Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ice blue

Niedługo się uda! - w oczekiwaniu na dziecko

Polecane posty

Gość czarna kafe
bromergon a co to za lek jak działa masz go od gina ? ja mam 23 lata ale wiesz czuje ze teraz mamy dobry czas na dziecko pracuje mam umowe studiuje (4 rok) mało nauki własny domek dobre warunki na dziecko ....

Gość czarna kafe
moja koleżanka anty brała 4 lata na 3 mc przetała i dziecko miala za pierwszym razem :)

bromergon mam od gina, bo po badaniu hormonów wyszla mi ciut prolaktyna za wysoko :/ prolaktyna to hormon stresu, a ja niestety mam go dość sporo w pracy, więc dlatego może mnie blokowac i z dzdzi nici. Bromergon myślę że mi pomoże

Gość czarna kafe
ok ja spadam wpadne tu jutro rano w pracy buźka ide się prasować na jutro do pracy :P

czesc dziewczyny, moge sie do Was dopisac????? My planujemy starania od lutego. Mamy juz jedno dziecko - synka, ktory w styczniu skonczy 2 latka.

Gość czarna kafe
hm stres to pewnie ja mam to samo nonstop się denerwuje w pracy i w szkole

ja nie próbowałam żadnych testów owulacyjnych nic... jedyne co robie to stosuje NPR( naturalna metoda planowania rodziny) czyli mierze temp. ale to nie ze względu an ciąże tylko dla samej siebie

Witajcie Dziewczyny!Witaj Karola! Ja miałam cały dzień zalatany studia mnie wykończą! wpadłam na chwilkę,poczytałam Was i zaraz idę przed TV \"gotowe na wszystko\" oglądać:)

Ja powoli tracę nadzieję,bo przez ostatni tydzień strasznie bolały mnie sutki w sobotę/niedzielę powinnam dostać @, a ból powoli mija,miałam nadzieję,że to jakiś objaw ewentualnej ciąży,bo nigdy wcześniej piersi mnie nie bolały,a w szczególności sutki...no ale przechodzi więc to chyb nic dobrego:(

u mnie NPR by nie przeszło, to trzeba być systematycznym, a ja mam z tym problem :P

ja tez przed pierwszym dzieckiem obserwowalam swoj organizm, mierzylam tempke. bardzo mi sie podobalo, ze moje objawy zgadzaja sie z tymi ksiazkowymi.... teraz juz jestem zbyt leniwa i mi sie nie chce. wczesniej myslalam, zeby sprobowac "ustrzelic" dziewczynke tak dla rownowagi w przyrodzie, ale strwierdzilam, ze wcale mi nie zalezy na okreslonej plci, byleby malenstwo bylo zdrowe. mam nadzieje, ze niedlugo wszystkie bedziemy mogly pochwalic sie 2 kreskami :-)

ja dopiero w trakcie staranek, a @ powinna byc tuż przed końcem roku czyli 30.12.2008, może w końcu mi się uda, taki mały prezencik noworoczny

chociaż w ostatnim cyklu miałam sporo tych "symptomów" a i tak w ciąży nie byłam:( więc chyba nie mam co się tym sugerować

ja już nie wsłuchuje się w organizm, bo wszystko już wskaywało na ciąże, a tu @ przyszła

Insomnia no to wkrotce będziesz wiedziec :) powodzenia zyczę, zamknij przed @ drzwi, niech spada na conajmniej 9 miesięcy

A jak kobieta tak się wsłuchuję to zaraz jakieś objawy znajdzie,nawet jak ich nie ma,albo zawsze były tylko ich nie zauważałyśmy:)

dzięki Angela24! zobaczymy,niedługo się okaże także trzymajcie kciuki dziewczyny,a jak nie to trudno, będę próbowała w przyszłym miesiącu,pewnie będzie mi cholernie przykro,ale przynajmniej w sylwestra szampana wypiję:)

Nie kochana,uważam,że to nie ma sensu jak nie przyjdzie w niedzielę to może wtedy,zawsze nie mogłam się powstrzymać,pomimo,że to mój 2 cykl takich prawdziwych starań to już kilka razy wcześniej myślałam,że może jestem w ciąży i nigdy nie mogłam się powstrzymać z testowankiem,ale jak widać nie było to konieczne a tylko się denerwowałam jak wychodziła 1 krecha bo pomimo wszystko dalej miałam nadzieję;( chociaż zobaczę może ciekawośc weżmie znowu nade mną górę:)