Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm

pierwsza wizyta u gina

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm

Witam! Już od dłużzego czasu szykuję się na tą wizytę. Poczytałam sobie już wiele na forum w tym temacie i właściwie tylko jedno mnie zastanawia, choć wiem, że to śmieszne: jak już za parawanem rozbiorę się od pasa w dół, to co z butami, albo skarpetkami? Proszę napiszcie, bo powoduje to u mnie mały stresik, a w końcu ta wizyta nie należy do najprzyjemniejszych, więc po co dodatkowe nerwy:)

Buty zostaną za parawanem właśnie, a Ty możesz być w skarpetach.

Gość ściągnij skarpetki
:P bo wygląda to smiesznie, goły zadek i skarpetki...u gin są z reguły jakieś maty, bądź niedaleko do samolotu, nie zmarzną Ci stopy.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
właśnie nie umiałam sobie wyobrazić siebie w samych skarpetkach, a ta spódnica to dobry pomysł. Serdecznie dziękuję za podpowiedzi (choć i tak mam stresik)

normalne, ale z czasem to minie. Wybierz tylko delikatnego gina, popytaj znajomych. Moja pierwsza wizyta to był koszmar. Pani gin. okropnie niedelikatnie mnie przebadała. Potem poszłam do innej lekarki i o dziwo prawie nic nie czułam może oprócz lekkiego stresu, byłam też raz u faceta też zero bólu, zero stresu.

Gość futro z nutra
Ja tam ide zawsze z skarpetach na fotel. I bez butów. Żadnych spódnic, bo chodzę w spodniach prawie zawsze na co dzień i nie chce mi siejakichś ceregieli robić tylko dlatego, ze tego dnia idę do lekarza. Poza tym pogniotłaby sie ta spódnica pod tyłkiem i jak głupek bym chodziła taka wymietolona. Szkoda fatygi. Ilez ta droga trwa ? 3 sekundy ? Da sięprzeżyć. Mój ginekolog sięzwykle nie patrz na mnie, jak idę do fotela, czasem siepatrzy, ale mam to w dupie

Gość ze spokojem
możesz mieć skarpetki!!! nie rozumiem dlaczego miałabyś je ściągnąć? buty owszem trzeba ściągnąć, ale skarpetek nie.

Gość michal11
i pamietaj wes prezerwatywe nie wypada aby lekarz kupował

Gość michal11
u dobrze sie umyj nie tak byle jak broche tez

Gość curiouzzz
A mozna zdjac majtki przy fotelu? Jakos byloby mi glupio z golym tylkiem sie przechadzac po gabinecie...

Gość michal11
a czemu ci głupio no przestan twój tylek i tak widziało pól wsi wiec w czym problem nie rozumiem

Gość lolololooooqaqsazwq
michal11 oj ty ginekologu od 7boleści gejowy jeden no nie wiesz to po co piszesz?? hę???? no i tak to jest faceci sie wkrecają tam gdzie ich nikt nie kce:P a ty sie tak kotek nie stresuj:) bedzie dobrze

Gość michal11
o wypraszam sobie jestem urologiem a nie cipologiem i prosze tak mnie nie nazywac STARA TORBO

Gość ewelinkia P
ja bylam przed wczoraj na wizycie i bylo ok zdjelam buty i rozebralam sie od pasa w dol ale w skarpetkach bylam nie trzeba sciagac po co jak lekarz gada cie przez pare min tylko wiecej rozmowe z toba przeprowadza wiec nie ma problemu z tymi skarpetkami on na to nie patrzy bez przesady ja mialam skarpety luz :):):):)