Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ice blue

Niedługo się uda! - w oczekiwaniu na dziecko

Polecane posty

Gość split
my też się staramy ale póki co ( tablety odstawione w kwietniu) nie udało się :( myślałam, że tym razem to już to ale zdaje się ze niestety nie :(

Gość czarna kafe
hej u mnie bez zmian dalej się denerwuje i mam wrażenie że się nie udało takie przeczycie i tyle 17 się powinno wyjaśnić ale jak nie wytrzymam to zrobie test jakoś wcześniej może 25 dzień cyklu tylko co jakiś czas dziwnie boli mnie brzuch jak na @ ale tak na chwile i pare razy w ciągu dnia

Gość czarna kafe
split nie martw się uda się a jak długo się starasz ile masz lat?

Gość kobietka a taka
ice blue.. kurcze ja boje sie testowac ! poważnie! pomimo tego że mi się spóźnia to dalej mam wrażenie... to by było za piękne, tak szybko.... kurcze no :) jutro sie okaże co i jak...

Gość kobietka a taka
nikogo nie ma :( odwiedze was wieczorkiem :) pozdrawiam

Gość misia2377
ice blue pewnie ze sie boje nie mieszkam w polsce a to minus dla mnie ,chce jednak sprobowac nie tylko dla siebie ale dla moich chlopakow.Widze jak maz zaglada w wozki a syn jest swietnym opiekunem synka mojej siostry i nie raz pyta kiedy my bedziemy mieli takie male bobo.mam swiadomosc co sie moze stac ,ale to dobrze nabralam wiecej pokory.Jestem optymistka i wierze ze nic nie dzieje sie bez przyczyny

czesc:) do dziewczyn mierzących temp. mierzyłam temp rano po przebudzeniu 36.75 wynik termometru elektronicznego dla pewnosci zmierzyłam po chwili rtęciowym i wyniki był 36.8...

Gość misia2377
hej co sie dzieje przez kilka dni tak ostro dzialal ten topik a dzis klapa,ja mam nad czym myslec ciagle biegam na siusiu wiec albo to chory pechez, albo dobry objaw:)))

hejka kobitki!:) Wpadam tylko na momenik:( ice blue wyjezdzamy dopiero o 1.30,wiecszybciutko lece do wanienki:):Jeszcze musze jakies kanapeczki zrobic:))W Polsce bedziemy dopiero jutro wieczorem:) Nie bedzie mnie za czesto na forum:(ale czasami zalece do kafejki:) I mam nadzieje,ze bedzie coraz wiecej fasoleczek!!:)Buziolki !!mua!

hej, jako założycielka topiku mam wyrzuty sumienia, że rzadko ostatnio piszę. Tyle pracy przed świętami! Nie denerwować się! Będzie dobrze! Cieszyć się przysłymi ciążami! Wracam do sprzątanie, ehhhhhhhhhhh jeszcze trochę! Niedługo będę miała więcej czasu - teraz to taka przedświąteczna gorączka! :)

Czesc dziewczyny Wczoraj robiłam test z kri wyszedl pozytywny. Dzisiaj rano dostałam boli jak przed okresen ale trzy razy mocniej a teraz krwaiwe wiec nic z tego :( Niepotrzebinie ten test. No coz trzeba probowac dalej. :( pozdrwaiwm

Gość kobietka a taka
hej dziewczyny! Ja mam dzis 3 dzień spoźnienie... rano robiłam test... jedna krecha :( a okresu jak nie było tak nie ma.... coś mi sie zdaje że w tym razem nam sie nie udało... wera80 bardzo mi przyrko!! :( to jest starszne!! juz widzisz na tescie ze jest dzieciątko!! i to jeszcze test z krwi!! i nagle wszystko okuje sie nie prawdą nawet nie chce podejrzewac jak musiałas sie czuc.. głowa do góry przed nami kolejny miesiąc starań :)

Gość kobietka a taka
widać że tylko ja mam troche wolnego czasu :) a to chyba też dzieki moejmu mężusiowi.. a mówiłam Wam?? umył mi wszytskie okna w mieszkaniu :) i chyba dlatego teraz mam czas.... wogóle taki pomocny jest.. pisze żeby odświeżyć nasz temat..

Gość czarna kafe
hej witam i uciekam na uczelnie odezwe się wieczorem u mnie bez zmian wera głowa do góry uda się za mc wiem jak się czujesz a duz masz tego krwawienia czasem okres w ciąży tez jest zrób jeszcze test może ?

Czarna kafe nie robie juz testu bo straszniy mam ten okres Dzisiaj ostatnie porzadki, choinke kupiłam mam nadzieje ze wytrzyma do swiat :) Oczywiscie nie mam jeszcze prezentów wszystkich ale dziaisj nie mam kiedy jechac i napewno tez masa ludzi w sklepach :/

Gość kobietka a taka
hejka! ja własnie wróciłam z uczelni :) wera 80 ja choinke mam juz od poniedziałku a od środy jest ubrana :) żywa oczywiscie :) podlewam ja i bardzo dobrze się trzyma :) na zakupy świąteczne wybieram się jutro.. prezemty itd :) okresu nadal nie ma.. poczekam jeszcze kilka dni i zrobie test jeszcze raz.... do usłyszenia wieczorem....

