aneeczka 0 Napisano Grudzień 9, 2008 12 dni temu miałam wymrażanie nadżerki, lekarka uprzedziła mnie, że będę miała wodniste upławy i tak było, ale cały czas miały one kolor leciutko żółtawy a dziś stały się takie różowawe i nie wiem czy to jest w porządku. Czy któraś z Was ma takie doświadczenia. Proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Grudzień 9, 2008 może ktośpotrafi mi pomóc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Grudzień 9, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MGwiazdka86 0 Napisano Grudzień 9, 2008 witam! z tego co pamiętam po wymrażaniu miałam tylko lekko żółtawe upławy, chociaż moja nadżerka była spora podobno. najlepiej poobserwuj upławy przez kilka dni, jesli nic sie nie zmieni to idz do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Grudzień 10, 2008 dziękuje za radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Grudzień 11, 2008 Ja po wymrożeniu nadżerki miałam lekko różowawą wydzielinę, bardzo krótko przez jakieś 3 dni i potem już nic.Ale miałam małą nadżerkę.Myślę, że jeżeli są różowe to będzie dobrze.Jeśli jednak powiedzmy po tygodniu nic się nie zmieni to radzę odwiedzić lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach