Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Największy atut kobiety...

Polecane posty

wysmiewczyni Ty napewno w marketingu pracujesz?:D:D: tam potrzeba dooobrych psychologów a Ty to jakoś tak mało rozgarnieta się zdajesz :classic_cool:

v33- ona dopiero zaczyna- ale ma wieeelkie plany:D

wysmiewczyni. Luska wolałabym aby mi urody nie dała niz jakby Twoją głupotą miała to zastąpic mam wszystkiego idealnie No coz to wyprosilas, bo Ci nie dala he he hehe ale tym drugim z ato ch*jnie obdarowala, oj ch*jnie wysmiewczyni nie obnoszę się czymś co mam od dziecka :D:D skromnosc z mlekiem matki wypiłam ;)

"Luska wolałabym aby mi urody nie dała niz jakby Twoją głupotą miała to zastąpic mam wszystkiego idealnie" Nie ma to jak wystąpić z argumentem głupoty, i to akurat Ty v33, która tak mi doradzałaś rzeczową argumentację. Ale wyobraź sobie, ze ja nie mam takiej potrzeby jak Ty, żeby za wszelką cenę wszystkim tutaj udowadniać swoje atututy, a tobie to już najmniej. Sama sobie zresztą świetnie wystawiasz świadectwo

Luska bo tych atutów nie masz ;) echhh :) juz udowodniłas :D

Gość wysmiewczyni.
wysmiewczyni Ty napewno w marketingu pracujesz? : tam potrzeba dooobrych psychologów a Ty to jakoś tak mało rozgarnieta się zdajesz Coz dobrze ze takie jak ty tam nie pracuja bo firma z torbami by poszla:)

Gość wysmiewczyni.
wysmiewczyni nie obnoszę się czymś co mam od dziecka skromnosc z mlekiem matki wypiłam co ty jeszcze z tym mlekiem matki wypilas to moze lepiej nie wnikac. A myslalam ze glupote to po drodze gdzies nabylas ale widac tez z mlekiem matki wciagnelas:P

"Luska bo tych atutów nie masz echhh juz udowodniłas " Gdzie? Przecież przed chwilą zarzucałaś mi, ze w ogóle się nie przykładam do dyskusji, więc co tak nagle udowodniłam? :D

wyśmiewczyni:) w każdym bądź razie twoja public relations nie jest nawet na poziomie miernym:)

\"wlasnie zgadzma sie kto takie bzdurne odpowiedzi o dobrym madrym czlowieku daje nie na czasie są kasa sie liczy, przebiegłość i tylko look u kobiet powiedział chłopiec , który przeleciałby wszystko co się rusza\" nie wszystko :P ale ladna brunetke ikuś - czemu nie ;) :P

Gość smuuuuteczek
Wyśmiewczyni,jak ci się noga powinie i wykopią cię z tej WSPANIAŁEJ firmy,to zostaniesz z niczym...Ike przynajmniej miałaby w tej sytuacji oparcie w rozinie.Kariera ,kasa,gówno znaczą i nie zastąpią ci miłości,macierzyństwa.Pewnie już sama do tego wniosku dochodzisz,stąd twoje frustracje;)

kwiatek- czyli mogę się cieszyć, że do kręgu twojego zainteresowania nie należę ??:D super! kamień z serca. jak nic.

Gość Dymanie...
Ano, Luśka, mrozy przyszły. Ma się rozumieć, pojęcie "mrozów" jest w ostatnich latach zwykłym nadużyciem. :-)

Gość wysmiewczyni.
wyśmiewczyni w każdym bądź razie twoja public relations nie jest nawet na poziomie miernym he he he dobrze ze takcy ludzie jak ty nie maja z takimi rzeczami nic wspolnego:) ike jak kiedys przestaniesz klepac tabelki to moze zrozumiesz ze ty nie mas zpojecia o niczym innym.

Gość _*sami*
Wyśmiewczymi ma jakieś atuty?

Gość Dymanie...
Widzę, Luśka, żeście się z łby pobrały. :-) Nie ma jak się parę bab za kołtuny szarpie. :-) Brzucho z radości mi się trzęsie. :-)

Gość Dymanie...
Cześć, Samico. :-) Widzę, że jesteś także. A po której stronie?

smuteczku- ike to nie grozi- do zarabiania pieniędzy i satysfakcji nie potrzebuje tak naprawdę pracy innych ludzi wystarczy jej swoja wyśmiewczyni ma tylko udział finansowy z pracy innych osób-ot jest chodzącym komisem, który pobiera prowizję za sprzedaż - no ale skoro takie są jej ambicje...

Gość _*sami*
Witaj Dymanie:) By określić swoje stanowisko musze przeczytać wszystkie posty.Przyznaje sie ze tego jeszcze nie zrobiłam:)

ano ma atuty :D Głupotę,którą widać na pierwszy rzut oka :D:D:D co może uchronić przed korzystaniem z jej usług wątpliwej jakości:D

Gość wysmiewczyni.
Wyśmiewczyni,jak ci się noga powinie i wykopią cię z tej WSPANIAŁEJ firmy,to zostaniesz z niczym...Ike przynajmniej miałaby w tej sytuacji oparcie w rozinie.Kariera ,kasa,gówno znaczą i nie zastąpią ci miłości,macierzyństwa.Pewnie już sama do tego wniosku dochodzisz,stąd twoje frustracje ale ja mam rodzine:) mam kogos kogo bardzo kocham, zajmuje sie czyms z czego tez mam dochod. A zreszta szczesliwi ludzie nigdy nie zostaja sami;) mam wielu przyjaciol, wielu ktorym ja pomoglam wiec to nie jest tak ze zostane sama:)

Gość ona tylko okrakiem
:D

O matko, na kilka minut spuścić z Was oczy i co się porobiło... :D Vicia - wyczułem podstęp do którego sam doprowadziłem pozwalając Ci myśleć, że kontrolujesz sytuację :D Jakim byłbym manipulatorem gdybyś ciągle wiedziała, że jesteś manipulowana? :D Moja teza jest nie do obalenia :classic_cool: Nawet porażkę potrafię przekuć w sukces :classic_cool:

mam kogos kogo bardzo kocham, zajmuje sie czyms z czego tez mam dochod. wypowiedź dnia nie mów- jesteś damskim sutenerem??:D

Gość Jestem damskim sutenerem
Czyli alfonsem - mówiąc po staremu. :-)