Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ice blue

Niedługo się uda! - w oczekiwaniu na dziecko

Polecane posty

A widzicie dziewczyny nie dane mi jest z Wami pogadać,tak mi zeszło z tą moją pracą, mówię Wam te studia mnie wykończą:) idę spać,bo poźna już pora,pewnie i tak Wy już w łóżeczkach i tam się przytulacie...hihi,aby praca owocna była;)

Czesc dziewczyny tez sie dopisuje do tabelki. Mierze codziennie temperature ale taki wykres mmi z tego wychodzi ze juz sama nie wiem. :) A wpisuje wszystko na stronie www.28dni.pl bo kartki to zawsze gubie. Pozdrawiam NICK........... DATA @ .......CYKL STARAŃ.............WIEK...... ________________________________________________________ ice blue....... 08.12.08............. 1.................. jeszcze 27 ewulka24.....14.12.08..............6...................2 4 karola1988....19-22.12.08.........4...................20 wera80........23.12.08.............2...................27

Gość czarna kafe
NICK........... DATA @ .......CYKL STARAŃ.............WIEK...... ________________________________________________________ ice blue....... 08.12.08............. 1.................. jeszcze 27 ewulka24.....14.12.08..............6...................2 4 karola1988....19-22.12.08.........4...................20 wera80........23.12.08.............2...................2 7 czarna kafe ...27.12.08...........2...................23(jeszcze)

Gość czarna kafe
no to ja się dopisałam :) ostatnio mam mało czasu więc mało tu pisze ale postaram się wieczorkiem u mnie bez zmian nakręcam się coraz bardziej ale czasu jeszcze do @ mam troche

NICK........... DATA @ .......CYKL STARAŃ.............WIEK...... ________________________________________________________ ice blue....... 08.12.08............. 1.................. jeszcze 27 ewulka24......14.12.08..............6......................24 karola1988....19-22.12.08..........4...................... 20 wera80.........23.12.08..............2.......................27 czarna kafe ...27.12.08.............2..................23(jeszcze)

Hej Dziewczyny,zaraz postaram się dopisać do tabeli, Karola widzę,że Ty w podobnym wieku jak ja! a myślałam,że tylko mnie pogieło,że w wieku 21(niedługo 22)lat chcę mieć już dzidzię:):):P

Dziewczyny a tam gdzie jest data @ -to wpisać datę ostatniej czy spodziewanej?Musicie mi pomóc bo jakaś ciemna masa ze mnie,ale domniemam,że spodziewanej(?):)

poprawiłam nieco tabelkę :) Karola, niezly ten wykres :) na moje oko, nie miałaś jeszcze owulki - zerknęłam też na poprzedni wykres - pięknie rozkłada Ci się temperatura, czyli owulacja jest... tylko serduszka nie są tam gdzie trzeba :))) Tym razem się uda zobaczysz :))

NICK........... DATA @ .......CYKL STARAŃ.............WIEK...... ________________________________________________________ ice blue....... 08.01.09............. 1.................. jeszcze 27 ewulka24......14.12.08..............6................... ...24 karola1988....19-22.12.08..........4.................... .. 20 wera80.........23.12.08..............2.................. .....27 czarna kafe ...27.12.08.............2..................23(jeszcze)

Insomnia ---błagam, teraz to ja się czuję staro :)) Ale jakby nie patrzeć - jestem tu chyba najstarsza, co? Za kilka dni będę miała 28 urodziny :)

fajna ta strona, na której wpisujecie temperaturę. Ja też zawsze gubię kartki - mam taki program na kompie i tutaj niby wszytsko wpisuje, ale ta wasza strona ładniejsza :P chyba zacznę tam notować :)

To to poparz jaki byś miała cudny prezent Kochana!-mała niunkę na 28 ur!:) Nie gadaj glupot,ze staro sie czujesz tylko bierz się do roboty ,aby prezent by!:) przecież młoda dupa jeszcze z Ciebie:) to ja chyba jakaś pokręcona jestem,że w pieluchy chcę się pakować na własne życzenie i to w tym wieku,ale myślę,że dojrzałam do tego,mój narzeczony jest starszy ode mnie i też bardzo pragnie dziecka,mamy dogodną sytuacje materialną,jeśli mogę tak to nazwać to stać nas na dziecko,bardzo się kochamy i pragniemy mieć już naszego skarba,tylko te studia...ehhh:)

NICK........... DATA @ .......CYKL STARAŃ.............WIEK...... ________________________________________________________ ice blue....... 08.01.09............. 1.................. jeszcze 27 ewulka24......14.12.08..............6................... ...24 karola1988....19-22.12.08..........4.................... .. 20 wera80.........23.12.08..............2.................. .....27 czarna kafe ...27.12.08.............2..................23(jeszcze) __Insomnia__..14.12.08(?)..........2........................21

