Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Największy atut kobiety...

Polecane posty

nie skupiaj sie tak na wyglądzie bo dołączysz do grona desperatek na kafe :D:D

na miejscu retro nie łapał byś facetów wcale co najwyżej - podstarzałych satyrów- na "tydzień działkowca"

No to ja się czuję wyobcowana, bo inteligencji nie podkreślałam, nie podkreślam i podkreślać nie zamierzam. A ten pomysł z czytaniem podczas zakupów niezbędnych do gospodarstwa domowego uznałam za absurdalny przykład na to, iż jakiekolwiek podkreślanie inteligencji jest właśnie absurdalne. Poza tym Retro lepiej to przedstawia choćby tym "i podkreślam Ci teraz moją inteligencję" :D :D

Czy inteligencja jest potrzeba przy penetracji, do kórej zmierza każda męsko- damska znajomość? retro ale ja lubie pogadac po sexie :P:P:P i to nie koniecznie na temat "jak ci było "

bRAT:) nie obrażaj mnie określeniem: łapać faceta:) bardzo cię proszę....:)

wysmiewczyni. Luska widac ze skupiasz sie tylko na wyglądzie bo bystroscią nie grzeszysz wyglad to polowa sukcesu ale jak niema sie zadnej z tych rzeczy to przerabane, szkoda bidulko ze tak Ci sie nie wiedzie. Ani bystra ani ladna, moze chociaz psa masz co? Ba nawet dwa przystojnego męza i gromadkę dzieciaków i pasję o jakich czytałas wczoraj :D:D:D

retro ale ja lubie pogadac po sexie ja też. nawet przed. a nawet w trakcie. Inteligencja zobowiązuje. :)

Luśka z Windsorów No to ja się czuję wyobcowana, bo inteligencji nie podkreślałam, nie podkreślam i podkreślać nie zamierzam. A ten pomysł z czytaniem podczas zakupów niezbędnych do gospodarstwa domowego uznałam za absurdalny przykład na to, iż jakiekolwiek podkreślanie inteligencji jest właśnie absurdalne. Poza tym Retro lepiej to przedstawia choćby tym "i podkreślam Ci teraz moją inteligencję" Luska widzisz a ja za absurd uznaję pokazywanie dekoltu i wypinanie tyłka ;) i jakoś zawsze dobrtze na tym wychodze :D:D

Luska przynajmniej mam dowód na to ze nie samym wyglądem kobieta zyje :D

luska a moze masz inne argumenty rusz tą makówką:P tylko nie za mocno bo zagrzechoczesz nas na smierc ;)

v33 nie denerwuj się i nie obrażaj Lusi najlepiej postaraj się połaczyć wypinanie dupy z inteliegncją. i uczynić z tego tak zwane inteligentne wypinanie dupy. wtedy gwarancja sukcesu jest największa... i koniecznie wyćwicz umiejętność dyskutowania na jakieś powazne tematy podczas orgazmu... żadnego tam: aaaa......uuuuuu.....yyyyyy... wiesz... podkreslaj intelegencję do końca, moja droga.... Podkreślaj!

retro ale ja lubie pogadac po sexie ja też. nawet przed. a nawet w trakcie. Inteligencja zobowiązuje. retro- mimo twojej ironii- wierzę, ty lubisz pogadać w zasadzie zamiast seksu:)

"i koniecznie wyćwicz umiejętność dyskutowania na jakieś powazne tematy podczas orgazmu... żadnego tam: aaaa......uuuuuu.....yyyyyy... wiesz... podkreslaj intelegencję do końca, moja droga .... Podkreślaj!" :D :D Retro, ależ się dzisiaj dzięki Tobie "ubawiam"

Gość wysmiewczyni.
Ba nawet dwa przystojnego męza i gromadkę dzieciaków i pasję o jakich czytałas wczoraj tak myslalam ze to wszystko co posiadasz. Szczyt marzen nie ktorych kobiet, maz i gromadka dzieci :O. No nic moze jeszcze kiedys sie rozwiniesz. Ale to ze masz psa/y to na plus. Urody Ci nie przybedzie ale moze jakies madrasci.... kto wie, szukaj dalej moze znajdziesz:)

ty lubisz pogadać w zasadzie zamiast seksu Nie powiem, bo i tak bywało.....

wysmiewczyni a to jaki ty masz szczyt marzen tak z ciekawosci pytam moze mnie czym szaskoczysz :D[w co wątpie] ;) nikogo nie obrazam retro juz tak Luski doopeczką nie zasłaniaj ;)

słodka__idiotka ->>> Jeśli facet jest normalny i zdrowy to nie musisz kierować jego myśli w rejony erotyczne bo one już są tam skierowane :D:D:D:D:D:D:D:D

Retro, ależ się dzisiaj dzięki Tobie "ubawiam" Luska:) a mi jakoś w sumie smutno....:):) ty Lusia nie podkreślaj nic. I nie udowadniaj. naprawdę nie musisz.

ty lubisz pogadać w zasadzie zamiast seksu Nie powiem, bo i tak bywało..... retruś- a dziś jak jest dziś ? pełna penetracja? opowiedz nam o tym:) oczywiście pytam bo chcę zrozumieć i jestem ciekawa:)

tak nie lusia rozłozy nogi i czeka na trzesienie ziemi po co myslec w czasie penetracji?:D:D

Jeśli facet jest normalny i zdrowy to nie musisz kierować jego myśli w rejony erotyczne bo one już są tam skierowane hahahahha, doskonała diagnoza normalności faceta!:):) mózg uformowany w kształcie dupy...:):)

"Luska a mi jakoś w sumie smutno.... " Może to przez pełnię, a może koniec roku wywołuje jakieś nie za wesołe refleksje. Bo ja miałam niemały dół w dniu wczorajszym. I to pewnie nie ostatni w tym miesiącu :)