Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Największy atut kobiety...

Polecane posty

Największym autem kobiety - niezależnie od budowy jej ciała, kształtów, zapachu, dotyku skóry, sposobu poruszania się, barwy oczu i włosów – jest jej umiejętność kierowania myśli mężczyzny w rejony erotyczne. Bo atrakcyjność polega przede wszystkim na zdolności do pobudzania wyobraźni partnera. To nie mój tekst, ale się z nim w pełni zgadzam. :) A Wy? A Wy? :)

a później się dziwicie, że was faceci jak zabawki erotyczne traktują. macie za swoje. szkoda tylko, że przez tę waszą głupotę ja też przez to tracę...

Gość słodka z kreską była
wcześniej, bo jest pięciomilionowa któraś :)

Gość największy atrybut to c.......

Są też większe atrybuty, nawet w liczbie mnogiej. :) Ale tu o atutach ma być. Sama zauwazyłam, że kobiety potrafiące w sposób swobodny, aczkolwiek nie wulgarny, wplatać w rozmowe wątki erotyczne, są lepiej postrzegane przez mężczyzn. Już o stroju czy zachowaniu nie wspomnę. Oczywiście chodzi tu o pobudznie wyobraźni, a nie zabiciu jej żywym obrazem...

Gość największy atrybut to c.......
inteligencja też jest ważna

łodka__idiotka (ilość postów: 100) słodka.idiotka (ilość postów: 97) idziecie łeb w łeb :D \"ajwiększym atutem kobiety?\" gatunkowo to pewnie układ rozrodczy :classic_cool: ale jeżeli miałabyś tylko taki atut to ja bym na takie miejscu skoczył :P pytanie jest głupie :O

Gość Bey
Kobety mysle ze moga cialem cos zdzialac i w zasadzie to prawda, bo to przyciaga, ale kosztem tego ze wtedy pozostaja cialem, to sie pozniej nie zmienia. Taki pech.

Shao_Lin a później się dziwicie, że was faceci jak zabawki erotyczne traktują. macie za swoje. szkoda tylko, że przez tę waszą głupotę ja też przez to tracę... :D:D niesamowity wpis za swoje braki winic inne kobiety :D:D typowo kobiece podejscie :classic_cool: Czesc Slodka 🖐️

[zgłoś do usunięcia] słodka__idiotka Shao_Lin, nie wiem, jak Ciebie, ale mnie mężczyźni traktują tak, jak im na to pozwalam. A może pozwalasz tak, jak chcą mężczyźni? :P Hej Vicia :)

MS [czesc ty to potrafisz odwrócic kota ogonem :D:D:D Meżczyzni zawsze myslą ze to oni górą ;) nawet jak ustawiasz po kątach to tylko dlatego ze ona chce abyś Ty tak myslał 😘

Vicia, nasz największy atut to wmówienie kobietom, że myślimy iż to my jesteśmy górą :D A my to po prostu wiemy :classic_cool: I sprawiliśmy, że kobiety są przekonane, iż to one rządzą a nam się tylko wydaje :D

Nie ma to jak czuć potrzebę przekonania o byciu górą i dodatkowo czynienia zabiegów przekonujących drugą stronę :D Dobrze chociaż, że niektórzy jednak stawiają na \"być sobą\" :)

Vicia, wyczuwam podstęp :D Luśka, ja nie muszę nikogo przekonywać, że czarne jest czarne a białe jest białe :D To...oczywista oczywistość :D

Największym autem kobiety - niezależnie od budowy jej ciała, kształtów, zapachu, dotyku skóry, sposobu poruszania się, barwy oczu i włosów – jest jej umiejętność kierowania myśli mężczyzny w rejony erotyczne czyli tzw manipulacja :P kolejny dowód na to iz kobieta nie moze trwac w normalnym zdrowym i partnerskim zwiazku ..tylko musi sterowac :O a na marginesie z niewyjsciowa budowa ciała ,z pusiowatymi kształtami,z zapachem ala lawenda pomieszana z szałwia i z poobgryzanymi paznokciami ....to dziewcze nie wiem jak by sie starało ,nie wiem jakie by umiejetnosci miała nie dała by rady zwrócic moejej uwagi :P

"nie wstydz sie ." No jeżeli mam być sobą to czasem będę się troche wstydzić ;-) "Np o mezczyznach " Proszę bardzo - Uważam, ze Brat to jeden z fajniejszych mężczyzn na kafe :P ;-) no i poza tym to 🖐️ :D