Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

chodzikom absolutnie powiedz NIE! krzywią nóżki dziecku i wypaczają natoralną postawę! :(( Ostatnio weszły na rynek pchacze te są OK, bo dziecko stoi a nie jest w półsiadzie więc lepiej taki pchacz kupcie choć trochę droższy ;))

Też jestem przeciwniczką chodzików lepsze są te do pchania bądź podpierania .A zdecydowanie najlepsze jest raczkowanie bo bardzo pozytywnie wpływa na wszystko :)

w chodziku dziecko powinno przebywac max 10-15 minut.....a pchacz jest oki ma moja corka i super daje rade z przodu pchacza sa zabawki jak siedzi moze sie nimi bawic

Ja chodzikom mówię zdecydowanie NIE.Nawet jak by dziecko miało być tam 5 minut.Lepiej się przemęczyć z miesiąc lub dwa i mieć zdrowe dziecko.

Gość perrotowa
ja tez slyszałam że chodziki nie sa dobre. ale pożyczylismy chodzik od znajomych bo już maja dzieci duże i chcieli sie pozbyc tego chodzika. i mojej córce pomógł chodzik. nauczyła sie "chodzic". chodzik jest dobry ale za długo w nim być nie można

nie kupowalam chodzika bo pomijajac kwestie zdrowotna po prostu nie widzialam sensu; dziecko chodzilo przytrzymujac sie kanapy, kojca itp., nauczylo sie dobrze chodzic w ciagu miesiaca osobiscie uwazam chodzik za zbedny bajer, niepotrzebny wydatek i kolejny grat w i tak ciasnym mieszkaniu