Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem materialistką

Dlaczego kobiety wyzywacie od materialistek ? Przeciez one nimi nie sa

Polecane posty

Gość _*sami*
Heheeh ten topik to prowokacja,post napisany żartobliwie,ale widzę ze pare męskich ''ego''zostało urażonych:classic_cool: Są tacy faceci ,którzy prócz pieniędzy nie mają nic innego do zaoferowania..oni własnie szukaja takich księzniczek..do pokazywania i do rozpieszczania:) miłej dyskusji:)

No tak, pod względem zaradności, rzeczywiście się zgadzam. Tylko tak sobie myślę, czy to jedno z drugiego nie wynika. Jeżeli ktoś jest wredną suką wobec ludzi w sferach prywatnych, to prawdopodobnie w innych dziedzinach też, a to chyba pomaga w odniesieniu sukcesu. Może niekoniecznie grać zupełnie nieczysto, ale trzeba być twardym i nie kierować sie uczuciami i emocjami.

Gość dojrzałakobieta41
Ja rozumiem panienkę, która chce dobrze wyjść za mąż żeby zapewnic byt sobie i przyszłemu potomstwu ale mam mkoleżankę 45 letnią wcale nie ładną która pódzie z każdym dosłownie każdym dziadem byle tylko coś z tego mieć. Umówiłam ją ostatnio z fajnym facetem wcale nie biednym 37 latkiem. Stwierdziła że on nie ma kasy i że ona go nie chce!!! Zadaje się z jakimiś starymmi dziadami w swoim wieku albo nawet starszymi i cieszy się że ja zabierają na luxusowe weekendy, wiekszośc oczywiście zonaci... szczerze to gardze nią i nie chce juz znią miec nic wspólnego.Podstarzała dziwka.

Gość JESSY27
baby które szukaja nadzianego faceta, i to jest priorytet dla nich to puste pindy,które saME SIEBIE NIE UMIĄ UTRZYMAĆ I NIC SAME OSIĄGNAĆ.OGÓLNIE NIC NIE WARTE SZMATY.

Nie Sissy, nie wynika jedno z drugiego. I wiem to z autopsji, mimo że nie jestem kobietą :) Na pewno trzeba być asertywnym i znać swoją wartość ale to nie jest równoznaczne z byciem wredną suką :) Ani w pracy ani w domu :)

Gość _*sami*
Wiem Misku Ty sie nie musisz tłumaczyć:)Takich jak Ty... niech najwięcej chodzi po świecie🌼:)

misiek, nie zauwazylem Twojego komentarza, to jak jest w koncu z definicjami ? potrzebna jest wiedza i argumenty czy nie? :-)

ja wciaz bede sie upieral, ze to jest prowokacja do dyskusji, bo to jasne, ze autorka nie przedstawia swojego wydumanego problemu tylko daje pozywke do wzajemnych skokow do gardla ;-)

miedzy oczy no tak jak my mamy dyskutowac skoro ty nie wiesz co to definicja :P:P Definicja sprawozdawcza jest to definicja informująca o zastanym znaczeniu danego przedmiotu lub jak wolisz podmiotu:P

"Materialistka to kobieta która wybiera faceta tylko ze względu na jego pienišdze..Œwiadomie i z premedytacjš wykorzystuje jego uczucia by móc cieszyć sie prezencikami. Jak sie o takich facetach mówi myœli głowkš... albo głupi " od razu głupi... przeciez ona zazwyczaj musi płacić za te prezenciki... wiadomo jakš monetš ;)

ja wciaz bede sie upieral, ze to jest prowokacja do dyskusji, bo to jasne, ze autorka nie przedstawia swojego wydumanego problemu tylko daje pozywke do wzajemnych skokow do gardla i tu sie z toba zgodze :D..od pierwszych taktów tego topika było to juz wyczuwalne :P

super misiaku, ze sie zgadzasz, ale jak mowilem moja definicja klasycznej forumowej prowokacji jest inna i sa to tematy w stylu " chlopak mojej siostry mnie podrywa co robic"

ale pewnie brak mi wiedzy i argumentow;-) dlatego nie widze swiatla prawdy plynacego z Twojej definicji :-)

Gość smutna przyszła żona
Ja mam taki problem, proszę o waszą opinie. Niedługo z moim Ukochanym bierzemy ślub (27 grudnia). Teraz zastanawia mnie jego dzisiejsze zachowanie, chodzi o bal sylwestrowy. Nie było żadnej rozmowy jeśli chodzi o to kto ma płacić za niego. I dziś mój facet położył mi połowę pieniędzy, przeznaczonych na tą impreze, a za siebie muszę ja zapłacić. Trochę mnie to zabolało, bo dobrze wie, że w tym miesiącu u mnie krucho z kasą. Mam do opłacenia dodatkowe rachunki za samochód i chrzciny u jego brata. I przede wszystkim mało zarabiam, bo mam bardzo niskie stażowe. Dopiero w styczniu podpisuje umowę o prace. W związku z tym wychodzi na to, że sam pójdzie na sylwestra. Uważacie, że ja jestem materialistką?

"Stwierdziła że on nie ma kasy i że ona go nie chce!!! Zadaje się z jakimiś starymmi dziadami w swoim wieku albo nawet starszymi i cieszy się że ja zabierają na luxusowe weekendy, wiekszośc oczywiście zonaci... " no i dobrze robi... sobie poużywa życia podczas gdy ty tylko na kafe sie produkujesz :P

smutna przyszła żona - nie mozesz go poprosic zeby zaplacil tez za ciebie? tak trudno przechodzi ludziom slowo "proszę" przez gardło? :P

do tej pory jak chodziliśmy na wesela było tak: jeśli było z mojej strony ja płaciłam, a on kupował kwiaty. A jeśli było z jego on płacił a ja kupiłam prezent wartości ok 150zł

przecież wie jaka jest sytuacja, zna ją dobrze. I wie o tym, że jeśli się zdecyduje iść to pieniądze będę musiała wziąć od rodziców.

Definicja sprawozdawcza jest to definicja informująca o zastanym znaczeniu danego przedmiotu lub jak wolisz podmiotu - i jak to sie ma do kwestii "prowokacji", wyjasnij niedouczonemu koledze :-)

smutna przyszla zona - nie mozesz go poprosic? jak cie kocha to nie bedzie problemu-znow punkt pt. facet ma sie domyslac wszytskiego :P miedzy oczy - oj czepiasz sie :P czasem jak jestem w zlym humorze to dowalam, to fakt :P

Gość _*sami*
niech idzie sam i juz

ja się obawiam, że on jest chytry, skąpy i to dlatego. Jakbym mu powiedziała to obawiam się, że zrezygnowałby z sylwestra.

smutna przyszla zona - no to bierzesz chytrego za męża? moze sie zastanow czy ci to odpowiada...