeby nie było nudno. I chyba Tus ma znowu jakas infekcje drog moczowych, jutro lekarz i oby nie szpital...