Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Największy atut kobiety...

Polecane posty

brat niedzwiec a to niby męzczyzni nie są manipulantami?;) MS włąsnie obaliłam twoją tezę :D:D:D:D🖐️

Luśka z Windsorów V33, tym pytaniem to raczej zasugerowałaś, ze teza MS znajduje potwierdzenie, a nie że obaliłaś Lusia moje ustąpienie obaliło jego teze dlatego MS wyczuł podstęp ;)

Brat, może i dobrze, ze wpadnie ta wyśmiewczyni, bo ja już dawno nie byłam na tapecie, a to przecież jakbym wypadła z pierwszego obiegu ;-) V33, no chyba, ze tak, z tym to bym sie zgodziła :D

ale autorka tematu ma dużo racji Kobieta inteigenta tak potrafi podkreslic swoją inteligencję ze facet akurat na to zwróci uwaę chyba ze kobiety inteligentne zupełnie go nie interesują;) Natomiast kobiety które stawiają na wygląd tak go podkreślą że staje się on wyrazisty i przyciaga wzrok...meżczyzni takich umiejętnosci nie mają. Choć dzisiaj juz to zaczyna się zmieniac :)

V33, ja to robię nieco inaczej, otóż mam pewną wizję tego, jak chcę wyglądać i tego się trzymam. A jeżeli jakimś mężczyznom się to równiez podoba to mój zysk ;-)Zaś co do podkreślania inteligencji to zupełnie nie wiem, o co chodzi. Może poduczysz mnie jak to się robi? :D ;-)

Kobieta inteigenta tak potrafi podkreslic swoją inteligencję ze facet akurat na to zwróci uwaę mam niezawodny sposób na podkreślenie inteligencji: czytanie książki podczas zakupów w supermarkecie.

nooo kobiety w pieknys posób odczytujecie moje spostrzezenia :D:D nie wiedziałam nawet ze kobiety za inteligencje uznają tylko czytanie ksiązek :D:D:D

v33 wyluzuj ;) retro po prostu lubi czytac poradniki w marketach :P złoty ..a ty bys chciał wszystko wiedziec :D pewnych spraw nie mozna głosic na ogólnym forum :D

Gość wysmiewczyni.
Shao_Lin, nie wiem, jak Ciebie, ale mnie mężczyźni traktują tak, jak im na to pozwalam. a rozumiem ze pozwalasz tak jak masz w nicku:) oj dziecinko fantazje to ty masz ale inteligencji prozno szukac bo z pustego to i Salomon nie naleje:) tak slodkie idiotki to jest to co kazdy mezczyna lubi najbardziej, bo to nawet wysilac za bardzo sie nie trzeba, inteligenta nie trzeba udawac a tylko odpowiednie przecinki wstawiac i zorganizowac to i owo:)

najlepiej to wygląda jak między półki wejdzie taka co to zamiast inteligencji podkreśla wygląd....:) panowie najeżdżają na siebie wóżkami.. depczą sobie po wypastowanych butkach... byle jak najbliżej.... ! byle więcej zobaczyć....!:) .... pani podkreślająca inteligencję twki samotnie zaczytana w dziale nabiałowym....:)

brat- a jak myślisz- dlaczego retro jest sama??? pewnie się na to nie biorą .............

Luska widac ze skupiasz sie tylko na wyglądzie bo bystroscią nie grzeszysz :D

nie wiedziałam nawet ze kobiety za inteligencje uznają tylko czytanie ksiązek ja tylko dałam pomysł jak podkreślić:):) bo szczerze powiem to nie wiem jak jeszcze można....:) Może w rozmowie z facetem powiedzieć: "I PODKREŚLAM CI że jestem inteligentna....:) problem w tym że facetowi żadna inteligencja na dłuższą metę nie jest potrzebna, i na chuja za przeproszeniem ją podkreślać...? Czy inteligencja jest potrzeba przy penetracji, do kórej zmierza każda męsko- damska znajomość??? otóz nie:) rzekłabym - im jej wtedy mniej, tym lepiej:)

retro własnie przy penetracji potrzebna jest kobiecie inteligencja bo Ty zapenwe po 1 razie sie znudzisz :D:D

Czy inteligencja jest potrzeba przy penetracji, do kórej zmierza każda męsko- damska znajomość??? :D:D:D tak właśnie do tego zmierza każda damsko męska znajomość- już widzę jak 80 letnie dziadki z gromadą wnuków i prawnuków penetrują się zapamiętale- bo przecież tylko dlatego ze sobą są

Gość wysmiewczyni.
Luska widac ze skupiasz sie tylko na wyglądzie bo bystroscią nie grzeszysz wyglad to polowa sukcesu ale jak niema sie zadnej z tych rzeczy to przerabane, szkoda bidulko ze tak Ci sie nie wiedzie. Ani bystra ani ladna, moze chociaz psa masz co?

ike nie mam pojecia ..:P ale na miejscu retro raczej bym nie próbował łapac faceta w markecie dzierżac w reku ksiazke " sztuka gotowania " :P