Gość misia2377
dzien dobry na wieczor:)))nareszcie koniec dnia w polowie spedzonego w tlocznych sklepach reszta przy garach- moim wysnily sie swieta rodem z polski po telefonie mojej mamy zapedzili mnie do gotowania.A jak u Was gora tradycja czy tez bardziej "nowoczesnie"???? wera przykro mi ze tym razem sie nie udalo .........bedzie dobrze...a ja coz czekam na ten dzien i mam nadzieje ze@nie nadejdzie

Gość czarna kafe
Witam, zagląda tu jeszcze ktos straszna cisza się zrobiła :( U mnie bez zmian 27 powinnam dostać@ (mam nadzieje że nie dostane) czasem boli mnie jak na @ mam bolące piersi i jestem zła i płaczliwa ale przed @ też tak mam i mam przeczycie że się nie udało kusi mnie żeby zrobic test w wigilie będzie 25 dzień cyklu myślicie że moge zrobić ? wczoraj jak sprzatałam w domu to też mnie jakoś mocniej brzuch robolał i nie tylko jak na @ ale i tak koło pępka ?! (pewnie się nakręcam) i tak samo było jak się zdenerwowałam na męża :P to chyba tyle co do mnie piszcie co u was ja na święta tylko sprzątam dziś zrobiliśmy wielkie zakupy na wigilie idę do mamy wiec nas obładuje smakołykami na 2 dni świąt zrobie tylko sałatke obiad na 1 dzień i może jakieś ciasto i mam nadzieje że w wigilie zobacze test a na nim 2 KRESKI tak bardzo tego chce

Gość kobietka a taka
też zauważyłam że jakoś tu cicho ostatnio :) to pewnie przez święta albo.. dziewczyny wzięły sie ostro do pracy ;-) czarna kafe życze Ci żebyś zobaczyła 2 krechy w wigilie :) co do moich przygotowań do świąt to coś sie lenie... nic mi sie nie chce.. cały czas bym spała i jestem zmęczona na okrągło.. czarna kafe nie tylko ty się nakręcasz!! ja też cały czas analizuje czy mam objawy czy nie... okresy nadal nie mam a miał być 16.12.... test który zrobiłał 19.12 pokazał 1 kreche.... ale nie trace wiary.. jutro kupuje test i we wtorek sprawdzam jeszcze raz.. :):) wkońcu @ dalej nie ma... czarna kafe daj znać czy testujesz w wigilie czy nie :) wiem jak to człowieka kusi :):) 3mam kciuki za nasze 2 krechy!!

Gość czarna kafe
zrobie test w wigilie ale to 26 dzień mojego cyklu więc może nie yć widać ale tak jak pisałam coś mi mówi że nie jestem w ciąży a te obiawy to na okres

Gość kobietka a taka
obyś sie myliła :) ja też już sama nie wiem... co chwile biegam do WC bo mam wrażenie że @ przyszła..a tu guzik :)

Gość kobietka a taka
oj nawet nie wiesz jak by mnie to ucieszyło!! :) zresztą jak nas wszystkie :) ciesze sie że mam z kim o tym pogadać... ponieważ z mężem uznaliśmy że nie mówimy narazie nikomu o naszych staraniach, rodzina by nas zamęczyła pytaniami.. co i jak i wogole.. o naszych starankach wie tylko moja przyjaciółka i wy :) Karolina M. -- a jak twoje staranka??

Gość czarna kafe
u mnie też tylko mąż i ja wiemy i tez nie mam komu o tym pgadać a tu moge pisac teraz jak tak leże to znowu mnie cos kłje tak na dole w brzuchu

Gość kobietka a taka
może to właśnie dzieciątko sobie robi miejsce na kolejne 9 miechów :):) oby... kurcze już nie moge się doczekać naszych narzekań na objawy CIĄŻY :)

Gość zarna kafe
um ja też a wiesz właśnie naszła mni straszna ochota na ser ż he he ale ja sobi potrafie wmowić eh

Gość kobietka a taka
hehe :) ja zachowuje sie jak obłąkana... najpierw powatrzam sobie... "kobieto powoli, nie nakręcaj sie bo później ci bedzie jeszcze gorzej jak okaże sie nie jesteś w ciąży..." a za chwilke... wszystko odbieram jak objaw ciązy........ oszaleje ;) nie możemy dać sie zwariować! czarna kafe zawsze sie chce wierzyć że bedzie dobrze ale nie możeemy wykluczać że to jeszcze nie ten cykl...... no wariatka ze mnie... masakra :)

Gość Beatka21
Witam. Ja też sie staram o bobasa. Mam 20 lat, jestem w 4 letnim związku. Staramy sie od około 6 miesiecy i nic :(,ale sie nie poddajemy i walczym. Chyba sie mogę do was dołączyć?? pozdrawiam

Witam nowe staraczki! Dziś krótko - same wiecie jak jest - nie ma czasu przed świętami - niestety dopiero po świętach chyba tu zajrzę na dłużej :)))) , bo mam urwanie głowy. Zaraz jadę po ostatnie porezenty, a wszędzie tłumy :( nie dałam radę załatwić tego w weekend, bo od rana do nocy szkoła. Pozdrawiam mocno. PS. I mam nadzieję, że temat przetrwa święta :))))