Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hitman

mężczyźni, co sądzicie o kobietach, które udzielają się na kafeterii?

Polecane posty

Gość kafeteryjna_kobietka
"mężczyźni, co sądzicie o kobietach, które udzielają się na kafeterii?" Ups - bardzo zle sformulowane pytanie. Na kafeterii nie ma mezczyzn - sa kobiety i meskie "podroby" (cioty tzw :D ). Pytanie powinno brzemiec - "meskie podroby co sadzicie o kobietach udzielajacych sie na kafeterii" Normalny mezczyzna nie siedzi na babskim forum - pelnego ciaz, okresow, uplawow :D, grzybicy pochwy :D, zielonych kupek niemowlat :D, pryszczy na gebie :D Pozdrowka dla "podrob" :D

Gość maturas
TA ....to już wiadomo czemu taka sfrustrowana jesteś,wszystko przez tego MAŁEGO:Pmnie też wisi twoja niedorobiona osóbka!Takie karły moralne mało mnie obchodzą!

Maturas moja teoria sie potwierdza :D Masz MALEGO :O i dlatego tu sie udzielasz :D :D :D Powodzenia! A jaki temat cie interesuje - grzybica pochwy :D, uplawy :D czy zielone kupki :D Cyrk na kolkach!!!!!

Gość maturas
Kafeteryjna,może nie duży za to sprytny;)i wciąż rośnie:P

\"Na kafeterii nie ma mezczyzn - sa kobiety i meskie \"podroby\"\" aco to sš męskie podroby? :P to juz w kanibalizm mezczyzn wchodzicie? :P

Gość maturas
Tak na poważnie to królową kafe jest niezaprzeczalnie SAMI po niej długo długo nic.......po czym następują jej marne niedorobione imitacje,efekt marny.Ale to tylko moje zdanie...

Tak na poważnie to królową kafe jest niezaprzeczalnie SAMI po niej długo długo nic.......po czym następują jej marne niedorobione imitacje,efekt marny.Ale to tylko moje zdanie.. Co Ty za głupoty piszesz? Jaka królowa? :D:D Każdy ma prawo pisać co chce. Jakby nie było tych ,,marnych imitacji" to kafe by upadła.

Maturas jak sprytny to juz niezle :D A imitacje, podroby to moja dzialka :D Nie pakuj sie mi tu z MESKIMI :D :D kopytami :D Oj faceci, faceci - swiat bez was bylby troche nudniejszy :D

Trochę?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Rany kobitki dyć bez nas byście się pozagryzały ,a świat spłynął by krwią,a przy tym wojny punnickie,trojańska ,I i II światowa nie pomijając 100letniej i innych byłyby marnością i pikusiem :D:D:D:D:D

Gość _*sami*
o kużwa jestem królową wirtualnego świata:O gorzej chyba byc nie może

Kurna facet Ci pokłony bije ,hołd składa,a Ty narzekasz?:D:D:classic_cool:

Gość _*sami*
No królowa jestem to chyba mogę:classic_cool:

jasne :D tylko rób to po królewsku:D choć imitacji nie wypada dawać Ci rad :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:classic_cool:

Gość _*sami*
:classic_cool:Królowa oddala sie na spoczynek,a Ty imitacjo faceta:P pilnuj tego topu by go nikt mi nie ukradł [oddala sie do komnat] ;)dobranoc

Śpij snem królewskim ,a jako żem imitacja więc mogę pierdolić cały ten topik i takoż udaję się do swojego wyra racząc się po drodze browarkiem i bekając na całą chłupę:D:D:D:D:D:D