Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DSsadadaa

70cm pod biustem, 92 w .. Jaki to rozmiar stanika? Best Bra pomoz.

Polecane posty

Alkasia35, zacznij od mierzenia staników w rozmiarze 70C/D (tu akurat tak samo dla rozmiarów polskich i brytyjskich) – takie znajdziesz w większości sklepów, tylko musisz rozejrzeć się za biustonoszami miękkimi na fiszbinach, żadnych usztywnianych bo w nich nie zobaczysz problemów. Możliwe, że w stanikach rozciągliwszych sięgniesz po 65DD/E. Pamiętaj o wyregulowaniu ramiączek (powinny być napięte ale bez wbijania się w ramiona) i wygarnięciu piersi spod pach do miseczek. W Warszawie odwiedź Lady\'s Place (www.ladysplace.pl) albo skontaktuj się z właścicielką sklepu Dopasowana.pl (sklep jest internetowy ale możesz sie umówić na indywidualne „konsultacje”). Jest jeszcze Avocado i Peachfield, ale tam – o ile nie trafisz na przeceny – raczej jest drożej niż 100 zł. We wszystkich tych sklepach możesz liczyć na fachową pomoc w doborze stanika :)

Gość alkasia35
dzięki best_bra! gwiazdka się zbliża, więc czas wybrać się z moim facetem po prezent;] jedno wiem - nigdy więcej triumpha, który się rozciąga jak guma do żucia

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
poza tym najlepiej iść do sklepu i przymierzyć wtedy wiesz jak leży :) Ja polecam H&M uwielbiam ich staniki :)

Gość podam wymiary
30F UK ściśliwy 32DDUK rozciągliwy 28G a na polskie nie ma co patrzeć bo polska bielizna to chłam

na 70 raczej mniejszy niż 70 czy 32 ;) a H&M to skrót dysortografika od "chłam" biustonosze są fatalne , brzydkie ,zwalona konstrukcja i tandetne materiały obwody od 75 miska do C, co ty wciskasz dziewczynie , nie rób reklamy:( nie zawracaj sobie głowy triumfem i polskimi biustonoszami szkoda na nie kasy no może ewa bień i ewa michalak, poszukaj biustonoszy brytyjskich i francuskich niemieckie też odradzam, mają strasznie długie ramiączka i są na wysokie otyłe niemki jak już