Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ice blue

Niedługo się uda! - w oczekiwaniu na dziecko

Polecane posty

hej dziewczyny :) ice blue- kupiłam trochę prezentów, mamie np. sweterek, siostrze perfum+musujące kulki do kąpieli, ale to dopiero początek. Jeszcze w nastepny weekend zamierzam się wybrać na zakupy. Co rok mam problem z prezentami, no ale coś wybrać trzeba. Ja wlasnie robię testy owulacyjne i za dwa dni powiina być owulka :) ewulka24- przykro mi z powodu tej małpy, będzie dobrze może już za miesiąc bedzie niespodzianka. Dziewczyny trzymam kciuki za Was! oby te malpy już nie przychodziły :)

Gość __Isomnia__
No Ice blue! nie wybaczę Ci,że mnie pominęłaś:P a tak poważnie to nie dziwię się,bo faktycznie zaniedbuję nasz topik-niestety cierpię na brak czasu:( @ miałam dostać wczoraj,do dziś jej nie widać,ale narazie się nie cieszę,bo ostatnio mi się aż 6 dni spóźniła więc może i w tym miesiącu wszystko mi się poprzestawiało,poczekam jeszcze parę dni...a skoro już piszemy o prezentach to ja mam z tym odwieczny problem:( najgorzej to mojemu lubemu dogodzić,kompletnie nie mam pomysłu co by mu sprawić w tym roku

Gość kobietka a taka
hej :) czyli mówisz Insomnia że nie ma sie co spieszyć z testowaniem? tego sie własnie boje że jutro zrobie test i wyjdzie jedna krecha... a tak wogóle wy łykacie folik?? ja od 3 tygodni tak.... byłam u lekarza zrobić badania i wiecie co mi powiedział?.... że wybrałam najgorszy okres w roku na starania... ... a wam lekarze coś powiedzieli na ten temat?

Gość kobietka a taka
powiedział że teraz najwięcej infekcji jest, a przecież pierwsze 3 miesiące są najważniejsze.... ja zdaje sobie sprawe że to nie jest tak raz dwa... i wcale nie jest powiedziane ze teraz zajde w ciąże.. może za miesiąc, albo jeszcze więcej tak jak w Toim przypadku.. kurcze czemu to tak jest :(

Gość kobietka a taka
Angela 24 nawet tak nie mów!! Mam koleżanke z poważnymi problmemami ginek. której lekarz powiedział że na 90 % nie bedzie mieć dziecka, dzis ma prześliczną córe... pewnie po 5 miesiącach starań tak jak ty również bedę podłamana.. ale na dzień dzisiejszy nie dopuszczam takich myśli i Tobie również nie wolno !! uda sie zobaczysz :) jeszcze bedziemy razem opisywać nasze dolegliwości :) nie wolno sie załamywac i już !!

kobietka a taka- staram się trzymać, ale wierz mi że z każdym miesiącem jest gorzej...powoli traci się nadzieję i wydaje mi się że już zawsze będzie tylko jedna kreska na teście...

Witajcie Dziewczyny! ja tak jestem z doskoku bo ma robotę na kompie;/ boję się testowanka bo wcześniej były tylko rozczarowania poczeka może z jakieś 2 dni jeszcze jak @ nie przyjdzie oczywiście,to chyba się jednak nie powstrzymam i zrobię teścik,ale to by było zbyt piękne:) wiecie dziewczyny pewnie mnie tu zbluzgacie ale ja jestem nałogową palaczką i z tym mam największy problem,nie potrafię rzucić,chociaż odkąd się staram to ograniczyłam,oczywiście jak już się dowiem,że będę miała dzidzię to od razu fajki pójdą w kąt ale teraz nie wiem jak sobie z tym radzić,bo jeśli np. już jest we mnie fasolka?ale ze mnie idiotka,czy któraś z Was ma ten sam problem?

Insomia- podziwiam, bo ja bym już testowała na Twoim miejscu...ja nie palę, wiec w tym temacie się nie wypowiem.

och Insomnia ja też już swoje przezylam, ale wciąż nie mogę przestać testować w dniu @!!! taki już mój nałóg sikania na test :P

Czesc dziewczyny, je tez czuje ze niedługo chyba nadejdzie @ :( a juz miałam nadzieje bo temperatura cały czas 37,2 rano bole piersi i jajnika ale najprawdopodobniej nic z tego znowu.

czesc dziewczyny... widze, ze troche napisalyscie.... ja w tym tygodniu mam komp tylko wieczorem, bo moj laptop w naprawie i z netu korzystam tylko, gdy maz wroci z pracy ze swoim ;-) co do okresu staran o dziecko i tego co powiedzial lekarz..... pewnie duzo w tym racji, ale nie ma co generalizowac... my o synka postaralismy sie w maju a w czerwcu zachorowalam na .. ospe.... to byl koszmar, choroba wirusowa, ale na szczescie nie zagrozila ani ciazy, ani dziecku, wiec glowa do gory, jak to powiedziala moja ginka, ze zarodek jest lepiej chroniony niz nam sie wydaje.... wera, zycze ci bardzo, bys zobaczyla na tescie 2 tlusciutkiw kreski :-D

Insomnia, sorki, że Cię pominęłam :) dobrze, że się dopominasz :P ja też mam największy problem z mężem - masakra w tym roku chyba będzie, bo totalnie nie mam pomysłu Angela - genialny pomysł z tableką to co? wpisujemy się???? spróbuję zrobić - skopiujcie i dopiszcie siebie - może chcecie jeszcze coś umieścić w tabelce? ________________________________________________________ NICK DATA @ CYKL STARAŃ WIEK ________________________________________________________ ice blue 08.12.08 1 jeszcze 27 ________________________________________________________

NICK........... DATA @ .......CYKL STARAŃ.............WIEK...... ________________________________________________________ ice blue....... 08.12.08............. 1.................. jeszcze 27 ________________________________________________________

hejka kochane:) Ice blue uzywalam testow owul. 2 mieszki temu.I niby wyszly mi te dwa najplodniejsze dni.Byly przytulanki,ale malpa przyszla:(zdenerwowalam sie i juz nie robilam:)Ale powiem szczerze,ze dam im chyba jeszcze jedna szanse:)hi! Kobietka a taka ja lykam folik juz 5 miesiecy:)Oki lece bo mezus wola:)buziolki dlaWas! Dziewczyny trzymam kciuczki za Was!!@ a siooo!!!

NICK........... DATA @ .......CYKL STARAŃ.............WIEK...... ________________________________________________________ ice blue....... 08.12.08............. 1.................. jeszcze 27 ewulka24.....14.12.08...............6............................24________________________________________________________

NICK........... DATA @ .......CYKL STARAŃ.............WIEK...... ________________________________________________________ ice blue....... 08.12.08............. 1.................. jeszcze 27 ewulka24.....14.12.08..............6...................24

NICK........... DATA @ .......CYKL STARAŃ.............WIEK...... ________________________________________________________ ice blue....... 08.12.08............. 1.................. jeszcze 27 ewulka24.....14.12.08..............6...................2 4 karola1988....19-22.12.08.........4...................20