Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ice blue

Niedługo się uda! - w oczekiwaniu na dziecko

Polecane posty

Gość czarna kafe
__Insomnia__ ja właśnie tak robie ale tak jak pisałam ważne żeby się udało i wszystko było ok

Czarna kafe my celowaliśmy w synka ale tak naprawdę to działaliśmy też parę dni przed płodnymi także kto wiem co będzie....jeśli w ogóle będzie:/

Gość czarna kafe
no ja też w dni płodne poprawiłam he he ale mam nadzieje że się uda wiesz ja już w tamtym mc pr.bowałam żeby wyszło i niby były dni płodne a nic z tego :( więc teraz się boje żeb się znowu nie rozczarować tak się nakręcam

Dziewczyny podaję Wam fajnego linka,nie wiem na jakiej podstawie to stwierdzili,ale sprawdza się,ja przetestowałam to na kilku znajomych które już mają dzieci:) trochę mnie to martwi,bo jak pisałam to celuję w chłopca a wg. tego kalendarza przez najbliższe 3 miesiące co bym nie robiła to będzie dziewczynka:) http://jolmys.webpark.pl/

czarna kafe! ja też się nakręcam jak oszalała,zaraz widzę objawy,myślę,że to wszystko jest urojone tak już szleję,u mnie to samo w tamtym miesiącu niby były dni płodne,nawet okres mi się spóźnił jak nigdy 6 dni ale w końcu go dostałam:( ale jak widzę jak długo niektóre kobietki się starają to się pocieszam,że u mnie to dopiero drugi cykl:)damy radę!

Gość czarna kafe
he he na koleżankach też się sprawdza ciekawe może bedzie córka a ja też drugi cykl się staram żeby tylko się udało dziwne to jak się nie chce to się szybko zachodzi a jak człowiek chce to nie ma a przecież były dni płodne eh

D ziewczyny mam coraz wiecej objawów ciazy tylko nie wiem czy juz czasem nie urojonych :) Zaraz ide do lekarza. Ale chyba za wczesnie i tak zeby mi cos konkretnego powiedział

ja juz odpusciłam i przestałam robic sobie nadzieje, szkoda mi męża bo on te niepowodzenia mocno przezywa

Gość Klaudia.P
hej jestem tu nowa ja tez sie staram od wrzesnia atu nic...jestem po dniach plodnych ow.mialam 6 gr.zobaczymy:)

cześć dziewczyny, ja tego nigdy nie zroumiem, dlaczego jak się chce dzidziusia to się nie ma, a jak się jeszcze nie chce i nie oczekuje to zaraz wpadka! ech taka ta natura juz jest....plata filgle i tyle

Gość czarna kafe
hej witam nowe laski mam chwile to wpadłam zobaczyc co tu słychać już nie moge się doczekać kiedy zrobie test

ostatnio ta małpa przyszła 6 dni później...a jas nadzieję mialam do końca! ech może się kiedyś doczekam

Gość czarna kafe
jak tym razem nic nie wyjdzie to się tak na maxa porycze :(

teraz teoretycznie wszystko było: był odpowiedni czas, był mąż, było przytulanko i.... czekamy...

Gość czarna kafe
doklanie rozumie co czujecie dlaczego jak się chce to nie można :( znam laski co nie chciały mieć dzieci a mają juz dwojke kiedyś myslalam ze wystarczy sie kochac w te dni i juz a tu tak sie nie da

Gość czarna kafe
jeśli w tym mc nam nie wyjdzie też je kupie wydaje mi się ze wszystko obliczyłam i powinno być dobrze tak sie nakręcam że zaczynam objawy ciażowe u siebie wymyslać he he

Ja po pierwszym cyklu bylam w szoku, że się nie udało, póxniej zrozumiałam, że to nie takie proste....a już mam 26 lat i czas nieublagalnie leci! :/

Gość czarna kafe
tak że wszystko licze miese itp to 2 cykle ale wczesniej też probowaliśmy tylko tak na zasadzie uda sie nie uda nigdy nie bralam tabletek anty nie pije nie pale ( mąż pali )