Gość czarna kafe
hej jak mi się nie uda w tym mc to tak sobie myśle że zaczne stosować testy owulacyjne i robić wykresy takie dokładne przecież musi się udać dziś boli mnie brzuch tak jakna @ ale @ powinnam dostać pod koniec mc więc nie wiem co to

Mnie też pobolewa brzuch jak na @,cały czas się boję,że zaraz dostanę,tak samo miałam w tamtym miesiącu no i dostałam:( brzuch mam jakiś taki twardy,napięty jakby...dziwne to trochę

ja tez miałam w tamtym tygodniu takie bole teraz juz mniejsze ale lekarz robił mi usg i juz było po owulacji wiec nie wiem czemu to tak, piersi dalej mnie bola i temperatura 37,2 ale jakos i tak nie wierze ze mogłoby sie udac teraz

Gość imbirowa
witajcie, wszystkie starajace się! kurcze, jestem tu najstarsza... czyli mam najmniej czasu w moim zegarze... zeby nie oszalec, na razie nie celuje w dni plodne po prostu regularne przytulanie z nadzieją ze moze... wczoraj bylo pierwsze po @ bo ja myśle, ze hormony stresu blokuja nas z powodu staran, przestawiaja owulacje nie jestesmy komputerami, ktore mozna zaprogramowac poza tym, samo zaplodnienei to dopiero poczatek, potem wedrowka, zagniezdzenie, utrzymanie ciąży, ufffff pozdrawiam, glowa do gory i dzialamy:-) NICK........... DATA @ .......CYKL STARAŃ.............WIEK...... ________________________________________________________ ice blue....... 08.01.09............. 1.................. jeszcze 27 ewulka24......14.12.08..............6................... ...24 karola1988....19-22.12.08..........4.................... .. 20 wera80.........23.12.08..............2.................. .....27 czarna kafe ...27.12.08.............2..................23(jeszcze) __Insomnia__..14.12.08(?)..........2.................... ....21 imbirowa........06.01.09.............1.........................30

Imbirowa masz racje z tym stresem, ale ja aż tak bardzo się nie stresuję,nie myślę o tym,mam jeszcze czas,fakt chciałabym bardzo już mieć dziecko,ale jak jeszcze troszkę mi zejdzie czasu na satrankach to nie będę płakała...największy stres mam wówczas, gdy czekam na @ bo wtedy to już robię sobie nadzieje,a zwłaszcza jak mi się spóźnia;/

Gość kobietka a taka
NICK........... DATA @ .......CYKL STARAŃ.............WIEK...... ________________________________________________________ ice blue....... 08.01.09............. 1.................. jeszcze 27 ewulka24......14.12.08..............6................... ...24 karola1988....19-22.12.08..........4.................... .. 20 wera80.........23.12.08..............2.................. .....27 czarna kafe ...27.12.08.............2..................23(jeszcze) __Insomnia__..14.12.08(?)..........2.................... ....21 imbirowa........06.01.09.............1.................. .......30 kobietka a taka 16.12.08............1........................22

Gość kobietka a taka
no właśnie... to czekanie jest najgosze... ehhh oby nie przyszła wstęciucha !! :)

Gość cZarna kafe
mnie też już szlak trafia chciałabym wiedzieć już!!!!!!!!!! a jeszcze tyle musze czekać zrobie test jak na 3 dni przed okresem zobaczymy albo nie już sama nie wiem boli mnie brzuch jak na @ a wydaje mi się że skoro mam 19 dzień cyklu nie powinnam mieć owulacji

NICK........... DATA @ .......CYKL STARAŃ.............WIEK...... ________________________________________________________ ice blue....... 08.01.09............. 1.................. jeszcze 27 ewulka24......14.12.08..............6................... ...24 karola1988....19-22.12.08..........4.................... .. 20 wera80.........23.12.08..............2.................. .....27 czarna kafe ...27.12.08.............2..................23(jeszcze) __Insomnia__..14.12.08(?)..........2.................... ....21 imbirowa........06.01.09.............1.................. .......30 kobietka a taka 16.12.08............1........................22 Angela24.......30.12.2008..........6.......................26 cześć dziewczynki dopisałam się :) no ja tu weteranką w staraniu jestem i ewulka widzę też zaraz poczytam zaleglości

czarna- a jak dlugie masz zazwyczaj cykle? Bo ja ok 30-31 dniowe i owulacje zazwyczaj ok 17 dnia cyklu - może po prostu Ci się przesunęla w tym miesiącu? stres? przeziębienie?