Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaa

czy faceci boja sie madrych silnych kobiet?

Polecane posty

sami- piszę to jako kobieta i jako osoba darząca cię sympatią głównie nie chodzi o to ty naprawdę co 5 minut zmieniasz zdanie i rzeczywiście czasem jest to męczące;)

Gość dodam tylko
faceci boją się tylko silnych i głupich.Dziękuje za uwagę

nie zmieniam zdania co 5 min tylko pisanie nie jest moja mocną stroną.Mysle szybciej niz myśle.Z resztą to już niewazne:)

"Ty atakujesz ją dla samego ataku, a ja odpowiedam na jej konfabulacje na moj temat" tak to jest jak sie baby biją o komika 😴 i po co ci komik było rozsyłanie swoich fot :D

Gość _*sami*
Kwiatek Ty już nie komentuj niczego:O Mała;)

"Kwiatek Ty już nie komentuj niczego" co nie komentuj niczego :P masz jakies wonty dziecko :P

Gość _*sami*
Dziecko:O? Ty mnie nie drażnij masz pena--jesteś moim wrogiem:P

hehe ja wiem ze kazdy facet twoim wrogiem jest :P dlatego ci dokopywalem :P teraz znowu zaczynasz? :P

eee tam sami- peny poniżej 1 mm się nie liczą

Gość _*sami*
aaaa zapomniałam ze Kwiatek nie ma pena:O

"eee tam sami- peny poniżej 1 mm się nie liczą" 1. nie sądź Kwiatka po swoim synku 2. jak brak konkretow to zdaje sie ze mąż jest na podorędziu. czy tez wczoraj sie okazalo ze ma 1mm :P 3. daj lepsze głowne zdjecie bo wyszlas jakbys miala pełno w gaciach i nie mogla utrzymac :P

oj kwiatuszku- zabolało co?:D jaki atak taki kontratak a mogłeś nie brać do siebie:P po prostu....................

Gość _*sami*
Nie przejmuje sie Komikiem :)

mi mała jedne rozmawiają o włosach inne o penisach czy znowu chcesz standardy wskazywać- co kto ma lubić i co uważać za interesujące ?:)

"oj kwiatuszku- zabolało co?" no strasznie - popłakaem sie :( ale w gacie nie narobilem jak ty na zdjeciu :P "Nie przejmuje sie Komikiem " tylko winni sie tlumaczą :D

"jedne rozmawiają o włosach inne o penisach" z tym ze ikusińska to akurat ciagle jeden i ten sam temat ma do obrobki. to sie nazywa monotematycznosc :D

Gość _*sami*
Też ide

"to jest pyskowka na najnizszym poziomie, poziomie drecholi spod budki z piwem" no przeciez ona zaczyna :P śmieciara jedna :P

to jest pyskowka na najnizszym poziomie, poziomie drecholi spod budki z piwem- wstydzilabym sie za Was na miejscu Waszych bliskich,gdybym to przeczytala. to tyle ty przyszłaś zrobić tu porządek, tak?:D jemu to nie przeszkadza- mi to nie przeszkadza całkiem dobrze się bawimy więc odpuść sobie idź nauczać tam gdzie ludzie sa głodni wiedzy kwiatek- nie wiedziałam, że interesuję cię skat:)

"kwiatek- nie wiedziałam, że interesuję cię skat" no tak sadze po twojej minie :P ale ze przy dzieciach, fuuuuj. jaki przyklad dajesz maluchom, wyrodna ikencja ty :P

PS ike ale jaja dowiedzialem sie jak wywalali ostatnio w firmie wyzszy management - główny szef sie wk...wil jak lecieli samolotem i wywalil z pracy wszytskich ktorzy kolo niego siedzieli :D :P

mi bądź tak miła i nie zwracaj mi uwagi- na dodatek publicznie bo to jedna z większych gaf nie interesują mnie ani twoje dylematy, ani twoje zdanie na mój temat a nazywać to ja sobie będę co chcę- jak chcę:) zachowujesz się jak świętoszkowaty piernik - zaczepiający ludzi na ulicy

PS ike ale jaja dowiedzialem sie jak wywalali ostatnio w firmie wyzszy management - główny szef sie wk...wil jak lecieli samolotem i wywalil z pracy wszytskich ktorzy kolo niego siedzieli ojej! i po co mi to piszesz? :P

"ojej! i po co mi to piszesz?" myslalem ze zainteresuje cie cokolwiek poza scatem i 1mm fiutkiem :P no coz, nie rozczarowalas mnie :P

Gość ovca 5
kwiatek, to masymalnie dwie wywalil. bywa gorzej, nie ? :)

owszem- zainteresuje- np fiutek 20 cm- a ty mi tu z taką historyjką wyjeżdżasz:P

mała mi masz śmietnik korzystaj tyle w temacie

"kwiatek, to masymalnie dwie wywalil." nie wiem ile -wiem ze nasz z centrali sie ostał :P ale juz zmiana na stanowisku była "owszem- zainteresuje- np fiutek 20 cm- a ty mi tu z taką historyjką wyjeżdżasz" takie rzeczy to tylko e erze. albo w Afryce gdzies w buszu :P ale watpie zebyc przezyla spotkanie z takim czarnym buhajem :P sadzac po fotce to mozliwosci masz na max 16 cm :P