Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ice blue

Niedługo się uda! - w oczekiwaniu na dziecko

Polecane posty

Gość czarna kafe
hej jest tu ktos dziś ja nonstop się nakrecam ale jakos przeczucie mi mowi że się nie udało :(

Hej Dziewczyny!życzę udanego weekendu mnie dziś nie będzie bo wychodzę z moim lubym.pozdrawiam Was!:)acha i trzymajcie kciukasy,by @ jutro nie przeszła,dam znać:)

Gość czarna kafe
ja bede mocno trzymac

hej dziewczyny tylko się witam i... żegnam - właśnie wyjeżdżamy na weekend! Odezwę się w poniedziałek! Pozdrawiam!!!

Czesc dziewczyny :) Ja była wczoraj u lekarza i on sam nie wie o co chodzi :) mam za wysoki progesteron ale nie wiadomo dlaczego. czarna kafe trzymam kciuki, napewno sie uda :) jak nie teraz to za miesiac

hejka dziewczyneczki!moge sie przylaczyc?:)ja sie staram o dzidziusia 6 miesiac.Narazie czekam na@Lada dzien powinnam dostac.Mama nadzieje,ze nie nadejdzie:)ale musze sie przyznac,ze nie moglam wytrzymac i 2 dni temu zrobilam test.Jedna krecha:(ale moze za wczesnie:)Trzymam kciuki za WAs!!!!

czesc dziewczyny:) ja jutro do pracy... do 14 nastej:) bo wiecie wszystkie kobiety chca byc piekne na swieta:)

hej kobietki, mowie wam dobry wieczor i dobranoc, bo zaraz zmykam spac. moje dzieciatko juz smacznie lula, trzeba ten czas wykorzystac, bo nie wiadomo, co przyniesie noc ;-) Mam nadzieje, ze topik sie utrzyma i bedziemy sobie pisaly.... zycze udanych staran i 2 krech!!!

Gość kobietka a taka
hej Dziewczyny! Jestem nową staraczką ;-) wiec sie dołącze do waszego postu :) My staramy sie pierwszy cykl, okres mam dostać 16.12.... im bliżęj testowania tym coraz bardziej to przeżywam.. choć staram sobie nie robić wielkich nadzieji :) będe sie odzywać co i jak pozdrawiam

Gość czarna kafe
Witam nowe dziewczyny !!! ja mam w domu wielki remtt malowanie sprzątanie itp masakraa więc dziś tylko na chwile coazbardziej się denerwuje dziś cos bolało mnie w lewym boku i tak na dole w brzuchu ale pewnie się nakręcam

Cześć Kobietki! co tam u Was? ja narazie wciąż czekam na @ miała być dzisiaj,jak narazie jej nie widać i aby nie przyszła,było by cudownie!ale brzuch mnie pobolewa tak jakbym maiła zaraz dostać,boję się strasznie...znając moje szczęście pewnie jutro rano mnie przywita:(

hejka :)a mnie dzisiaj odwiedzila zmorucha:(:(mialam strasznego dola rano!!!ale niedlugo jade do Polski to odwiedze mojego gin.Dziewczyny a mialyscie kiedys robiony monitoring??bo niby mozna sprawdzic kiedy pecherzyk peknie.hmmm...

Ewulka24 strasznie mi przykro,ja tez się tego obawiam,że przyjdzie,coś tak czuję...ja monitoringu nie miałam,ale słyszałam o tym...jak przez najbliższych parę cykli się nie uda to może spróbuję,a próbowałaś testów owulacyjnych?

Tak uzywalam 2 mieszki temu testow owul.I niby wyszly mi dwa dni te najplodniejsze.Zmorucha przyszla:(W tym miesiacu tylko badalam sluz i szyjke macicy.Ale powiem szczerze,ze mam ochotke sobie jeszcze raz kupic te testy:)a Ty uzywalas?

Gość czarna kafe
ja wpadłam na chwilke :)

czesc dziewczyny! do mnie @ powinna przyjsc jutro/pojutrze.... w tym miesiacu staran nie bylo, zaczynamy od lutego.... mam do was pytanie: tez macie przed miesiaczka sluz typu plodnego??????? co to jest? druga owulacja? chyba nie ma czegos takiego ;-)

Gość czarna kafe
ewulka za mc napewno sie uda zobaczysz wiem jak sie czujesz ja tez jestem zła i bardzo się boje że u mnie nic z tego a jeszcze się dowiedziałam że likwidują filie mojej firmy i będa zwolnienia :( wię pewnie ja polece pierwsza ( mają zostawić tylko starych pracowników) eh same problemy już 8 dni mineły od przytulanki ale trzzeba czekać

Gość czarna kafe
ja nie mam czegos takiego nie wiem co to moze być ok ja spadam odezwe się jutro rano idę powoli spać mąż się nie może doczekac he he pa pa

najbardziej dluza sie dni od przytulanek:)czlowiek ma nadzieje,ze moze to wlasnie w tym miesiaczku zaswieci sloneczko:):)Trzeba byc dobrej mysli:) Karolinko ja ostatnio tez zaobserwowalam sluz plodny przed okresem i bardzo sie zdziwilam.Ale slyszalam ,ze u wielu dziewczyn taki sluz sie pojawia. Wiecie co zastanawiam sie nad tym monitoringiem.hmm...

hej Dziewczyny jak Wam minął weekend? My byliśmy we Wrocławiu - pierwszy raz zresztą i miasto bardzo nam się podobało: ) Na dodatek koncert, na którym byliśmy był po prostu niesamowity... czarna- nie martw się na zapas - może wcale Ciebie nie dotkną redukcje? Karolina M - i jak? Mam nadzieję, że okresu brak :)) ewulka - myślę, że monitoring nie byłby zły - wiedziałabyś dokładnie kiedy owulka. pisałaś, że stoswałaś testy woulacyje (?) ja słyszałam różne opinie na temat ich skuteczności - co o nich myślisz? kobietka a taka - witamy! :) Angela - kupiłaś coś? Ja nie mam kompletnie pomysłów w tym roku wera80 - jaki ebadania robiłaś dokładnie? jestem ciekawa jak wpływa na organizm podwyższony progestreon? cyz jest ryzyko jakieś? Mam nadzieję, że nikogo ie pominęłam :))) jeśli tak, to zgłaszać się :)))

Gość kobietka a taka
hej :) ja @ mam dostać jutro.... cały czas mam wrażenie że nadchodzi.. wiec razem oczekujemy na testowanie, prawda Kalolina M ??daj znać kiedy bo ja sama nie wiem... niby bym chciała juz testować ale wiem że może jeszcze nie wyjść.. ehh do usłyszonka