Blues 0 Napisano Grudzień 7, 2008 Jak w temacie.. Gdzie w Warszawie można zrobić sobie modną i tanią fryzurkę? Intersuje mnie zwłaszcza Praga,Centrum, Śródmieście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2015 polecam stronkę http://zamowwizyte.pl/fryzjer-warszawa na pewno znajdziesz coś dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arek Warszawa 0 Napisano Lipiec 9, 2015 Prawdziwi artyści fryzjerstwa, to tanio nie biorą. Jak komuś zależy na top trendy to raczej musi liczyć się z niemałym wydatkiem. Mój koleś pracuje w renomowanym salonie Gnatyshyn na Ursynowie. To co on wyprawia z włosami to jest po prostu sztuka, ale i kosztuje to nie 20 a 60 zł (mowa tu oczywiście o samym strzyżeniu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2015 HR STUDIO przy Gandhi - wg mnie najlepsze miejsce na zmianę fryzury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2015 Akurat w Warszawie nie brakuje dobrych salonów fryzjerskich,tylko jak zawsze pozostaje pytanie o ceny,bo te będą się różnić. JA wiele zabiegów typowo pielęgnacyjnych wykonuj ew domu samodzielnie,zamawiam tylko dobre kosmetyki na stronie uRadka.pl to internetowa hurtownia fryzjerska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jowita świder Napisano Maj 30, 2017 Fajne fryzury proponują mi zawsze w salonie na Alejach Jerozolimskich, ceny jakie są każdy widzi: http://salony-jeanlouisdavid.pl/warszawa/al-jerozolimskie-179-2 - ja mam kartę klienta, więc płacę zdecydowanie mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2017 Strasznie od siedzenia przed biurkiem bolały mnie barki i głowa. Bralam sporo tabletek przeciwbólowych, ale w końcu zdecydowałam się na masaż twarzy i głowy, który mi rozluźnił te okolice. Masaż robi mi Magda, super babka z Santhiya. Na Wilanowie gabinet. Masaż jest naprawdę głęboki, zamykam oczy i realnie odpoczywam. Kiedyś medytowałam, ale przyznam, że masaż mi wychodzi bardzo podobnie w kwestii uspokojenia umysłu. 40 minut relaksu ogólnie, nikt się nie śpieszy, przyjemna atmosfera. Robię dwa takie masaże w miesiącu i głowa mnie już w ogóle nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stopsieciowkom Napisano Marzec 15, 2018 Dobry, tani i profesjonalny? Polecam Magię Blondu na Wilanowie. Chodzę od jakiegoś czasu i więcej nie pójdę do żadnej sieciówki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalqaa Napisano Sierpień 29, 2018 Byłam w Magii Blondu już 2 razy i również polecam. Pani Danusia jest świetna, bardzo sympatyczna, no i genialna w swoich fachu ;) Jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rookka Napisano Maj 31, 2019 Kilka razy zmieniałam fryzjera, nim trafiłam do Corte Del Sole . Przypadkiem na nich trafiłam, jak przeglądałam facebooka. Od razu napisałam i zapytałam o wolne terminy. Doczekać się wręcz nie mogłam. Jak już przyszło co do czego to pierwsze wrażenie - mega sympatycznie, a efekt - taki jak oczekiwałam. Udało się zmienić kolor i dobrać fryzurę tak, że twarz wygląda znacznie szczuplej. Super robota! gdybyście chciały namiar to - www.cortedelsole.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach