Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ice blue

Niedługo się uda! - w oczekiwaniu na dziecko

Polecane posty

czarna - mam jednak nadzieję, że to ciąża w Twoim przypadku :) Mnie też wtedy bolało jak na okres :))) i to juz kilka dni po zapłodnieniu

Według moich przewidywań owulka będzie u nas w okolicach Bożego Narodzenia :) Mam nadzieję, że magia świąt i odpoczynek nam pomogą :))) Wiecie co? Mój ginekolog radzi próbować raz i tylko raz w cyklu - zastanawia mnie to ciągle - bo do tej pory myślałam, że będziemy tak często jak się da :P

Gość kobietka a taka
mi też tak mówił... raz a porządnie ;-)

Gość czarna kafe
ja mam tak 27-29 dni wiesz bolalo mnie coś w lewym boku i sluz mialam taki jak powinnam tak od 11do 13 dnia cyklu więc mysle że gdzieś w tym okresie powinnabyc owulacja ale sama juz nie wiem dzis mam 19 dzien cyklu wiec pewnie na objawy za esnie ale to dlatego że bardzo chce to sie nakręcam a kiedys mi się wydawalo że to tak łatwo :(

he dziewczyny :) z ta owulką to jest różnie, ja mam cykle 26-28, ale osatnio przez bromergon+castagnus który biore przesunęlo mi się na 29 i test owulacyjny wyszedł pozytywnie w 16dc, a teraz mam 16dc i owulki dalej nie ma i albo nie bedzie albo bedzie jeszcze później. Po prostu wyszystko jest w naturze nieprzewidywalne!

Gość czarna kafe
jak tak czytam i czytam to jestem pewna że mi się nie udało za szybko i moze źle sobie tą owulacje obliczyłam a te bule jak na @to już sama nie wiem co to jest jak widze male dziecko mam łzy w oczach serio mąż mnie nie rozumie mowi że na wszystko jest czas i pora i że jak ma byc to bedzie

hejka dziewczyneczki!:) a ja dzisiaj 3 dc wiec jeszcze troszeczke musze poczekac na owulke:)ale chyba w tym cyklu zrobie sobie monitoring:)Tak patrze na nasza tabelke i widze,ze ja i Angela najdluzej sie staramy.Angela a co myslisz o tych testach owulacyjnych?dlugo uzywasz?a lykacie moze wiesiolek?? Kurcze i ja tez zakretasek jestem:)juz poprawiam tabelke:)hi!

NICK........... DATA @ .......CYKL STARAŃ.............WIEK...... ________________________________________________________ ice blue....... 08.01.09............. 1.................. jeszcze 27 ewulka24......12.01.09.............6................... ...24 karola1988....19-22.12.08..........4.................... .. 20 wera80.........23.12.08..............2.................. .....27 czarna kafe ...27.12.08.............2..................23(jeszcze) __Insomnia__..14.12.08(?)..........2.................... ....21 imbirowa........06.01.09.............1.................. .......30 kobietka a taka 16.12.08............1........................22 Angela24.......30.12.2008..........6.................... ...26

Gość czarna kafe
ja jestem

i ja jestem kobietki ale niestety zaraz muszę uciekać - strasznie mnie dzis boli głowa

to chyba od myślenia ile rzeczy jeszcze do zrobienia w domu przed świętami, ehhhhh :)

co tam kochane slychowac?:)a ja juz w czwartek jade z mezusiem do Polski!!nie moge sie doczekac:):)

Insomnia widze,ze powinnas dostac@w ten sam dzien co ja:):)mam nadzieze ,ze nie nadejdzie:)ja zaraz bede po :) ok lece.MUA!

ewulka24 mi się już spóżnia 2 dni!ale w zeszłym miesiącu spóźnił się 6 więc się nie nakręcam,wcześniej miałam regularne co do dnia i godziny,ale teraz może znowu się coś tam pokićkało;) widzę,że długo mnie nie bylo i poszłyście spać,ja też lecę!buziole

Dziewczyny,napiszę Wam tylko,że jakoś dziwnie się czuję...jakoś mi tak słabo i w głowie mi się kręci już od 2 dni...może jednak się udało:) a może to znowu moja paranoja;(

mam bardzo dużo dzisiaj do zrobienia :) pewnie Wy też :) w domu jeszczez nie posprzątane (dobrze, że mieszkanie nie jest duże! ) ;) prezenty ciągle w sklepach ;) i nie pomyślałam nawet co do jedzenia. I oczywiście jakby tego było mało mam też dużo pracy zawodowej... Ciężki dzień mnie czeka - a tu od rana pod górkę, bo zaspałam ;)))

Witam Ja tez z wszystkim do tyłu. Prezentów jeszcze nie mam juz nie wspomne o sprzataniu. Wolny piątek sobie musze wziasc bo sie nie wyrobie :)

Gość kobietka a taka
hej dziewczyny :) ja też strasznie zabiegana.. wczoraj miałam dostać @ ale jej nie ma!! :) oby tak dalej.... ehh...lece dalej :) odezwe sie wieczorem

Gość kobietka a taka
__Insomnia__ 3mam mocno kciuki!! a kysz @!!! :) ja postaram sie jak najdłużej nie testować, żeby później nie było wątpliwości... że może za wczesnie testowałam....

hej dziewczyny :) u mnie dzisiaj dwie krechy na tescie owulacyjnym, więc dzialam :) pozdrawiam Was mocno 🌻

NICK........... DATA @ .......CYKL STARAŃ.............WIEK...... ________________________________________________________ ice blue....... 08.01.09............. 1.................. jeszcze 27 ewulka24......12.01.09.............6................... ...24 karola1988....19-22.12.08..........4.................... .. 20 wera80.........23.12.08..............2.................. .....27 czarna kafe ...27.12.08.............2..................23(jeszcze) __Insomnia__..14.12.08(?)..........2.................... ....21 imbirowa........06.01.09.............1.................. .......30 kobietka a taka 16.12.08............1........................22 Angela24........31.12.2008..........6.........................26 zmieniam o jeden dzien @ bo owulka później niż myslałam

Gość czarna kafe
hej u mnie smutne wiesci i chyba musze się z wami pożegnać moja firma nie przedłuży ze mną umowy więc jesli nie jestem w ciąży to pa pa

Gość czarna kafe
a co zrobie nie dam rade bez pracy więc jesli nie jestem w ciąży to od stycznia mam nową prace ale przez 6 mc mam umowe zlecenie czyli do czerwca nici z dziecka bo za co go wychowam mamy kredyt splacamy auto itp :(

Gość Lolunia
hej dziewczynki chcialam sie dolaczyc do was ja zaczelam staranka w tym miesiacu i poniewaz moj men jest w wojsku mamy rzadka okazje sie kochac ale w tym miesiaciu trafilna dni plodne i ja mam cykle 27 28 dni a ostatnia @ mialam 29 listopada a kochalam sie 12 13 14 grudnia to jest szansa na zajscie w ciaze?? dodam ze 12 mialam bol prawego jajnika a 13 lewego moze to byla wlasnie owulacja?? jak sadzicie napiszcie mi prosze bo ja jestem zupelnie nowa nie mierze temp ani nic takiego poprostu na zywiol slyszlam ze podobno plemniki jak sie dlugo nie uprawia seksu staja sie "silniejsze" hehe mam nadzieje ze dotarly tam gdzie trzeba :] 26 powinnam miec okres mam nadzieje ze sie nie doczekam pozdrawiam was dziewczeta :):):)