Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Największy atut kobiety...

Polecane posty

. Bo ja miałam niemały dół w dniu wczorajszym. Luśka.... dołami się nie przejmuj .. są.. potem ich nie ma... potem znowu są... a potem znowu nie ma jakiś czas.... oczywiście wszystko do czasu zaliczenia ostatecznego doła w którego już nie ma wyjścia:) sorry... :):) u mnie to po prostu zmęczenie...:)

:D:D:D:D:D i oczywiście retro i wyśmiewczyni znowu "błyszczą" :D:D:D:D:D:D:D:D:D retro no ciebie akurat nie podejrzewałem o to ,że zrozumiesz napisany przeze mnie tekst :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D będzie niazła zabawa :D:D:D:D:D

"panie pachnacy, kto jak kto, ale Pan powinien wiedziec, ze najwiekszy atut to zapach " zgadza sie. perfumy z feromonami omotać potrafią każdego (no prawie :P )

i subiektywnie oceniając retro nie musi podkreślać swojej inteligencji bo żeby to robić to trzeba ją najpierw mieć :D:D:D:D:D:D

retro no ciebie akurat nie podejrzewałem o to ,że zrozumiesz napisany przeze mnie tekst ja też nie podejrzewałam siebie ani chwili o to, że kiedykolwiek zrozumiem coś z tego co piszesz... szczęsliwie nie myliłam się.

Luśka 🖐️ moja rada na drugi raz uzywaj w dyskusji argumentów podważajacych czyjąś teze a jak nie umiesz to nie błyszcz na siłę oślepiasz :D Miłych pogawędek o swoich dołach na temacie o atutach:O

Kwiatek nie zawsze :P wezmy taka pania kamelową... nie wiem co by na siebie wylała to i tak by mnie nie zdobyła :P bo nie jest w moim typie :D

"Luśka.... dołami się nie przejmuj .. są.. potem ich nie ma... potem znowu są... a potem znowu nie ma jakiś czas.... oczywiście wszystko do czasu zaliczenia ostatecznego doła w którego już nie ma wyjścia sorry... u mnie to po prostu zmęczenie.." Retro.... zmęczeniem się nie przejmuj .. jest.. potem go nie ma... potem znowu jest... a potem znowu nie ma jakiś czas...." ;-) xyzed, przecież Retro tylko przytaknęła temu, co każdemu średnio spostrzegawczemu człowiekowi wiadomo ;-)

największy atut kobiety to nie musieć rozmawiać z xyz:) Lusiu... miło mi było cię znowu zobaczyć.... 🌻

Luśka z Windsorów V33, dzięki za rady, oczywiście cały dzień będe je wdrażała w życie, pani super kafeteryjnie, małżeńsko oraz intelektualnie poprawna! ale za to jaka interesująca zapomniałas dodoac :D spadam juz stąd :P 🖐️

a przytaknęła ,a jakże dodając do tego "bystry" koment :D:D:D:D:D:D ona poprostu uważa facetów za gorszą część ludzkości,której trzeba stale wmawiać głupotę,tępotę i temu podobne:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość wysmiewczyni.
wysmiewczyni...jakie masz pasje ? bo bardzo mnie to ciekawi ? pracuje w firmie w public relations, a dokladniej w firmie kreujacej wizerunek. Rowniez reklama jest naszym celem i zapewne nie raz mieliscie okazje podziwiac nasze dziela. Jest to moja pasja a co z atym idzie prywatnie mam galerie sztuki. Sztuki wspolczesnej mlodych zdolnych artystow.Bo wszystko co robimy jest sztuka. Nie jest to taka zwyczajna galeria ale galeria ktora promuje mlodych zdolnych i wylapuje talenty. Wielu mlodych artystow ktorzy mielli swoj debiut w mojej galerii pozniej nawiazalo wspolprace z moja firma i pracowalo dla mnie ale na stopie zawodowej. Tak wiec moja pasja jest to promowanie mlodych artystow, zapewnianie im startu ze swoimi pracami, pomaganie w nawiazaniu kontaktow a tym samym pokazywanie ich dziel w galerii. Nie zaprzeczam ze wiaze sie to tez z finansami. Ja ponosze koszty promocji a taki artysta wg. kontraktu zobowiazany jest do podzialu zyskow. Pomoglam juz wielu mlodym. Mile widziani sa projektanci mody, bizuteri,wyrobow skorzanych, fotograficy. Dla nich najlatwiej znalesc zbywcow i zalatwic im prace. Dlatego moje zycie opiera sie na pracy zawodowej i pracy z pasji. To jest moje zycie ktore kocham. tak wiec moja praca zawodowa laczy sie z pasjami. Pomaga mi wylapywac ludzi z ktorymi wiem ze stworze cos oryginalnego i robia to bo to kochaja:) A ja kocham wszystko to co piekne.

"ale za to jaka interesująca zapomniałas dodoac " Nie dodałam, bo nie miałam serca odebrać Ci przyjemności podkreślania swoich atutów :D :D xyzed, nie czepiaj się! :P

retro ty nie masz zdolności rozmawiania więc podaruję sobie pseudodyskusje z twoją osóbką :P :D i jeśli nie potrafisz zrozumieć tego co pisze taki tempak jak ja to z tobą już jest tragicznie:P:D Bez odbioru:P :D

wyśmiewczyni a ty to wkleiłaś skąd? z reklamy o sobie, strony "o mnie" ??? swoimi słowami w luźnej dyskusji nie umiesz?

Hmmmmm... cztery strony zapisane a Komiczne jeszcze nic nie skomentował. I to na takim temacie! Czyżby był chory? :P

inkwizycjo- wczoraj się dowiedziałam- że ja wypowiadam się zamiast niego- więc możesz przyjąć do wiadomości, że on tu jest....duchem i sercem - z nami :P

ike współczuję tym ,którym wyśmiewczyni wykreowała wizerunek :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

xyzed- ja nawet nie skomentuję- ale mam dziwne wrażenie, że na szczęście - jest ich nie dużo

Gość wysmiewczyni.
wyśmiewczyni a ty to wkleiłaś skąd? z reklamy o sobie, strony "o mnie" ??? swoimi słowami w luźnej dyskusji nie umiesz? :) wiedzialam z eza ciezko Ci bedzie to zrozumiec:) To znacznie przewyzsza wasze zainteresowania tutaj prawda. Kuchnia dom i maz.... sa kobiety ktore robia w zyciu cos innego, spelniaja swoje marzenia. Zawsze chcialam zwiazac sie z esztuka, dusza taka bardziej artystyczna ale niestyety talentu mi zabraklo, wiec postanowilam ze bede pomagac innym zdolnym. Uwielbiam ten blysk w ich oczach jak tworza swoje dziela. Nie znajdzies ztakich nigdzie bo jest to indywidualna praca, stworzona przez kogos z pasja.

wyśmiewczyni- a skąd ty wiesz co ja robię zawodowo;)? bo mogłoby wyjść na to, że mnie uwielbiasz:) stąd znam tego typu reklamowe mailiki;)