Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka z Windsorów

Do samotnych

Polecane posty

Gość ovca 5
Lusia, nie fantazjuj :) on sie nie odswiadczy nigdy. dwa albo trzy razy zaproponował, zebysmy razem zamieszkali. to wszystko, na co go stac. i to chyba nawet lepiej? a Ty bys chciala slubu?

Gość Rzyt w Żymie
:-) Luśka? Dobrze Ci radzę. Znajdź sobie wreszcie odpowiedniego chłopa. Koleżanki powinny zrobić to samo. :-)

Gość Ju......
Lusiu, nic się nie zmieniło poza ty, że spadły klapki z oczu. A Ty zamiast się zastanawiać, jak to jest, może byś sama spróbowała? Wszak praktyka jest najlepszym źródłem wiedzy. :)

Gość Rzyt w Żymie
Cześć, p. Justynaaaa. Co u Ciebie? Znowuż jakieś rewelacje życiowe?

Gość ovca 5
Luska, zaden nie jest dobry. zamknij oczy i skacz :)

Gość Rzyt w Żymie
A w czym problem, Luśka? Tak trudno znaleźć odpowiedniego chłopa?

Gość Rzyt w Żymie
Mylisz się, ovca, ja jestem dobry. :-)

Gość Ju......
Cześć, panie P. :) Nie ma żadnych rewelacji, jest tylko naturalna kolej rzeczy. I moje wątpliwości wynikające ze strachu przed zaangażowaniem. A co u Ciebie? Widzę, że nie w humorze jesteś... I że zacieśniłeś stosunki z Lusią. :D Odpowiedniego faceta zaś niektórym łatwiej jest znaleźć, innym trudniej - zależy od szczęścia i preferencji. :) Chęci tu najmniejsze znaczenie mają.

Rzyt, rozumiem, że postanowiłeś dostarczyć mi coś w rodzaju substytutu jednego z czynników egzystencji przeciwnej do saotnej, czyli żebym miała namiastkę w dziedzinie normalnych sprzeczek międzyludzkich? Dzięki za dobre chęci, jak pomoze to dam znać

no nie zgodzę się, że tak do końca do dupy są też plusy: pilot od telewizora tylko twój i całe łóżko do twojej dyspozycji :D

Gość Rzyt w Żymie
Hmmm, pamiętasz, p. Justynaaa, jak Cię zdiagnozowałem? Uważam, że każdy człowiek powinien być wychowywany przez matkę i ojca a nie tylko przez jedno z nich. :-) A ja uważam, że warto jednak rozumnie zaryzykować.

Gość Rzyt w Żymie
Daję, Luśka, ile mam. I ile mogę. :-) Donoś.

Gość zxzcxc
Szukacie +i- na sile , przeciez jesli byliscie z kims to powinnisice wiedziec jak wam jest lepiej - z kims czy samotnie. Ja wiedzialem ale teraz zaczalem sie zastanawiac czy moze nie bylem przypadkiem z niewlasciwymi osobami- moze musze poszukac tak samo pokreconej dziewczyny jak ja i wtedy bedzie mi lepiej niz obecnie . Wam kiedy bylo najlepiej ?

Yeez, teraz takie czasy, ze domy są wyposażone w kilka telewizorów, a i tak ludzie nie korzystaja przesadnie z tej oferty (ja np. mogę się obejść) Łóżka bywają bardzo duża, a w razie nagłej potrzeby wykorzystania całego dla siebie mozna sobie na takie odłożyć (nie jest to przesadnie duży koszt) Rzyt, uśmiechami utrudniasz mi zadanie, jak mam się kłócić? :D Zxzc, spróbuj, a myślę, że Ci się spodoba :)

Gość ovca 5
Lusia, nie twoja wina (bo jak twoja to i moja). znasz historie o ksiecu ze bajki? :D rzyt, a Ty do czego jestes dobry? :)

Gość Rzyt w Żymie
Wiem, co robię, Luśka. Uśmiech działa jak najlepszy saper. :-)

Gość Rzyt w Żymie
Ja jestem dobry do wszystkiego, Ovca 5. :-)

Gość ovca 5
a do czego jestes najlepszy, ze zadam pytanie pomocnicze? :)

\"w moim przypadku Twoja definicja jest nieadekwatna, ale co z tego skoro efekt taki sam?\" a moze definicja jest dobraz tylko się okłamujesz... bo w końcu efekt jest taki sam a w końcu wszyscy się zgadzają kto jest nieatrakcyjny

a ja wygrałem, a skąd wiesz, ze nei pisałam o tej części Twojej definicji - cytuję - "nikt cię nie chce " Przecież to w niej ważniejsze niż wzmianka o atrakcyjności. Ovca, niech będzie, że to wina daty urodzenia ;-) Rzyt, a na Twoje czarne chmury uśmiechy cokolwiek zdziałają?

Gość ovca 5
a co jest nie tak z twoja data urodzenia? za mloda jestes na stale zwiazki? ;) faceci są generalnie do bani, wiesz? wiec albo sie decydujesz, ze bierzesz z dobrodziejstwem inwetnarza a jak nie chce to puszczasz wolno, albo, kupujesz sobie legwana i an to samo Ci wychodzi, tylko mnie je :)

Gość Rzyt w Żymie
Odpowiadam na pomocnicze pytanie, Ovca 5. Ja jestem najlepszy do wszystkiego. :-)

Gość Rzyt w Żymie
Uśmiechy nie rozpędzą czarnych chmur, ale niewątpliwie pomogą przetrwać. :-)

Ovca, skoro nie moja wina to gdzieś ona musi leżeć, równie dobrze w niezaleznej ode mnie dacie urodzenia ;-) Co do zakupów zastępczych, też jż to przerobiłam i nie poskutkowało :)

Gość Rzyt w Żymie
Generalizując - człowiek jest do bani. Ale jest jaki jest. Trzeba żyć z człowiekiem do bani. Inna sprawa, że wielu ludzi nie powinno było nigdy się spotkać. :-)